• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yaptım?

Birkedii

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2024
259
72
13
25
Kızlar öncelikle iyi geceler 💐
Nasıl anlatsam bilmiyorum .Vicdan azabı çekiyorum. Arkadaşlarımın vasıtasıyla (zoruyla) bir meslektaşımla tanıştım . Adam iki haftada benden bir yakınlık /talep görmemesıne rağmen hemen evlilik hayalleri kurmaya başladı. Kendinden çok emin konuşmalar yapmaya devam etti.Ancak bu bana normal gelmedi . İki haftada ne evliliği dedim. Artı hiçümit vermedim .Akabınde senden gizlemek istemiyorum deyip gen testini attı .Ancak bu testte şizofreni tanısı olduğu da yazıyordu . Bunu görünce onu kırmadan iletişimi kestim . Ancak hasta olmadığını bunun bir ihtimal olduğunu ve yalnız kaldığı zaman beyninin senaryolar kurduğunu söyledi .Ama geri dönmedim .Ancak vicdanım hasta bir insanı böyle bıraktığım için çok rahatsız. Sizce iyi mi yaptım ?
Senin bir rahatsızlığın olsa ben kabul ederdim dedi…

Nasıl anlatsam bilmiyorum .Vicdan azabı çekiyorum. Arkadaşlarımın vasıtasıyla (zoruyla) bir meslektaşımla tanıştım . Adam iki haftada benden bir yakınlık /talep görmemesıne rağmen hemen evlilik hayalleri kurmaya başladı. Kendinden çok emin konuşmalar yapmaya devam etti.Ancak bu bana normal gelmedi . İki haftada ne evliliği dedim. Artı hiçümit vermedim .Akabınde senden gizlemek istemiyorum deyip gen testini attı .Ancak bu testte şizofreni tanısı olduğu da yazıyordu . Bunu görünce onu kırmadan iletişimi kestim . Ancak hasta olmadığını bunun bir ihtimal olduğunu ve yalnız kaldığı zaman beyninin senaryolar kurduğunu söyledi .Ama geri dönmedim .Ancak vicdanım hasta bir insanı böyle bıraktığım için çok rahatsız. Sizce iyi mi yaptım ?
İstemiyorsan eğer bırakmakla kötü etmemişsin. Önceliğin kendin ol. Belkide dediği gibidir adamın önemli bir şey değildir

Gen testi nasıl oluyor ya, taşıyıcı olduğumuz hastalıklar mı yazıyor yoksa sahip olduğumuz mu?

Şizofreni çok zor bir hastalık. Seviyeleri var elbette ama hayatı idame ettirmek çok zor. Aslında 10 dk içinde kişinin normal olmadığı anlaşılır ya da seyrine göre de değişebilir.

Benim anlamadığım tanıaında bu yazıyorsa bu adam ne iş yapıyor? Arkadaşları bir anormallik olduğunu anlamamış mı?

Vicdan yapmayın, tedavisi olmayan bir hastalık bu ne yazık ki. 10 yıl sevgili kalıp da sonradan ortaya çıkmış bir durum değil, adama vefa borcunuz yok ama üzüldüm adam adına da of :(

En iyisini yapmışsınız. Zaten içiniz ısınmamış adam 2 haftada evlilik hayali kuran sizden ziyade evlilik için evlenmek isteyen biri, bırakın gitsin. Bir bu kalmıştı duygu sömürüsüyle ilişkiye zorlamak 😡

Herkesin onu bırakıp gittiğini benim de acımasızca aynı şeyi yaptığımı söyledi .Senin bir rahatsızlığın olsa ben kabul ederdim dedi …🥺
Ayyy sakın böyle düşünmeyin, şizofreni çok tehlikeli bir hastalık ve bunu başından öğrenmeniz büyük şans.Hem iki haftada neyin evlilik hayali ya,böyle hızlı gelişen her şeyin altında bir şey ararım ve korkutur beni.

Cidden psikolojik sorunu olmayan yok gibi bir şey, hastalığı ile yargılama ama istemiyorsan eğer de vicdan azabı çekmene gerek yok
Tabii ki öyle . Ancak bu ciddi bir rahatsızlıkmış .Tedavi de görmüyor . Kibarca söyledim . Ancak beni eski sevgilisi ile kıyasladı . Garip bir şekilde

Ayyy sakın böyle düşünmeyin, şizofreni çok tehlikeli bir hastalık ve bunu başından öğrenmeniz büyük şans.Hem iki haftada neyin evlilik hayali ya,böyle hızlı gelişen her şeyin altında bir şey ararım ve korkutur beni.
Aynı şeyi ben de sorguladım.Aşırı saçma geldi . Kendisine de ilettim. Ancak benim ruh eşi olduğumdan emin 🥺. İşin garip tarafı şu ; şizofreni bir ihtimal diyor . Sadece doktor yalnız kalmaması gerektiğini söylemiş .Yalnız kalınca beyni senaryo üretiyormuş ?🥺 senin bir hastalığın olsa ben kabul ederdim dedi…

Senin bir rahatsızlığın olsa ben kabul ederdim dedi…
Vicdan böyle bir şey değil konu sahibi,manipuleye bu kadar açık olmayın kaç yıllık eşiniz,sevgiliniz değil .2 hafta önce tanıdığınız herhangi biri.
Ne yapacaktiniz? Acıyıp evlenip ,2 çocuk yapıp kafasında senaryolar kuran bir adamın peşinde çoluk çocuk helak olacaktiniz, evlatlarınızın hakkına girip, bu cehennemi onlara yasatacaktiniz......Nasıl senaryo????? çok acı dimi.......Bos şeylere vicdan yapmayı bırakın bu hayat sizin nasıl yol tercih ederseniz onu yaşarsınız.....

Gen testi nasıl oluyor ya, taşıyıcı olduğumuz hastalıklar mı yazıyor yoksa sahip olduğumuz mu?

Şizofreni çok zor bir hastalık. Seviyeleri var elbette ama hayatı idame ettirmek çok zor. Aslında 10 dk içinde kişinin normal olmadığı anlaşılır ya da seyrine göre de değişebilir.

Benim anlamadığım tanıaında bu yazıyorsa bu adam ne iş yapıyor? Arkadaşları bir anormallik olduğunu anlamamış mı?

Vicdan yapmayın, tedavisi olmayan bir hastalık bu ne yazık ki. 10 yıl sevgili kalıp da sonradan ortaya çıkmış bir durum değil, adama vefa borcunuz yok ama üzüldüm adam adına da of :KK43:
Öğretmen . Meslektaşız . İnanın ben de kahroldum . Herkes gibi onu bırakıp gittiğimi söyledi. Yemin ederim incitmemek için herseyi yaptım . Ama iki haftada tanımadan hemen evlilik normal gelmedi . İlişki de isteniyordum . Ona haksızlık etmişim gibi hissediyorum .

Aynı şeyi ben de sorguladım.Aşırı saçma geldi . Kendisine de ilettim. Ancak benim ruh eşi olduğumdan emin 🥺. İşin garip tarafı şu ; şizofreni bir ihtimal diyor . Sadece doktor yalnız kalmaması gerektiğini söylemiş .Yalnız kalınca beyni senaryo üretiyormuş ?🥺 senin bir hastalığın olsa ben kabul ederdim dedi…
Sakın bu manipülasyonlara gelmeyin,hassas birisiniz belli ki ama şizofreni hiçte hafife alınacak bir rahatsızlık değil.Bırakın sızlansın,iki haftalık ilişkide neyin hesabı bu?

Engelle her yerden bu ne ya yapısmıs of arkadaşın olsam bi silkerlerdim seni kendine gellll

Yaşadığım bir yerde çok fazla şizofreni vardı. Genetik. Çoğaldıkça cogalmislar. Onlara bakanlar ilgilenenler için de çok zordu tabii kendileri için de. Ben ayrilmakla doğru karar verdiginizi düşünüyorum.

Vicdan böyle bir şey değil konu sahibi,manipuleye bu kadar açık olmayın kaç yıllık eşiniz,sevgiliniz değil .2 hafta önce tanıdığınız herhangi biri.
Ne yapacaktiniz? Acıyıp evlenip ,2 çocuk yapıp kafasında senaryolar kuran bir adamın peşinde çoluk çocuk helak olacaktiniz, evlatlarınızın hakkına girip, bu cehennemi onlara yasatacaktiniz......Nasıl senaryo????? çok acı dimi.......Bos şeylere vicdan yapmayı bırakın bu hayat sizin nasıl yol tercih ederseniz onu yaşarsınız.....
Doğru söylüyorsunuz💐🥺 bunları da düşünerek hayır dedim zaten .Ama o kadar iç kıyıcı şeyler dedi ki… inanın ben kimseyi kırmak istemedim . Onu manipüle ettiğimi ve kendisine aşık ettiğimi söylüyordu 🥺

Back