Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

Canım verdigin ölçülere göre seninde dogru sütyen bedenin 80 A cup...En yakın zamanda boyner,ay yıldız,magıc form,la senza gibi iç çamaşır magzalarına gidip 80A bedeninde bir sütyen denemeni istiyorum :KK34: Sonucuda bizimle paylaşırsan sevinirim :KK34:

ben yanlış hesaplamışım :KK1:
canım ben zaten ay yıldızın sutyenini kullanıyorum 75 b çok memnunum 80a hiç düşünmedim ama bi ara alıp denerim.
teşekkürler

cok tesekkur ederim cnm hemen bu aksam bakacagım cok sagol

Hadi bakalım,akşam bakar ve denersen sonucun nasıl oldugunuda bize yaz bilgi verki bu konuda muzdarip olan başka arkadaşlarımızda varsa onlar içinde bir tüyo olsun degilmi :KK34:

sayenizde sutyen bedenimin b değil c olduğunu öğrendim. deneyip sonucu yazacağım buraya. çok bilgilendirici olmuş. elinize sağlık.

arzum teşekkur ederim bende denicem bunu
gayet detaylı anlatmışsın bilgilerin için saol:KK54:

Canım verdigin ölçülere göre senin dogru sütyen bedenin 85 C..90B degil :KK34: Bence çok ideal büyüklükte gögüsleriniz var..Şanslısınız :KK34:

hmm banada küçük geliyodu :KK53: büyütme yolları varmı bunun :KK1: doğal yollardan
teşekür ederiim bu aradaa :KK52:

göğüslerim küçük olduğu için hiç umursamıyordum çamaşır delisiyim sexy çamaşırlara bayılıyorum ama hep denemeyerek alıyodum bedenimi inanınki bilmiyodum.ilk defa arzum senin sayende ölçü aalmayı öğrenip aldım ölçümü.75 c ymiş meğer bedenim.küçücüüük..bakalım ameliyattan sonra kaç giycemmmm:KK43:)

sayenizde sutyen bedenimin b değil c olduğunu öğrendim. deneyip sonucu yazacağım buraya. çok bilgilendirici olmuş. elinize sağlık.
Birşey degil tatlım..Denedikten sonra bilgilendir bizi :KK34:
arzum teşekkur ederim bende denicem bunu
gayet detaylı anlatmışsın bilgilerin için saol:KK54:
Birşey degil tatlım,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..:KK54:

hmm banada küçük geliyodu :KK53: büyütme yolları varmı bunun :KK1: doğal yollardan
teşekür ederiim bu aradaa :KK52:
Dogal yollardan büyütme yöntemi yok canım,en dogru kalıcı yöntem silikon ameliyatı..
:KK34:
göğüslerim küçük olduğu için hiç umursamıyordum çamaşır delisiyim sexy çamaşırlara bayılıyorum ama hep denemeyerek alıyodum bedenimi inanınki bilmiyodum.ilk defa arzum senin sayende ölçü aalmayı öğrenip aldım ölçümü.75 c ymiş meğer bedenim.küçücüüük..bakalım ameliyattan sonra kaç giycemmmm:KK43:)

Yahu bende 75 beden kullanıyorum,kötü degilki bu,incecik bir vücut dolu dolu gögüsler olacak işte,ne güzel...:KK34:

Benim 1. ölçüm yani bedenim 79 cm çıktı. Normalde 80 beden kullanmam gerekiyor Ama ben 75 beden kullanabiliyorum. 80 bana büyük oluyor. Pazardan falan alırsam 80 tam oluyor ama marka alırsam 75 ancak oluyor. PEk anlamadım. Göğüs çevrem ise 87 cm çıkıyor. Farkı 8 cm oluyor. Ama ben A beden kullanıyorum. B beden yine büyük çünkü benim göğüslerim çok küçük. Belki bu hesaplama sistemi hatalı belki de marka farkı var. Bilemiyorum, şaşırdım. Yine de insanlar böyle ölçüp de sütyen alırlarsa pek faydasını göremeyebilirler. Ben böyle bir hesaplamayla alsa idim istediğim kullanışlı bir sütyen almış olmayacaktım. Bir de her zaman sütyen alırken biraz sıkıyor durumda sütyen tercih edilmeli. Çünkü zamanla esneyip büyüyor. O zaman da yine kullanamıyoruz. Bence Deneme şansınız varsa deneyerek alın, ben deneyerek, hafif dar almıştım. Şimdi biraz esnedi. Bazı marka mağazalar bu hizmeti sunuyor. Bu ölçü hesaplama da ilk etapta yol gösterici olabilir.

Benim 1. ölçüm yani bedenim 79 cm çıktı. Normalde 80 beden kullanmam gerekiyor Ama ben 75 beden kullanabiliyorum. 80 bana büyük oluyor. Pazardan falan alırsam 80 tam oluyor ama marka alırsam 75 ancak oluyor. PEk anlamadım. Göğüs çevrem ise 87 cm çıkıyor. Farkı 8 cm oluyor. Ama ben A beden kullanıyorum. B beden yine büyük çünkü benim göğüslerim çok küçük. Belki bu hesaplama sistemi hatalı belki de marka farkı var. Bilemiyorum, şaşırdım. Yine de insanlar böyle ölçüp de sütyen alırlarsa pek faydasını göremeyebilirler. Ben böyle bir hesaplamayla alsa idim istediğim kullanışlı bir sütyen almış olmayacaktım. Bir de her zaman sütyen alırken biraz sıkıyor durumda sütyen tercih edilmeli. Çünkü zamanla esneyip büyüyor. O zaman da yine kullanamıyoruz. Bence Deneme şansınız varsa deneyerek alın, ben deneyerek, hafif dar almıştım. Şimdi biraz esnedi. Bazı marka mağazalar bu hizmeti sunuyor. Bu ölçü hesaplama da ilk etapta yol gösterici olabilir.

Canım bu ölçüm tablosu bizim buldugumuz birşey degil.La senza,boyner,Katıa,ay yıldız gibi magzalara gidersen senin gögüs ölçülerini bu şekilde alıp bu çıkan ölçülere göre sütyen bedeni verilecektir.Ame ben biliyorum bu bedeni verin derseniz tabiki sizin istediginiz ölçüde bedende sütyen verilecektir.Bu magzalara gidip ben sütyen bedenimi bilmiyorum yardımcı olurmusunuz dersen sana yardımcı olur bedenine göre sütyen vereceklerdir emin ol..Evet senin verdigin ölçülere göre senin sütyen bedenin 80B cup..Yanlış beden sütyen kullanan kişilerde gögüs büyüme geriligi ve şekil bozukluklar ortaya çıkar,dikkat etmeni öneririm.Pazardaki sütyenlerde bu bedenleri bulamazsın,çünkü pazar ve normal çamaşır satan magazalarda 75-80-85-90-95 gibi giden ama cup ölçüsü her B olan sütyenler vardır..Yani cup ölçünüz büyüdükçe sırt bedeninizi geniş tutarlar :KK34: Bu orjinal bedenler kaliteli adı bilinmiş,duyulmuş iç çamaşır reyonlarında bulabilirsin canım..Tercih senin..Biz bilgilendirmek adına buradayız..

bugün la senzadan ilk c kalıp sutyenimi sayenizde aldım. tam kavradı. sırtı biraz, çok az sıkıyor. ona da ek taktım ve mükemmel sutyenime kavuştuuummm :KK9:. teşekkürler tanımadığım ama uzaktan sevgilerimi gönderdiğim, dualar ettiğim, hayat kurtarıcı ( abarttım sanırım :KK70: ) iyi insan :KK1:

bugün la senzadan ilk c kalıp sutyenimi sayenizde aldım. tam kavradı. sırtı biraz, çok az sıkıyor. ona da ek taktım ve mükemmel sutyenime kavuştuuummm :KK9:. teşekkürler tanımadığım ama uzaktan sevgilerimi gönderdiğim, dualar ettiğim, hayat kurtarıcı ( abarttım sanırım :KK70: ) iyi insan :KK1:

Canım benim..onlar ne güzel sözler öyle yahu...:KK42::KK42: Sevgilerimi gönderiyorum sana :KK16: La senza iç çamaşırları şahanedir,eminimki çok yakışmıştır güle güle giyin canım..:KK34: Sırt kısmı zamanla,kullandıkça biraz rahatlayacaktır emin ol..Sevgiyel kal...:KK54:

Birşey degil tatlım..Denedikten sonra bilgilendir bizi :KK34:

Dogal yollardan büyütme yöntemi yok canım,en dogru kalıcı yöntem silikon ameliyatı..
:KK34:

Yahu bende 75 beden kullanıyorum,kötü degilki bu,incecik bir vücut dolu dolu gögüsler olacak işte,ne güzel...:KK34:

inşalah öyle olcak cnm teşekkürler arzumcummmm

canım ölçtüm ben akşam
76 ve 89
yani 80B
şimdi sütyen araştırması yapmayı planlıoum sanırım la senza tavsiye ediosun ben hiç kullanmamıştım ama bakcam o markaya:KK19:

canım ölçtüm ben akşam
76 ve 89
yani 80B
şimdi sütyen araştırması yapmayı planlıoum sanırım la senza tavsiye ediosun ben hiç kullanmamıştım ama bakcam o markaya:KK19:

La senzaya bak tabi..Ama ben sana boynerdeki iç çamaşır reyonuna gitmeni öneririm..Çünkü birçok harika markalar var orada.Benim terci ettigim markalarda var,çeşitte çok..Magıc form,miss claire,trump .... Hangi model begenirsen dene dolgulu,dolgusuz,toparlayıcı,yukarıya dogru kaldıran,push up..Çeşit çok yani :KK34:İçlerinden işte bu benim favorim,aradıgım çamaşır diyeceksin..Reyon görevlileride çok tecrübeli,bilgili..Senin bedenine ve gögüs yapına göre en uygun sütyeni vereceklerdir :KK34:

80 A çıktı ama ben 80 B giyiyorum demek A sı da olacakmış
Çocuk olmadan önce 75 B giyiyordum :KK43:(

Son düzenleme:
80 A çıktı ama ben 80 B giyiyorum demek A sı da olacakmış
Çocuk olmadan önce 75 B giyiyordum :KK43:(

Tabiki her bedenin farklı cup ölçüleri vardır..A,B,C,D,DD..Diye gider b ölçüler.Memenizin büyüklügüne göre bu cup ölçüleri büyür.Sırt ölçünüzde yani 70,75,80,85,90,95,100,105.. ölçüleride kilo alıp vermelerde degişir..:KK34:

Tamamen anlasilir bir dilde ve aciklayici ... Hic bir fikrim olmadigi halde tamamen tesadüfen dogru bedeni kullaniyormusum demekki:) 85 B
Ama en azindan tam bedenim oldugunu ogrenmis oldum. Tekrar tesekkür ederim.

ya ben bişi merak ettim şimdi tam normal tam kapalı bi sütyende 75b tam dolu oluyor nbbnin olanlar sırtıda iyi ancak böyle kapı biraz daha açık olunca 80b filan oluyor hatta ancak oluyor ama sırtı bol oluyor bu seferde şimdi benim bedenim ne oluyo o zamanki:S

X