Şuan aglayarak yazıyorum inanın artık çıldırmak üzereyim, konu kv ve eşimin kullanılması, bizi çağırırlar her gitmemizdede iş yaptırırlar eşime, eşimin elinden ev işi yemek işi her iş gelir evlendik hala çağırıp bu işlerini yaptıran bir kadın cok temmel elini bile sürmüyor, örnegin banyosun pis katmer katmer kahve rengi lekelerle dolu mutfağı da keza öyle ama görseniz kibirli sanırsın cok titiz ben herseyi bilirim havası, ben gerçekten yoruldum artık, bizi iftara çağırdılar gitmek istemesekte gitmek zorunda kaldık cumadan gittik, esimde bende yasak olduğunu unuttuk arabayla gider döneriz diye düşünürken meger kaynatam bile bile çağırmış hafta sonu diye, neyse biz gittik iftara ne bir yemek var ne bir hazırlık eşimle girdik iftarı hazırladık 3 gün boyunca kadin mutfaga dahi girmedi yaa, ne sahura ne iftara girdi yedi cıktı, eşime stor yıkancak yıka bahce işi var onu yap odun kırılcak kır kömürlük temizlencek temizle, ve hep beraber yan yana iken ben şimdi size iş ayrımı yaptım sen bunu sen bunu yap, odaya çıkarız seslenir çağırır rahat vermez neyse bugun eve döndük bide ne görürüm poşete kaynatamın ütülenceklerini koymuş, neymiş ütüsü bozukmuş yalan hayatta inanmıyorum çünkü kendisi bir kez bile ütü yapan biri değil, yukarda öylece durur tabi ben bunu görünce sinir krizi geçirdim doldum çünkü resmen menfaatleri icin kullanan insanlar, cevremde hic görmedim boyle insanlari ben aileme giderim annem elimi bile sürdürmez yemegi yapar davet ederse etmese de bu böyle, 3 kaynım var 2 si çalışıyor 1 i okuyor şehir dışındalar anne babasını 1 senedir görmüyorlar gelmiyorlar hepsi bekar gelmek istemiyorlar, çünkü ailesini biliyorlar olan eşime oluyor o da elime yapışmaz kafasıyla yapıyor bide anne baba duasına ama bu insanlar bunu kullanıyor ben bunu hazmedemiyorum, diceksiniz ki annesi yapsın ne var bunda, yapsın ama bi insan iş için sırf iş için cagirir mi evlendigim gunden beri bir kere olsun oturmaya gittigimizde biseyin hazır olduğunu görmedim gider esimle yapar yeriz, bu gidisimizden önce gittik camları sildirdi evde küçük değil iki katlı, simdi bütün storları yıkattırdı, haftaya da soba kalkıcakmış onu diyor eşime kızlar inanın yıldım eşimin kullanılmasından yoruldum artık bir kere bile iş vermeden durduklarını görmedim ben kıyamıyorum ya kadın olarak kim kıyar ki Allah aşkına eve yorgun geliyor zaten bide iş mi yaptırcam ama kaynanam ev isi yapmayan bi kadın yapmıyor anca oturuyor, dersim var bahanesi ile ya yaparsın eline yapışmaz ama sırf bu yüzden çağırmaları her gitmede eşime bi iş vermeleri cocuk oruç agazla storları yıkadı, bahce işine girdi, odun kırdı, ya normal günde gittigimiz de de bunu yapıyor bide ben hepinize iş ayrımı yaptım sen bunu bunu ne demek ya kadınsın sen hic mi iş ogrenmedin, kaynanmın annesi yerinde durmayan 80 yaşında her işi kendi yapan misafirini ağırlayan öyle güzel bi insan ki kaynanam gramı bile olamaz, benim zoruma giden eşimin kullanılması, kaynanam aylar önce bize geldi, eşimi babasi çağırdı yanına bizim de kendi işlerimiz var dışarda sabahın 10 u esim duşa girdi diyo gitsin baba bedduası almasın iki yakası bir araya gelmez dedim gider acelesi ne yani hayır gitsin şimdi gitsin ne işi olcak başka biz de bir aileyiz dimi, yani dicegim su ki kendi menfaatlerine eşimi koşturuyorlar, her işlerine eşime yaptırıyorlar o kadar yoruldum ki cok zoruma gidiyor inanın kolay değil her gitmemiz de eşimin eline bi iş vermeleri onu bunun için çağırmaları hazmedemiyorum.. gitmeyin diceksiniz inanın olabildiğince gitmemeye çalışıyoruz ama kaynatam arayıp gelin gelin gelin defalarca yıldırıyor, hakkınızı helal edin uzun yazdım inanın içimi dökmek istedim..