• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru olanımı yaptım?(Bakıcım)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizdeki rahatlık değil mi peki?
Zaten çok kişi bulurmuşsunuz, zaten bakmak isteyen aday çokmuş, zaten kreşe verecekmişsiniz. Peki bunlar olmasaydı aynı şeyi yapacak mıydınız kadına?
Evde olduğunuz için kadın 1 haftalık istemiş sonuçta, okul zamanı değil.
İğneyi de çuvaldızı da önce kendimize bir batıralım.

Gerçekten yüz göz olmuşsunuz.

Sizi kırmak istemem ama sizin cümlelerinizin altından "size minnet duymalarını istediğinizi" hissettim.

Bir diğer mesele rahatsiz olduğunuz konuda derhal " gelme istersen" demektense en azından 1 kez uyarmanız daha isabetli olurdu.

Mesajlaşma içinde "onun annesi benim" çıkışının konu ile ilgisini tespit edemedim ?

Sonuç olarak bence devam etmeyin.
Minnet mi?
Asla değil,kıymet bilme beklerdim sadece.
Ben sadece bi kulum.
Ayrıca tutupta yaptıklarımı yüzüne vurmadim.
buraya yazıyorum.
Bu üçüncü oldu,ilkinde ufaktan uyardım,ikincisinde görmezden geldim bu defa parladım.
Annesi değilsinki demedim aslında buraya size yazdım fikrimi esasen.
Ona evde bi sürü kişi var sana ne ihtiyaç var diye belirttim.
Ayrıca ann 39 yaşında genç.
Gayet bakabilecek biri.
Bebeği öne sürüp izin almalar çogaldi malesef

Sizdeki rahatlık değil mi peki?
Zaten çok kişi bulurmuşsunuz, zaten bakmak isteyen aday çokmuş, zaten kreşe verecekmişsiniz. Peki bunlar olmasaydı aynı şeyi yapacak mıydınız kadına?
Evde olduğunuz için kadın 1 haftalık istemiş sonuçta, okul zamanı değil.
İğneyi de çuvaldızı da önce kendimize bir batıralım.
Size cevap dahi vermeyeceğim.Hakkımda hiçbişey bilmiyorsunuz.Uzun uzun anlatamayacağim ama çok haksız bir yargidasiniz benim için

Minnet mi?
Asla değil,kıymet bilme beklerdim sadece.
Ben sadece bi kulum.
Ayrıca tutupta yaptıklarımı yüzüne vurmadim.
buraya yazıyorum.
Bu üçüncü oldu,ilkinde ufaktan uyardım,ikincisinde görmezden geldim bu defa parladım.
Annesi değilsinki demedim aslında buraya size yazdım fikrimi esasen.
Ona evde bi sürü kişi var sana ne ihtiyaç var diye belirttim.
Ayrıca ann 39 yaşında genç.
Gayet bakabilecek biri.
Bebeği öne sürüp izin almalar çogaldi malesef
Kıymet bilmesini ben de beklerdim esasen.

Benim tavsiyem korona olayı bitince başkası ile devam etmeniz.

Olmaz artık .

anladigim kadariyla cocugunuz ve bakici arasinaki iletisim gayet iyi. bu siralar boylesini bulmak zor allah sahit. her ne kadar hata yapsa da son 1 sansi hak ediyo bence. belki kadinin da problemleri vardir koronadan sonra ilk is gununde guzelce konus bir seyin var mi iyi misin her sey yolunda mi vs vs

Evde yeni dogmus bir bebek ve lohusa kadin varken acaba gelip gitmekten, eve virus tasimaktan mi korktu?

Bence su donem en dogrusu hem sizin ailenizin guvenligi icin hem de onun ailesinin guvenligi icin gelip gitmemesi zaten. Yakin yerden gelse bile...
Ben temizlikcime direkt gelme dedim ki evinde risk grubunda kimse de yok. Magdur olacak bir durum yok kisa çalışma odenegi alacak. Yatinca bana dekontunu at dedim. Cok fark varsa mubarek aydir bir miktar da ben yollarim.

Corona dönemi olmasa hic yuz vermeyin derdim. Suan dedigim sebep olabilir. Sizin evde olmanizdan bunalmis olabilir ne kadar iyi davransaniz da... siz varken bi ise yaramadigini dusunup motivasyonu dusmus olabilir.

Gerekli mesaji da almistir. Hemen kesip atmayin derim.

bakici kac yasinda?

yaz sonuna kadar okul zaten acilmayacak ben olsam bir daha cagirmazdim okullar acilinca zaten kizinizi krese verecekmissiniz.

Bence son şans verin.
Gelirleri de kesilmiş.
Yeni doğan bebek de var.
Belki çok müşkül duruma düşerler.
Uyarınızı yapmışsınız.
Durumun ciddiyetini anlamıştır.
Aç açıkta kalmasınlar..
Belki boğazlarından kesecekler..

Son şans verin.

Bence direkt kararı verip onu söylemeniz gerekiyordu. Düşünmem gerek falan olmamış. Haklı mısınız? Bence evet sonuna kadar. Ama uyarıp devam edilip tekrar yapılırsa aynı şeyler yollar ayrılırdı.
2 yil olunca bide ihtiyacim var yazinca kestirip atamadim o gerginlikle ancak onu yazdım

anladigim kadariyla cocugunuz ve bakici arasinaki iletisim gayet iyi. bu siralar boylesini bulmak zor allah sahit. her ne kadar hata yapsa da son 1 sansi hak ediyo bence. belki kadinin da problemleri vardir koronadan sonra ilk is gununde guzelce konus bir seyin var mi iyi misin her sey yolunda mi vs vs
Konuşmazmiyim
Cok severim kendisini.
Hep sorar ilgilenirim herşeyiyle.
Niye böyle yaptı anlamadım.Ama.bebek doğduğundan beri böyle

Bence son şans verin.
Gelirleri de kesilmiş.
Yeni doğan bebek de var.
Belki çok müşkül duruma düşerler.
Uyarınızı yapmışsınız.
Durumun ciddiyetini anlamıştır.
Aç açıkta kalmasınlar..
Belki boğazlarından kesecekler..

Son şans verin.
Daha evvelde uyardim.
Ama şimdiki gibi sert olmadi hiç.
Evet ihtiyacim var demese zaten düsünmezdim.
ilerisi için güvenim kalmadi malesef.
Birde gelecek bakici kizimi onun gibi severmi diye kaygilarim var

Ateşi var diyor, Bu virüs ortamında ben korkardim gelmesine.

Karşılıklı iyi anlaştığıniz bir bakiciymis.

Bence yanlış konuşmuşsunuz.

Gelmediğin günleri keseriz bundan sonra , Senin için de benim ıcınde daha rahat olur gibi bir konuşma yapsaydınız daha iyi olurdu bence.

Kreşe yaZdirmanin rahatlığıyla konuşmuşsunuz sanırım.

Ben de şuna takildim eykulde korona vakası bitecek gibi görünmüyor yani cesaret edip de ben kizimi çocuğumu krese gondermezdim...En dogru olani bakıcı gelmeyip maasi kesintili de olsa devam etmeliydi yani bakicinizi magdur etmemek adina...Ben olsam son bi şans verir devam edeedim kolay degil bu zamanda guvenilir bakici bulmak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back