- 11 Ekim 2008
- 984
- 2
Hmmm..evet dogru... o zaman bu tabloyu iptal edip ilk başta verdigim ölçülere göre ölçüm yapıyoruz ama benim ölçüm bu tabloya görede degişmedi,anlamadım belki bir yanlışlık olabilir,incelemek lazım tabloyu...Senin ölçüne göre dogru sütyen ölçün 80C cup..Valla süper Ama kızlar şöylede bir durum var,sırt ölçünüzü ne kadar geniş tutarsanız cup ölçüsüde o kadar küçülecektir.Mesela sen 80 bedensin,80 beden sütyende senin dogru ölçün C cup..Ama sen 85 veya 90 beden bir sütyen alırsan cup olarakta C cup sana büyük gelir,tam doldurmaz.85 beden sütyende cup olarak B cup alman gerekir,hani diyorsunya dolu dolu olmasada C cup sütyen oluyor diye,işte o o yüzden oluyor...Bilmem anlatabildimmi..karışık gibi görünüyor ama aslında dogru..Mesela la senzanın ölçüleri avrupa ölçüsü,o zaman sütyen ölçüleri degişiyor.Beden ölçüsüne geçiyor 34,36 beden gibi oluyor..
Sevgili arzum, çok güzel açıklamışsın canım. 80C cup benim bedenime uyuyor.Umarım bu ölçüm zamanla değişmez. Zira şimdiki büyüklüğü tam istediğim gibi. Tek korkum zamanla küçülecek olmaları. 5 Aralıkta 2 aylık olacaklar bakalım zamanla görücez:26: Bu arada avatar resmin haaarika