Doğru mu sizce?

Benim verebileceğim tek tavsiye, eğer evlenmek için şart koşmak istiyorsan de ki "ya çalışmama izin verirsin ya da evlenmem". Bu kadar, bitti gitti. Yok hayır istemiyorum derse, işte kapı işte sapı dersin. Daha 23 yaşındasın, ne bu hırs?
Zaten bu adamla evlenip de kendi başını da yakman da olası. 30 yaşında sahte çek davaları vs.

evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:

evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:

düşünme tarzını değiştirin bakın nasıl mutlu oluyorsunuz

Ne iş yapıyor bu adam?
Mutlu olmak istemissin, ama bu adamla evlenirsen ben mutlu olacagınızı zannetmiyorum..
Kendi calısrak garanti altına alabilirsin, daha evlenmeden ev tapusu isteyerek degil.
Kimse seni haklı görmez, cünkü bosanmıs ve cocuklu olman böyle birseyi haklı göstermez.
Bir evlilik yapmıssın bilincli olman lazım, olgun olman lazım yasında kücük degil ki, bir kızın var.
Dogru, dürüst bir insan olmasıyla ilgilenmen gerekirken malı mülküyle ilgileniyorsun..
23 yasındasın, hayatın böyle gececegini mi sanıyorsun?

bankalra sahte çek olayı 30 yasında dosyası bu ay kapandı ama avukatı alırsan da ustune gider herşey diyor o yuzden anne baba ustunde ben ınanuırım çünkü azimli ve her işi yapıyor annesı babası da ınkar etmıyor zaten

Evet çok azimliymiş her işi yapıyomuş cidden

Sahte çek filan..

Neyse nasıl kazanmışsa kazanmış ama size vermek için kazanmamıştır eminim..

Daha ortada söz bile yok ( ki evli bile olsanız böyle bi talep bana çooook şey düşünündürür ) böyle birşey istemeniz çok enteresan

Annesine katılıyorum, siz izdivaç programlarına filan çıkın.. Evi olsun , arabası olsun diye kriterlerinizi belirtin.. :3:

ne iş yapıyor bu adam?
Mutlu olmak istemissin, ama bu adamla evlenirsen ben mutlu olacagınızı zannetmiyorum..
Kendi calısrak garanti altına alabilirsin, daha evlenmeden ev tapusu isteyerek degil.
Kimse seni haklı görmez, cünkü bosanmıs ve cocuklu olman böyle birseyi haklı göstermez.
Bir evlilik yapmıssın bilincli olman lazım, olgun olman lazım yasında kücük degil ki, bir kızın var.
Dogru, dürüst bir insan olmasıyla ilgilenmen gerekirken malı mülküyle ilgileniyorsun..
23 yasındasın, hayatın böyle gececegini mi sanıyorsun?

özel sektörde ama günlüğü 100 tl bir işte hayat böyle geçmez doğru ama bende düzene sokmaya çalısıyorum

sevgiliniz aldığı evin arabanın tapusunun kendi üstüne olmadığını dert etmiyorsa sizde dert etmeyeceksiniz,
sizden önce yaşananlar sadece onları ilgilendirir, üzerinde söz hakkınız yok,
sizin üzerinize yapma olayını hiç dillendirmeyeceğim o zaten tam bir saçmalık,
evlendikten sonra alınırsa kendi üzerinize isteyebilirsiniz, ama evlenmeden bu konulara girmeyin,

ben sizde biraz paçayı kurtarma havası sezdim, hazır beni kızımla kabul etmiş seviyor evleneyim diyorsunuz,
ama çok düşünülmesi gerek, sahte çek davası var, dolandırıcı yani...
sahte çek olayından dili yanmış biri olarak bu ah onun peşini bırakmaz...

madem seni ve kızını bu kadar seven ve değer veren biri,sende ona göre davran,öncelikli olan bu sevgi ve değer olsun,mal,mülk değil,ev konusunu bidaha açma,ne eş adayına,ne de annesine,annesiyle aranı düzeltmeye çalış,bu saatten sonra ne kadar fayda eder bilmiyorum ama kadın en azından senin çabaladığını görsün,eşine de illa bi şart koşmak istiyosan,çalışmama izin verirsen evleniriz de,
bırak evi arabayı,mutluluğunu huzurunu düşün,eşin zaten tek çocukmuş,ailesinin veya eşinin sonuçta herşey zaten size kalacak,ama sen yok hepsi benim olsun,eşimde işin içine girmesin,olurda ayrılırsak mallar bölünmesin diyosan olmaz,hiç doğru değil,zaten sen tek bi çivisinde hakkın olmayan bi evde nasıl oturupta mutlu yaşayacaksın,kul hakkı yemiş olmazmısın?
değiştirmen geren zihniyet bu işte!!

DAHA DA BİRŞEY DEMİYORUM SİZE BEN HAKSIZ ÇIKTIM YİNE DEDİKLERİNİZİ AKLIMA YAZDIM AMA SAĞOLUN YİNE DE :ssz:

Adam sahte çekten banka dolandırmış hanımlar :)) Bu konu sahibesi de korkmadan evlenebiliyor bu adamla !

Üstelik kızı da var...ALLAH size evden,arabadan önce AKIL-MANTIK versin varsa da bunlar sizde DOĞRU kullanmayı nasip etsin..

Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu

Adam sahte çekten banka dolandırmış hanımlar :)) Bu konu sahibesi de korkmadan evlenebiliyor bu adamla !

Üstelik kızı da var...ALLAH size evden,arabadan önce AKIL-MANTIK versin varsa da bunlar sizde DOĞRU kullanmayı nasip etsin..

Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu[/QU

ama bu dolandırmıyor kı bunun dayısı yapıyor bunun üstünden yapıyor dayısı üzerinden 2 trilyon dolandırıyor bu da sonradan öğreniyor hayatı kararıyor 7 senedir davası suruyor aklım var allaha şükür :47:

Şaka gibi biri zaten konu sahibesi

Ben evleneceğini sanmıyorum kontes

Bu yüzdendir ki adamın ahlakına değil mal varlığına bakıyor ve bir an önce kendi üstüne yaptırmaya çalışıyor

Sonra vınnnn :3:

ilk defa bir kayınvalide adayını haklı buluyorum....
evlenmeden mal mülk peşine düşen birini kimse kabul etmez ki zaten
o mantıkta insan var mıdır???

Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu[/QU

ama bu dolandırmıyor kı bunun dayısı yapıyor bunun üstünden yapıyor dayısı üzerinden 2 trilyon dolandırıyor bu da sonradan öğreniyor hayatı kararıyor 7 senedir davası suruyor aklım var allaha şükür :47:

Nedense hep öyle oluyor biliyor musun ? yazarken aklıma kesin o yapmamıştır masumdur diye geldi haklıymışım :)

Şaka gibi biri zaten konu sahibesi

Ben evleneceğini sanmıyorum kontes

Bu yüzdendir ki adamın ahlakına değil mal varlığına bakıyor ve bir an önce kendi üstüne yaptırmaya çalışıyor

Sonra vınnnn :3:

ana beni de dolandırıcı yaptın 2 dakıkada ya yuh size he :27:

Back