Doğrumu davrandım sizce ?

İlk bir ay yazdı aradı sevdiğini bensiz yapamayacağını söyledi ama 15 gündür yapmıyor ayrıldığım için gururmu yapıyor acaba
Sanmıyorum.Neden gurur yapsnki.Zaten barismak isteyen o degilmiydi

Sizdemi yaşadınız böyle bir ilişki 🙁
Evliyim. Eşim belki benim için ölür ama içkiden vazgeçmiyor. Ayrıca kıskançlıkta sevgilinizle yarışsa foto finish belirler birinciyi. Kısaca olmaz kaç kurtul.

Ben burda arkadaşımla ilgili buna benzer bi konu açmıştım.Erkek arkadaşı,benim arkadaşıma hiçbir sosyal medya kullandırmıyordu ama kendi kullanıp “takipçi-beğeni kasmak” adı altında bir sürü kız ekliyordu.Arkadaşım ayrı kaldıkları bir zamanda çocuğun konuştuğu kızları barıştıklarında engelletmişti.En ufak bişeyde çocuk gidip o engellediği kızları tekrar ekleyip engellediği için özür diliyordu ve arkadaşım her seferinde affetti.Ama dayanamadı tabiki ve ayrıldılar.Arkadaşım en doğru karar verdiğini ne kadar sevsede buna değmeyeceğini çünkü ilişkinin karşılıklı fedakarlıklarla sürdürülebileceğini söyledi.Sizde bir de içki sorunu varmış tedavi almadan çözülecek bişey değil bence.

Sizin ojenize kadar karışıyor ama kendisi her moral bozukluğunda kendini alkole veriyor öyle mi? Çok saçma bir ilişki. Yaşlar kaç bilmiyorum ama birbirinizi kısıtlayarak bir yere varamazsınız

Evliyim. Eşim belki benim için ölür ama içkiden vazgeçmiyor. Ayrıca kıskançlıkta sevgilinizle yarışsa foto finish belirler birinciyi. Kısaca olmaz kaç kurtul.
Evlenince kıskançlık azalır diye duymuştum hep demekki buda insana göre değişiyor

Bence görüşmeyin. Ayrıca kimse için de giyiminizi, kullandığınız sosyal medya hesaplarını veya arkadaş çevrenizi değiştirmeyin.
İlk zamanlar insanın gözü kör oluyor fedakarlık yapmak gerek diye düşündüm hep ama yanlış düşünmüşüm seven insan zaten olduğu gibi kabul eder, çok haklısınız

Kafasına göre davranmış gel gitleri olan henüz de olgunlaşmamış bir ergen belliki ilişki adamı felan değil. Siz ayrılıp yoluna bakin kendinize bunu yapmayın inanın değmez adam neyse o yine yapacaktir sözlere vs güvenmeyin sizi sevenle birlikte olun
Birde insan tutamayacağı sözü neden verir anlamış değilim. İnş sevip sevebileceğim dürüst birisi çıkar karşıma çok sağolun

Eziyet gibi bir insan kusura bakmayın.. çekilecek gibi değil

Koşarak kaç güzelim bu tiplerden Allah büyük daha iyisi çıkar karşına

İnsan yaşadığı olayı kendi gözüyle doğru değerlendiremiyor bu sebepten sizlerden fikir almak istedim . İyi yada kötü yaşadığım şeyin arkasindayim. Sırf bişeyler yazmış olmak için dalga geçerek konuşmayın lütfen
Yok dalga geçmedim ya yaşın 29 değil ya aklı melekelerin yerinde değil ya da kendine saygın yok. Çünkü yaşadığın şey ilişki değil ki. 5 para etmez insanların size bunları yapmasına nasıl izin verirsiniz allah aşkına yaa. Sonra dalga geçmyein diyorsunuz. Ayşe fatma gibi karşıya geçip konunuzu okuyun bi ,sonra bir de siz yorum yapın. Hiç kimse ve hiçbir şey kişinin kendinden daha değerli değildir siz de kendi farkınıza varın ve o tek hücreliden kurtulun

Ablam tamda böyle bi erkekle evlendi 1 çocuğu oldu ve boşandı ama ablam görücü usulü tanımadan evlenmişti adam ( adam dediysem lafın gelişi ) hala aynı durumda asla düzelmiyolar yani yol yakınken kaç kardeşim arkana hiç bakma sen allahım şanslı kuluymuşsun erkenden tanımışsın

Okurken içimizin şiştiği mevzular, yaşayanın içini şişirmiyor mu ona hayret ediyorum gerçekten. Her şeyinizi kısıtlasın ama kendi her haltı yesin, hepsine de bir kılıf bulsun. Kendi sorunlarının faturasını da size kessin, zira aslında kendisi özünde kusursuz bir insan. Ya gitsin az ötede tek başına oynasın elin ergeni. Böyle beyni vücudunu terk etmiş tiplerle işiniz olmasın. Yazık geçen zamanınıza.

X