Doğru mu sizce?

Şaka gibi biri zaten konu sahibesi

Ben evleneceğini sanmıyorum kontes

Bu yüzdendir ki adamın ahlakına değil mal varlığına bakıyor ve bir an önce kendi üstüne yaptırmaya çalışıyor

Sonra vınnnn :3:

Aklıma dedeleri dolandıran yabanı uyruklu kadınlar geldi :)) Neyse yahu mantık evliliği yapmayı düşündüğü bir durumda zerre-i miskal mantıklı şey yok..

Adam değer veriyor diyor çocugumla kabul etti resmen beni diyor daha ne yapsın ? diyor...Doğrusu kendisi vebalı !

Adam sahte çekten banka dolandırmış hanımlar :)) Bu konu sahibesi de korkmadan evlenebiliyor bu adamla !

Üstelik kızı da var...ALLAH size evden,arabadan önce AKIL-MANTIK versin varsa da bunlar sizde DOĞRU kullanmayı nasip etsin..

Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu

Arkadas kızını düsünüyor ya canım, evi üstüne yaptırtacak.
Hem kendi, hemde kızının hayatını kurtarmıs olacak..
Kıssadan hisse..

Maşallah diyorum kişiliklere gel... Sevgilide sahte çek sende senin tek kuruş emeğinin olmadığı malları üstüne istemen.

Utanmıyor musunuz istemeye birde annesine laf ediyorsunuz? Allah tan AKIL ve YÜZ isteyin siz mal değil!

vallahi erkek arkadaşınıda gözüm tutmadı ne diye öyle herşeyini annesine anlatıyor sen hep o ikisinin arasında kalacaksın , vallahi öyle erkeği çekemem , artık herşeyi anasına anlatır , sonra annasına dediğini gelir sana anlatır , bu cehennem hayatı olur , 30 yaşına kadar epey ana kuzuluğ yapmış zaten her gördüğü kıza kulp takmışl kaynana , sanırım aranızı bozacak paralar yine o0na kalacak , ,işin zor kızım , vazgeç bu sevdadan!!!

Kendi hakki olabilir sanmiyorum ustune konsunlar ama su an icin evi ustunuze almak size dusmez. Gelin ata binmis ya nasip demis ne malum evi alip vazgectim evlenmekten demeyeceginiz? Ev bu yani ufak bir sey degil ki verilsin. Es adayinizin sicilinde nasil bir sorun var ustune olmuyor ev araba?

Aslında tuhaftır, sizi anlayabiliyorum.
Yani insan bir kere evlenip boşanınca ve bir çocukla ortada kalınca, maddiyata daha çok yöneliyor.
Siz ilk evlilikte anladığım kadarıyla darbe yediniz. Ve ikinci evliliğimde de darbe yersem korkusu taşıyorsunuz, bunun için ilk evliliğinizde çektiğiniz sıkıntıları çekmemek için evi eşinizin üstüne istiyorsunuz. Ben size hak veriyorum.
Valla isteyen kızabilir. Şimdiden değil, ama evlendikten sonra bir ev alırsanız eğer, bence bu ortak olmalı. Bence de kayınvalide ve ya kayınpeder üstüne olmamalı.
Sonuçta siz bu adama yarın bir gün çocuk vereceksiniz , bakacaksınız her şeyi olacaksınız.
Ama şimdiden böyle şeylerin peşine düşmek biraz yanlış olmuş ve sizi yanlış tanıtmış olabilir.
Ayrıca, bitecek diye bir şeye başlanmaz diyenleri gördüm.
Boşanmış ve ya çok senelerini harcadığı birinden ayrılmış insanların gözünde her şey bir gün bitecektir, o korku hep vardır.
Ne var bunda ? Açıkçası ben evlenip boşanmadım. Annem - babam boşandıkları için, çocukken herkes ilk evliliğinin hayalini kurarken , ben "ikinci kez evlenirsem kesin şöyle yaparım" derdim.
Bu bir psikolojidir. Ve bence bu zamanda çokta doğru. Birini hiç gitmeyecek gibi sevmek daha çok can acıtıyor.

ana beni de dolandırıcı yaptın 2 dakıkada ya yuh size he :27:

Çok açık sözlüyümdür , huyum kurusun

Ancak ben dolandırıcısınız demedim , 'evleneceğini sanmıyorum' deyip yazdıklarınızdan neler çıkardığımı yazdım

Bir suçlama yok , benim tahminim yani :34:

Siz ister yuh deyin ister oha.. Farketmez , o sizin edebiniz.. Ancak bu benim fikrimi değiştirmedi, aksine böyle bir şeye kızmadınız ya da izahta bulunamayıp gülmeniz tahminimi kuvvetlendiriyor..

Zira sahte çek olayını sizden başkası da normal karşılamıyor, evini bahçeni benim üstüme yap olayını da..

-Sahte çekten banka dolandıran bir adamın davaları bittiğinde hapse girebileceğini,
-Bu adamın annesinin,sizi hiç istemediği için sürekli dolduracağını ,
-Adam çok kıskanç olduğu için evlenince hayatı size zindan edebileceğini,belki dayak yiyeceğinizi,
Hesap edip evlenmeyi göze aldığınıza göre,ben sizin tek derdinizin hayatınızı garantiye almak olduğunu düşündüm.Yaşayacaklarınız ortada ,ama kısa yoldan evim ,arabam olsun derdindesiniz.Ama sevgilinizin annesi birazcık uyanıksa yedirmez size o parayı merak etmeyin.:ssz::ssz:
Ben olsam bende yedirmem.:9:

kendimi bir an evlenme programında zannetim yıllar önce izledigim programa bir kadın çıkmıştı ve kadın gelen taliplerinden üzerine yapılmak üzere bir adet kışlık ev,bir adet yazlık,ev ,bir adet araba ve iş yerinin %50 sini istiyordu tabi sunucu ve herkes şok oldu ve sunucu sen gelen taliplerden bunu istiyorsun hadi diyelim birisi çıktı ve herşeyini kabul etti ve sana bunları aldı sen ona ne vereceksin dedi tabi kadın cevap veremedi bir süre sonra ben ona sevgimi verecegim gibi laflar etmişti konu sahibi arkadaşım bu adam sizin erkek arkadaşınız eşiniz degil ki malları sizin üzerinize yapsın ki erkek arkadaşınızın annesi burada çok haklı ben olsam bende vermezdim kayınvalide demiyorum çünkü siz onu kayınvalide olarak zaten görmüyorsunuz ayrıca siz bu adamla sadece malı mülkü için bir evlilik yapmak istiyorsunuz kendinizi garantiye alacakmıssınız peki size sorum var ozaman kendinizi bu kadar garantiye almak istiyorsunuz neden ozaman kendi anne ve babanız sizin için birşeyler yapmıyor yada siz niye yapmıyorsunuz sonuçta bir kızınız var kızınıza gelecek hazırlamak sizin göreviniz henüz evlenmediginiz adamın degil ayrıca bu kadar karanlık işlere bulaşmış bir adamla ben olsam evlenmezdim siz bu adamdan ne bekliyorsunuz peki

Yok böyle saçmalık
Hiç güleceğim yoktu :60:
Çok tuhafsınız dicem ama erkek arkadaşınız daha bir hoşmuş.
Evlilik mi ticaretmi:37:

ben bu hikayede haklı biri göremiyorum. kayınvalide de dahil.

kayınvalidesi anne de olsa oğlunun malına karışmaya hakkı yok. ister hayır kurumuna hibe eder, ister sevgilisine verir. kendi malı sonuçta,
sevgilisi belli ki evin tamamını haklı yollardan elde etmemiş, haram para var içinde, mal kaçırıyor adam gibi üstüne alacak, giden gidecek kalan kalacak.
konu sahibinin hatası zaten konuda yeterince yazılmış tekrara lüzum yok.

:72:
Aslında tuhaftır, sizi anlayabiliyorum.
Yani insan bir kere evlenip boşanınca ve bir çocukla ortada kalınca, maddiyata daha çok yöneliyor.
Siz ilk evlilikte anladığım kadarıyla darbe yediniz. Ve ikinci evliliğimde de darbe yersem korkusu taşıyorsunuz, bunun için ilk evliliğinizde çektiğiniz sıkıntıları çekmemek için evi eşinizin üstüne istiyorsunuz. Ben size hak veriyorum.
Valla isteyen kızabilir. Şimdiden değil, ama evlendikten sonra bir ev alırsanız eğer, bence bu ortak olmalı. Bence de kayınvalide ve ya kayınpeder üstüne olmamalı.
Sonuçta siz bu adama yarın bir gün çocuk vereceksiniz , bakacaksınız her şeyi olacaksınız.
Ama şimdiden böyle şeylerin peşine düşmek biraz yanlış olmuş ve sizi yanlış tanıtmış olabilir.
Ayrıca, bitecek diye bir şeye başlanmaz diyenleri gördüm.
Boşanmış ve ya çok senelerini harcadığı birinden ayrılmış insanların gözünde her şey bir gün bitecektir, o korku hep vardır.
Ne var bunda ? Açıkçası ben evlenip boşanmadım. Annem - babam boşandıkları için, çocukken herkes ilk evliliğinin hayalini kurarken , ben "ikinci kez evlenirsem kesin şöyle yaparım" derdim.
Bu bir psikolojidir. Ve bence bu zamanda çokta doğru. Birini hiç gitmeyecek gibi sevmek daha çok can acıtıyor.

bana hak verdiğiniz için sağolun sonunda biri çıktı ya :34:

[video=youtube;RCHdfW9DYTU]http://www.youtube.com/watch?v=RCHdfW9DYTU[/video]

aklıma bu geldi valla

Beni tek kişi anladı sayfada başka yok tamam evlenmeden yapılması mantıklı geldi ama neden istediğimi anlayan yok

Hayat bu kadar tozpembe zaten. Millet çalışsın çabalasın alnının teriyle bir daire satın alsın 'sıradan' bir kızda daireyi benim üstüme yapmıyorsun diye annesi ile tartışsın böyle bir dünya mı var ?
23 yaşındasınız taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız da istek önemli. ki o isteği sizde zerre kadar göremedim.
çalışmayıp en kısa yoldan ev sahibi olma derdindesiniiz.. kusura bakmayın ama tencere-kapak ilişkisine bir örneksiniiz.
eşiniz dolancırılıkla suçlanıyor,sizdeki bu kurnazlık dudak uçuklatır cinsten zaten.
birde eşinizin dava sonucunda hapise girebileceği olasılığını düşünerek daha çok daire sahibi olma isteğiiniz artıyor değil mi ?? düşündükçe kendinizi garantiye alma gereksinimi duyuyorsunuz. çocuğunuza uzuluyorum Allah onun yardımcısı olsun .. sizide dilerim Allah ıslah etsin.

Back