- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.832
arzucugum senın tavsıye edebılegız push-up sutyen var mı ?
hangı marka tavsıye edersınız?
bır de ben magıc formun urettıgı hava yasıklı pompa dıye bır urun duymustum .
tam adını bılmıyorum yanlıs yazmısda olabılırım .ama pompa ıle sısırıp sutyenın ıcıne koyunca goguslerı dolgun
gosterıyormus .alttan baskı uygulayıp yukarıya dogru tasırıyormus .
hıc rastadın mı boyle bırseye?
Canım ben iç çamaşırlarımı genelde Boynerden alırım.Sen git Boynere,satış elemanına push up sütyen istedigini söyle.Sana yardımcı olurlar.İç çamaşır reyonundaki bayanlar gerçekten çok bilgililer.Gögsünü istedigin şekilde göstercek sütyeni sana şıp diye bulup verirler.Ayrıca dener görürsün.Vede bedenine göre en uygun sütyeni kullanmış olursun.Magıc form çok kaliteli bir markadır.Yıkama topunuda alırsan uzun bir süre sorunsuz kullanırsın canım
Bahsettigin hava yastıklı sütyeni duymuştum ama hiç görmedim ve kullanmadım.Ayrıca sulu yani içi su dolu sütyenlerde var,dolgulu olarak.Gögsünü elledigin zaman sert dolgu yerine sulu oldugu için sanki kendi dokun,mememmiş gibi bir his veriyor Kullanış olarak tabiki en kullanışlıları normal dolgululardır.Yani sulu yada bahsettigin gibi şişirilenler degil..Kanımca... Push-Up sütyenlerde alttan yukarıya dogru kaldıracaktır gögüslerini..Mutlaka git,dene..Sonucu paylaş..