Doğru mu sizce?

bu ilişkini elle tutulur bir yanı yok, sevgiliniz dolandırıcılıkla suçlanıyor anladığım kadarıyla -yanlış anlamışsam düzeltin lütfen-, siz evlenmeden önce üstünüze ev yapılmasını istiyorsunuz, kaynana vermem de vermem diyor, siz kaynanadan nefret ediyorsunuz, yaş farkı var demişsiniz adam mı büyük siz mi büyüksünüz o kısmı anlayamadım pek, bir de sizin ikinci evliliğiniz olacak ilk evliliğinizden kızınız var doğru mudur?

kabullenmek istemeseniz de bu evliliği size bakacak biri olsun mümkünse üstüme ev de yapsın yarın bi gün boşanırsam ortada kalmayalım bir evim olsun bu süreçte de eve biri para getirsin ben de kadınlık vazifemi yaparak tüm bunların karşılığını vereyim şeklinde düşünüyorsunuz.

sevgilinize olan duygularınız nedir bilmiyorum elbet ki seviyor ve hatta aşık olabilirsiniz ama bir anne olarak bir kız annesi olarak kendinizden önce kızınızı düşünseniz keşke, çocuğu düşünmek de öyle evimiz olsun açıkta kalmayalım demekle olmuyor maalesef. çocuğun sağlıklı bir anne ve baba figürüne, iyi bir aile ortamına ihtiyaç var. şu şartlarda sizin bunları ona verebileceğinizi hiç sanmıyorum açıkçası. gerçi bu söylediklerimin boşuna olduğunu da düşünmüyor değilim, siz kendinizi haklı görüyorsunuz davranışınızın anormalliğinin farkında değilsiniz dolayısı ile kendiniz gibi bir kız yetiştirme olasılığınız çok yüksek, muhtemelen sizi de sizin gibi birileri yetiştirdi.

bazı şeylerde eğitim öğretim okul çok yetersiz kalıyor işte insan ailesinden nasıl görürse öyle davranıyor, keşke siz bu gidişatı değiştirseniz de daha düzenli ve kaliteli bir hayatı seçseniz hem kendiniz hem kızınız için.

Son düzenleme:

kendinize göre haklı olabilirsiniz. bizde burda bu konuyu tartısıyoruz neden evlenmeden beyefendının sahıp olduğu evi kendine istiyor. parasını sokakta bulmayan her yetişkin illaki karşı çıkacak ve daireyi ne olduğunu bilmediği birine devretmeyecektir. kanunlar evlenmeden önceki malların kişiye fakat evli oldukları zaman alınan malların eşler tarafından direkt ortak olduklarını zaten söylüyor ki sizde bayana bu konuda yanlış düşündüğünü belirtmişsiniz. ben bu bayanın yerinde olsam çalışmamı istemeyen kişiyle ilişkimi keser bir işe girip evladımla huzurlu bir şekilde hayatımı idame ettiiririm. Cici babadan kalma haksız bir kazançla büyütmek asla istemem..

kadın haklı...
neden versin ki elin kızına malını...
sevgilin üstüne alabiliyosa alsın ama senin üstüne yapılmasını düşünmek bile bana biraz tuhaf geldi...
evli değilsiniz ki yapsınlar...
sevgilisinin üstüne ev araba bilmemne yaptırıldığı nerde görülmüş...

kesinlikle arkadaşım..
benimde şuan bir erkek arkadasım var , okuyoruz. şimdiden erkek arkadaşımın ailesine söylemeliyim üstüme ev araba yapmadan oğlunuzla kesinlikle evlenmeyeceğim diye. böyle bir sacmalık mı var ya. önemli olan birlikte çalısıp kazanıp edinilen şeylerle mutlu olabilmek.

İnsanlar birbirini sevdikleri için, beraber yaşamak istedikleri için evlendikleri için sonunu düşünmek dahi istemezler. Ayrıca ne eş adayınızın çalışmamanızı, ne de sizin malları üzerinize isteme hakkınız var. Siz garanticisiniz, belli. Müstakbel kayınvalidenizin de garantici olması normal değil mi sizce?

Derdiniz maddiyat değilse malları evlenmeden önce değil evlendikten sonra da üstünüze
alması konusunu da düşünebilirsiniz. Ama ısrar ettiğiniz mevzu evlenmeden önce alınması
üzerine... Ayrıca ne olursa olsun, isterse 10. evliliğinizi yapmış olun, hayatınızı garantiye
alacak olan sizsiniz. Sizden başkası hayatınıza garanti verse de güvenmeyin. Çocuğunuzun
geleceğini garantiye almak istiyorsanız da bundan mesul olan kişi babasıdır. Ancak onun
malları üzerinde hak iddia edebilirsiniz. Sevgilinizin malı mülkü ile ilgili tartışmalar da asla
sizi ilgilendirmez. O ana ile oğul arasındaki mevzu. Malların kazanılmasında bir payınız olmadığı
gibi kazanılırken de yanında değilmişsiniz. Bu durumda hak iddia etmeyi bırakın, konuşmaya,
yorum yapmaya bile hakkınız yok.

kayınvalıden ben olsaydım kusura bakma ama ben de senın ustune ev yapmazdım neden yapsın kı kı neyın garantısını ıstıyorsun anlayamadım tam olarak

Şunu anlayamıyorum iyi de bizde evlendik çocuk sahibi olduk ama evlenmeden önce bizim de evlilik karşısında riskli olup olmadığımız belli değildi..Her evli olan bayanın kucagında çocukla baba evine dönme riski var ki konu sahibeside daha önce evlenmiş ve geri dönmüş...

Bu durumu kendini garantiye almak diye savunmak aptalca olur ...O zaman biz neden savunamadık ki ?

Gerçekten ne düşünerek istediniz..utanmadınız mı isterken.. Şaşkınım..Evlenirsin, evde oturursun varsın ky nın üzerine olsun siz mutlu olun yeter ama balık baştan kokmuş..Artık ağzınla kuş tutsan düzeltemezsin.. Ben kaynana olsam hayatta vermem hele ki böyle yüzsüzce isteyene asla..

Tabi önce hata yaptığını kabul etmek lazım..

Sahte çek konusu,başkası yüzünden demişsin.
Hep öyle olur.Şimdiye kadar ben dolandırdım diyeni kimse duymamıştır.
Ya ortak kurbanıyım veya akraba kurbanıyım derler.Bazısı da kefil oldum battım der.Derler de derler.
Adam dolandırmışsa,yalandan mı çekinecek.Onca kişiyi nasıl dolandırmış olsun başka türlü ?

Bence sen enine boyuna düşün.Kendine sor bakalım,ev mevzusu sözkonusu olmasaydı,bu adamla evlenmeyi düşünür müydün ?
Hani adam hem yaşça büyük,hem sicili kötü,borcu var vs...Üzerine malı mülkü olmasa evlenir miydin ?
Hiç sanmıyorum.

O zaman bir tapuya evet deme derim.Hem henüz 23 yaşındasın,acelen nedir ?
23 yaşında 2. hatalı evliliği yapmak üzeresin.
Evdeki durumun zor olabilir ama evliliği kaçış olarak görmenin,seni hataya sürükleyeceği belli.
Kayınvalidenle mücadele edeceğine,neden ailenle mücadele etmiyorsun ?
Çalışmak için diret mesela...

Şunu anlayamıyorum iyi de bizde evlendik çocuk sahibi olduk ama evlenmeden önce bizim de evlilik karşısında riskli olup olmadığımız belli değildi..Her evli olan bayanın kucagında çocukla baba evine dönme riski var ki konu sahibeside daha önce evlenmiş ve geri dönmüş...

Bu durumu kendini garantiye almak diye savunmak aptalca olur ...O zaman biz neden savunamadık ki ?

Eşiniz daha önce evlenip boşanmış mı bilmiyorum, ama maalesef şöyle bir şey var ki daha önce evlenmiş boşanmış olan bir damat/gelin adayı her kayınvalideyi biraz olsun korkutur. Bu korkunun derecesi kayınvalidenin dünya görüşüne bağlı olarak değişir. Ancak burada kaygıları gidermek, aradaki bağı kuvvetlendirmek ve o annenin gönlünü rahatlatmak aileye yeni girecek olan damat/geline düşer. Siz bu tavırlarınızla bırakın aile bağı kurmayı, dünya görüşü en modern kayınvalideyi bile canavara çevirirsiniz. Niyetiniz evlenmek mi yatırım yapmak mı iyice bir düşünün, ondan sonra kararınıza göre ya nikah dairesine ya bankaya gidin.

utanmayı sana soracak değilim ben kayınvalıdeden ıstemedım muhabbet bıle etmedım ben erkek arkadasıma dedım o da gıtmıs annesıne demıs ondan sonra patlak verdı annesının dedıklerını dedeı bana

Ben sizin erkek arkadaşınız olsam

Daha bu tür şeyleri talep edebildiğiniz dakika da sizden ayrılırdım , bırak gidip anneme demeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…