• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım?

En iyisini yapmışsınız. Zaten içiniz ısınmamış adam 2 haftada evlilik hayali kuran sizden ziyade evlilik için evlenmek isteyen biri, bırakın gitsin. Bir bu kalmıştı duygu sömürüsüyle ilişkiye zorlamak 😡
Bir de. Yüz yüze görmeden daha. Bunlar bana normal gelmedi . Ama hastalığı dolayısıyla da kırmaktan/ üzmekten korktum…

Bir de. Yüz yüze görmeden daha. Bunlar bana normal gelmedi . Ama hastalığı dolayısıyla da kırmaktan/ üzmekten korktum…
Siz kırmaktan/üzmekten korkarken kafasında senaryo kurup gerçek hayatta zarar vermeye kalkabilir. Ya bu ülkede bir kızcağız yolda yürürken şizofren biri tarafından kılıçla öldürüldü. Canınızın değerini bilin.

Yokmuş. Benimle birlikte öğrendiler . Onları da engelledi kendisi.
Burada bir üye vardı. Kocası saklamış şizofren olduğunu. Ailesi de. Evlendikten sonra bazı hareketlerinden farkedip boşanmıştı.
Aslında tepki alacaklarını düşünüp saklıyorlar daha sonra başka kötü sonuçları oluyor böyle. Keske önlenebilir olsa

Siz kırmaktan/üzmekten korkarken kafasında senaryo kurup gerçek hayatta zarar vermeye kalkabilir. Ya bu ülkede bir kızcağız yolda yürürken şizofren biri tarafından kılıçla öldürüldü. Canınızın değerini bilin.
🥺 çok doğru söylüyorsunuz.

Burada bir üye vardı. Kocası saklamış şizofren olduğunu. Ailesi de. Evlendikten sonra bazı hareketlerinden farkedip boşanmıştı.
Aslında tepki alacaklarını düşünüp saklıyorlar daha sonra başka kötü sonuçları oluyor böyle. Keske önlenebilir olsa
Keşke keşke bir çaresi olsa. Ona iyi geleceğimi söylemişti.Ama ben ilaç değilim . Beni yüz yüze görmedi . Artı psikiyatri ve ya psikolog da değilim . Çok karmaşık çok…

Ancak hasta olmadığını bunun bir ihtimal olduğunu ve yalnız kaldığı zaman beyninin senaryolar kurduğunu söyled

Kafasında kurması hasta olduğunu net açılıyor. süslü cümlerle durumunu yumuşatmaya çalışmış. Sakın kanmayın. Ona karşı vijdan yapmayı bırakın. Kendisi hasta olduğu halde bu kadına nasıl gelecek verebilirim diye hiç düşünmemiş çünkü. Böylelerine evlilik önerilmiyor.

Öğretmen . Meslektaşız . İnanın ben de kahroldum . Herkes gibi onu bırakıp gittiğimi söyledi. Yemin ederim incitmemek için herseyi yaptım . Ama iki haftada tanımadan hemen evlilik normal gelmedi . İlişki de isteniyordum . Ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum .
Nasıl öğretmenlik yapıyor anlamış değilim.
Belki hafif gösteriyor hastalığını ama atak dönemleri de oluyor bu tür hastaların. Gerçekten çok ilginç..

Ayrıca genetik ama tebrik ederim ama dürüst davranmış. Çocuğunuz olsa onda seyri daha fazla da olabilir hayatını tek iadem ettirmez vs vs. Vicdan yapmayın boşuna

Hastalığından dolayı, yalnız kaldığında kafasında sizi epey kurmuş, evlilik hayalleri falan kurmuş iki günde. Düşünsenize, iki haftada size buraya konu açacak kadar suçluluk hissettiren bir şizofreni hastası, evlenseniz dünyayı dar eder. Kaçın, uzaklaşın.
(Bu arada, nasıl öğretmen olmuş acaba bu tanıya rağmen?)

Kızlar öncelikle iyi geceler 💐
Nasıl anlatsam bilmiyorum .Vicdan azabı çekiyorum. Arkadaşlarımın vasıtasıyla (zoruyla) bir meslektaşımla tanıştım . Adam iki haftada benden bir yakınlık /talep görmemesıne rağmen hemen evlilik hayalleri kurmaya başladı. Kendinden çok emin konuşmalar yapmaya devam etti.Ancak bu bana normal gelmedi . İki haftada ne evliliği dedim. Artı hiçümit vermedim .Akabınde senden gizlemek istemiyorum deyip gen testini attı .Ancak bu testte şizofreni tanısı olduğu da yazıyordu . Bunu görünce onu kırmadan iletişimi kestim . Ancak hasta olmadığını bunun bir ihtimal olduğunu ve yalnız kaldığı zaman beyninin senaryolar kurduğunu söyledi .Ama geri dönmedim .Ancak vicdanım hasta bir insanı böyle bıraktığım için çok rahatsız. Sizce iyi mi yaptım ?
Senin bir rahatsızlığın olsa ben kabul ederdim dedi…
anladığım kadarıyla siz ona karşı bir şey hissetmiyorsunuz. Ayıp olmasın diye adamla mı evleneceksiniz😄 Çerkes misiniz yoksa 😂

Doğru söylüyorsunuz💐🥺 bunları da düşünerek hayır dedim zaten .Ama o kadar iç kıyıcı şeyler dedi ki… inanın ben kimseyi kırmak istemedim . Onu manipüle ettiğimi ve kendisine aşık ettiğimi söylüyordu 🥺
Kanma daha ısrar ederse polise başvuracağını söyle.Bir de zorla tanıştıran insanlara karşı biraz dikkatli ol.Bilemezlerdi deme en azından önceki ilişkisi ve bitişi hakkında fikir sahibi olduklarını düşünüyorum.Pek güven verici gelmedi.......

Kanma daha ısrar ederse polise başvuracağını söyle.Bir de zorla tanıştıran insanlara karşı biraz dikkatli ol.Bilemezlerdi deme en azından önceki ilişkisi ve bitişi hakkında fikir sahibi olduklarını düşünüyorum.Pek güven verici gelmedi.......
Doğru söylüyorsunuz. Yok daha zaten tövbe . İyi ki de istememişim .

Back