- 22 Mart 2019
- 1.032
- 1.116
- 31
Sanmıyorum.Neden gurur yapsnki.Zaten barismak isteyen o degilmiydiİlk bir ay yazdı aradı sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi ama 15 gündür yapmıyor ayrıldığım için gururmu yapıyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum.Neden gurur yapsnki.Zaten barismak isteyen o degilmiydiİlk bir ay yazdı aradı sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi ama 15 gündür yapmıyor ayrıldığım için gururmu yapıyor acaba
Evliyim. Eşim belki benim için ölür ama içkiden vazgeçmiyor. Ayrıca kıskançlıkta sevgilinizle yarışsa foto finish belirler birinciyi. Kısaca olmaz kaç kurtul.Sizdemi yaşadınız böyle bir ilişki
Evlenince kıskançlık azalır diye duymuştum hep demekki buda insana göre değişiyorEvliyim. Eşim belki benim için ölür ama içkiden vazgeçmiyor. Ayrıca kıskançlıkta sevgilinizle yarışsa foto finish belirler birinciyi. Kısaca olmaz kaç kurtul.
Haklisiniz varamadık zaten biryereSizin ojenize kadar karışıyor ama kendisi her moral bozukluğunda kendini alkole veriyor öyle mi? Çok saçma bir ilişki. Yaşlar kaç bilmiyorum ama birbirinizi kısıtlayarak bir yere varamazsınız
İlk zamanlar insanın gözü kör oluyor fedakarlık yapmak gerek diye düşündüm hep ama yanlış düşünmüşüm seven insan zaten olduğu gibi kabul eder, çok haklısınızBence görüşmeyin. Ayrıca kimse için de giyiminizi, kullandığınız sosyal medya hesaplarını veya arkadaş çevrenizi değiştirmeyin.
Birde insan tutamayacağı sözü neden verir anlamış değilim. İnş sevip sevebileceğim dürüst birisi çıkar karşıma çok sağolunKafasına göre davranmış gel gitleri olan henüz de olgunlaşmamış bir ergen belliki ilişki adamı felan değil. Siz ayrılıp yoluna bakin kendinize bunu yapmayın inanın değmez adam neyse o yine yapacaktir sözlere vs güvenmeyin sizi sevenle birlikte olun
Yok dalga geçmedim ya yaşın 29 değil ya aklı melekelerin yerinde değil ya da kendine saygın yok. Çünkü yaşadığın şey ilişki değil ki. 5 para etmez insanların size bunları yapmasına nasıl izin verirsiniz allah aşkına yaa. Sonra dalga geçmyein diyorsunuz. Ayşe fatma gibi karşıya geçip konunuzu okuyun bi ,sonra bir de siz yorum yapın. Hiç kimse ve hiçbir şey kişinin kendinden daha değerli değildir siz de kendi farkınıza varın ve o tek hücreliden kurtulunİnsan yaşadığı olayı kendi gözüyle doğru değerlendiremiyor bu sebepten sizlerden fikir almak istedim . İyi yada kötü yaşadığım şeyin arkasindayim. Sırf bişeyler yazmış olmak için dalga geçerek konuşmayın lütfen