evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:
düşünme tarzını değiştirin bakın nasıl mutlu oluyorsunuz
bankalra sahte çek olayı 30 yasında dosyası bu ay kapandı ama avukatı alırsan da ustune gider herşey diyor o yuzden anne baba ustunde ben ınanuırım çünkü azimli ve her işi yapıyor annesı babası da ınkar etmıyor zaten
ne iş yapıyor bu adam?
Mutlu olmak istemissin, ama bu adamla evlenirsen ben mutlu olacagınızı zannetmiyorum..
Kendi calısrak garanti altına alabilirsin, daha evlenmeden ev tapusu isteyerek degil.
Kimse seni haklı görmez, cünkü bosanmıs ve cocuklu olman böyle birseyi haklı göstermez.
Bir evlilik yapmıssın bilincli olman lazım, olgun olman lazım yasında kücük degil ki, bir kızın var.
Dogru, dürüst bir insan olmasıyla ilgilenmen gerekirken malı mülküyle ilgileniyorsun..
23 yasındasın, hayatın böyle gececegini mi sanıyorsun?
evet ben bu adamla niye evleniyorum çünkü adam beni çoks eviyor kızımla herşeyimle kabul etmiş geçmişte olan hataları var ama herseyeden çok değer veriyor benim üstüme çok düşüyor anneside bunu yedireöiyor haklı olarak önceden ayrılmaya çok çalıstım ama olmadı işte evlili olsun dedik şimdide böyle oldu benim yüzüm gülmüyor hiç :2:
Of kızlar bana çok kızdınız sizz ya anlaşamadık off...
mesela nasıl düşüneyim söyleyin ???
Adam sahte çekten banka dolandırmış hanımlar :)) Bu konu sahibesi de korkmadan evlenebiliyor bu adamla !
Üstelik kızı da var...ALLAH size evden,arabadan önce AKIL-MANTIK versin varsa da bunlar sizde DOĞRU kullanmayı nasip etsin..
Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu[/QU
ama bu dolandırmıyor kı bunun dayısı yapıyor bunun üstünden yapıyor dayısı üzerinden 2 trilyon dolandırıyor bu da sonradan öğreniyor hayatı kararıyor 7 senedir davası suruyor aklım var allaha şükür
Adam sahte çekten banka dolandırmış hanımlar :)) Bu konu sahibesi de korkmadan evlenebiliyor bu adamla !
Üstelik kızı da var...ALLAH size evden,arabadan önce AKIL-MANTIK versin varsa da bunlar sizde DOĞRU kullanmayı nasip etsin..
Ben olsam bu durumda kılı kırk yarardım insan önce kızını düşünür yahu[/QU
ama bu dolandırmıyor kı bunun dayısı yapıyor bunun üstünden yapıyor dayısı üzerinden 2 trilyon dolandırıyor bu da sonradan öğreniyor hayatı kararıyor 7 senedir davası suruyor aklım var allaha şükür
Nedense hep öyle oluyor biliyor musun ? yazarken aklıma kesin o yapmamıştır masumdur diye geldi haklıymışım :)
Şaka gibi biri zaten konu sahibesi
Ben evleneceğini sanmıyorum kontes
Bu yüzdendir ki adamın ahlakına değil mal varlığına bakıyor ve bir an önce kendi üstüne yaptırmaya çalışıyor
Sonra vınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?