Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hatalı olduğum noktada var 4 kez ayrıldım bir yıl içinde o böyle şeyler yapmadı ama ben onun ayrılacağı bir davranış sergilemedim , sizce hatasını anlar mı yoksa benmi hatalı görünürümHer dediğine evet, her hatasına kabul dediğiniz için sizi cepte görüyor. O ne liseye yeni başlamış ergenler gibi kendi aranızda yüzükte takın olmadı. O kim ki senin hayatına bu kadar müdahale edebiliyor. Affetmeyin şu adamları ya koşsun peşinizde bak o zaman ''farketmeden'' kız ekleyebiliyor mu oraya buraya
Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir yıllık bir ilişkim vardı bir buçuk aydır ayrıyız. İlişki sürecince onu mutlu etmek için çabaladım isteklerine uymaya çalıştım. Sosyal medya hesabı kullanmamı istemedi hepsini sildim çünkü onun yoktu bende onu anlamaya çalıştım erkek kıskanabilir dedim ve kapattım. Giyimime ojeme karıştı ı üzülmesin diye hepsine uydum.İçki sorunu varmış sonradan öğrendim hergün içiyormuş benden gizledi sonra dediki artık hayatımda sen varsın içmicem belki ayda yılda bir olur dedi söz verdi . Sonra bozdu sözünü içti defalarca ve sebebini bana yükledi seninle kavga ediyoruz o yüzden dedi . Ayrıldık tekrar barıştık benden özürler diledi olmucak birdaha içmicem deyip tekrar söz verdi ve tekrar barıştık. Bir yıllık ilişki süresince 3 defa başka kızlara bakışını yakaladım tartıştım görüşmedim ama ayrılmadım ama 3. Sefer olduğunda ayrıldım. Ve bana sosyal medya hesabımı kapattırıp kendisi açtı bende tabi takip ettim sürekli ne yapıypr ne ediyor diye sadece erkek ve kampçı sayfalar olacak dedi peki dedim . Sonrasında üç defa yine kız eklediğini gördüm ama kızlar türkçü yada kampçı sayfalarla ilgili ama ona asla kız olmaması gerektiğini söylemiştim sonuçta tabi savunmasını türkçü sayfalar nasıl eklediğimi hatırlamıyorum bile aa kızmıymış görmedim haberim yokşeklinde saçma açıklamalar yaptı. Şuan ki ayrılığımızda bir aylık görüşmeme sürecinden sonra tekrar yüzyüze konuşmak istedik ve instegramında yine kız gördüm ,içki konusunu tekrar konuştuk yine içmiş sözünü yine bozmuş bunuda ayrılığımıza bağladı . Kızlarıda hatırlamıyorum dedi. Başka kızlara bakma konusunu red etti yapmadım öyle bişey dedi ama eminim üçünüde yanlış mı gördüm yani . Ona güvenimin kalmadığını söyledim ona güvenmemi istedi tekrar fırsat vermemi istedi fırsat verdim ama güvenmediğimi belirttim. Bir gün aramız iyi kaldı ertesi gün baktım yine instegramda bi kız eklemiş bende tabi birsürü şey yazdım ona gece vakti . Sabah kalktığında görmüş konuşalım yazmış o kadar. Bende cevap vermedim oda yazmadı böyle 15 gün daha vakit geçti . Arkadaşlar ben bu konuda sizce doğru yapmışmışım
Sadece karakterli olsun istedim para pul hiçbişey gözümde olmadı zaten maddi durumuda iyi değil ağır efendi duruyordu kandım bende
Doğru söylüyorsunuz , ama benim ailem biraz sıkıntılı yani sevgi ve sahiplenme görmedim kimseden babamıdaküçük yaşta kaybettim hiç hatırlamıyorum. Sanırım ondan sahiplenme görünce bağlandımÇok yorucu değil mi nasıl sabrediyorsunuz bırakın hayatınıza bakın ya boşverin sanki başka erkek mi kalmadı takılıp kalmışsınız günlerinize yazık
Benim hatalı olduğum noktada var 4 kez ayrıldım bir yıl içinde o böyle şeyler yapmadı ama ben onun ayrılacağı bir davranış sergilemedim , sizce hatasını anlar mı yoksa benmi hatalı görünürüm
Yazmışsınız yazmışsınız o kadar sonra hop bir lafı çevirmece. Ne dememizi bekliyorsunuz? “Çok erken karar vermişsin, bu devirde erkek mi kaldı aman hemen evlen en fazla döver aldatır” falan mı diyelim?Doğru söylüyorsunuz , ama benim ailem biraz sıkıntılı yani sevgi ve sahiplenme görmedim kimseden babamıdaküçük yaşta kaybettim hiç hatırlamıyorum. Sanırım ondan sahiplenme görünce bağlandım
Yanlış anlaşıldım sanırım laf çevirmece değilde verilen cevaplara istinaden yazdım neden bir yıl görüştüğümle alakalı . Herkes geçmiştir böyle süreçlerden muhakkak insan sevince hep iyi görmek istiyor sevdiği insanı o sebepten iyi ve kötü yönlerini beraber anlatmak istedim. Teşekkürler yorumunuz için.Yazmışsınız yazmışsınız o kadar sonra hop bir lafı çevirmece. Ne dememizi bekliyorsunuz? “Çok erken karar vermişsin, bu devirde erkek mi kaldı aman hemen evlen en fazla döver aldatır” falan mı diyelim?
Merak etmeyin size hem ilgi alaka, şefkat gösterip hemde böyle yormayacak, kötü kişilikli olmayan erkek var. Azıcık gözlerinizi açsanız yeter.
AnlayamadımErgenliğe girdin mi
Ergenlerin bile dayanamayacağı şeyler yaşıyorsunuz da ondan sordum.Anlayamadım
Pişman olup geri dönmeyin lütfen. İyi diye saydığınız yönleri 100 kat fazla bile olsa kendinize yazık edersiniz.Yanlış anlaşıldım sanırım laf çevirmece değilde verilen cevaplara istinaden yazdım neden bir yıl görüştüğümle alakalı . Herkes geçmiştir böyle süreçlerden muhakkak insan sevince hep iyi görmek istiyor sevdiği insanı o sebepten iyi ve kötü yönlerini beraber anlatmak istedim. Teşekkürler yorumunuz için.
İnsan yaşadığı olayı kendi gözüyle doğru değerlendiremiyor bu sebepten sizlerden fikir almak istedim . İyi yada kötü yaşadığım şeyin arkasindayim. Sırf bişeyler yazmış olmak için dalga geçerek konuşmayın lütfenErgenlerin bile dayanamayacağı şeyler yaşıyorsunuz da ondan sordum.
Çok teşekkür ederim . Kadının derdini yine en iyi kadının anlayacağını düşünerek içimi döktüminsanlar buraya akıl almaya dertleşmeye yazıyor neden dalga geçer gibi saçma sapan cevaplar veriyosunuz ki ?
bişey yazmak zorundaymış gibi !.
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez dışardan yorumlamak, dalga geçmek ,atıp tutmak çok kolay tabi
Yol ver gitsin. Tecrübe ile sabit daha kötü olacak.Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir yıllık bir ilişkim vardı bir buçuk aydır ayrıyız. İlişki sürecince onu mutlu etmek için çabaladım isteklerine uymaya çalıştım. Sosyal medya hesabı kullanmamı istemedi hepsini sildim çünkü onun yoktu bende onu anlamaya çalıştım erkek kıskanabilir dedim ve kapattım. Giyimime ojeme karıştı ı üzülmesin diye hepsine uydum.İçki sorunu varmış sonradan öğrendim hergün içiyormuş benden gizledi sonra dediki artık hayatımda sen varsın içmicem belki ayda yılda bir olur dedi söz verdi . Sonra bozdu sözünü içti defalarca ve sebebini bana yükledi seninle kavga ediyoruz o yüzden dedi . Ayrıldık tekrar barıştık benden özürler diledi olmucak birdaha içmicem deyip tekrar söz verdi ve tekrar barıştık. Bir yıllık ilişki süresince 3 defa başka kızlara bakışını yakaladım tartıştım görüşmedim ama ayrılmadım ama 3. Sefer olduğunda ayrıldım. Ve bana sosyal medya hesabımı kapattırıp kendisi açtı bende tabi takip ettim sürekli ne yapıypr ne ediyor diye sadece erkek ve kampçı sayfalar olacak dedi peki dedim . Sonrasında üç defa yine kız eklediğini gördüm ama kızlar türkçü yada kampçı sayfalarla ilgili ama ona asla kız olmaması gerektiğini söylemiştim sonuçta tabi savunmasını türkçü sayfalar nasıl eklediğimi hatırlamıyorum bile aa kızmıymış görmedim haberim yokşeklinde saçma açıklamalar yaptı. Şuan ki ayrılığımızda bir aylık görüşmeme sürecinden sonra tekrar yüzyüze konuşmak istedik ve instegramında yine kız gördüm ,içki konusunu tekrar konuştuk yine içmiş sözünü yine bozmuş bunuda ayrılığımıza bağladı . Kızlarıda hatırlamıyorum dedi. Başka kızlara bakma konusunu red etti yapmadım öyle bişey dedi ama eminim üçünüde yanlış mı gördüm yani . Ona güvenimin kalmadığını söyledim ona güvenmemi istedi tekrar fırsat vermemi istedi fırsat verdim ama güvenmediğimi belirttim. Bir gün aramız iyi kaldı ertesi gün baktım yine instegramda bi kız eklemiş bende tabi birsürü şey yazdım ona gece vakti . Sabah kalktığında görmüş konuşalım yazmış o kadar. Bende cevap vermedim oda yazmadı böyle 15 gün daha vakit geçti . Arkadaşlar ben bu konuda sizce doğru yapmışmışım
% 100 doğru. Sakın arkana bakma.Sen böyle sıkıntılı birisinden kurtulmuşsun daha arkana bakıyorsun. Otur da şükret bence.
Ayrıca şu adamlara neden her şeyinize karışma hakkı veriyorsunuz? Yarın evlensen, dışarı çıkma, arkadaşına gitme, aman perdeyi açma bunlar gelecek.
Ya aşk, sevgi bunlar beraber ve mutlu yaşamaktır. Bunun dışında adamın her türlü kötülüğünü sayıp bir de üstüne ama çooook seviyorum diyenlere anlam veremiyorum. Bu aşk değil, bu bir saplantı, takıntı ya da başka bir şey ama aşk değil.
Bak güzel kız bu adamdan uzaklaş ve bir daha iletişim kurma. Huylu huyundan vaz geçmez. Sadece seni ikna edene kadar öyleymiş gibi davranır o kadar.
Size ve yaşam tarzınıza saygı duyan erkeklere değer verin...
Sizdemi yaşadınız böyle bir ilişkiYol ver gitsin. Tecrübe ile sabit daha kötü olacak.
Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim
Sakın affetme!Arkadaşlar merhaba anlatacağım konu hakkında yorumlarınıza ihtiyacım var, yardımcı olursanız çok sevinirim