Doğru mu sizce?

evet yaş aramız çok açık dul olmamdan dolayı sıcak bakmıyorlar bende onlara bayılmıyorum onalrda bana bız ikimiz yapacağız ne olursa da hakkını verse yeter evlenmeden evlendıkten sonra hiç vermez

Evin tek oğluymuş zaten, ileride her türlü eşinizin olacak tüm mal mülk, şimdiden niye sorun yapıyorsunuz ki?

Yine de senin üzerine yapılması saçma olur. Annenin üzerinde kalması daha iyi. Siz evlenince evlendikten sonraki birikiminizle kendi üzerinize alırsınız.

E çalışın siz de, silah zoruyla mı çalıştırmayacak? Nedir yani? Çalışacağım dersiniz, olur biter. "Üzerime ev istiyorum1 diyebilen bir kadın çok rahat "çalışacağım" da diyebilir.
diy

e diyorum zaten ona kesinlikle izin vermiyor katıyen olmaz dıyor otur evde diyor vermiyor benımde açıkcası işime geliyor madem öyle diyorum tamam zaten o benım erkek arkadasımın evi ki baska evlerıde var ben onlara birey demiyorum ki kendisine ait olan evi diyorum ben

senin eşinin üzerine o kadar hacizler varsa sen ona nasıl güveniyorsun. garip bir adam garip bir ilişki... Allah evlatlarımızdan uzak etsin. besle büyüt biri çıksın 'anan babandan hakkını al,ben zaten kaynanaları oldum olası sevmem,aramız açık,garantim olsun falan desin... sen önceki evliliğine de böyle başladıysan yazık çocuklara... çalış kendi ekmeğini ye başka anaları da yakma...

diy

e diyorum zaten ona kesinlikle izin vermiyor katıyen olmaz dıyor otur evde diyor vermiyor benımde açıkcası işime geliyor madem öyle diyorum tamam zaten o benım erkek arkadasımın evi ki baska evlerıde var ben onlara birey demiyorum ki kendisine ait olan evi diyorum ben

Ama sizin bunu istemeye hakkınız yok. Çalışmamak işinize geliyor olabilir ama çalışmadan emek vermeden ev sahibi olmayı istemeniz yanlış.

Çok uyanık gördüm sizi.:1:
Daha evlenmeden hakkım da hakkım diyorsunuz.
Onlar anası babası peki ya siz kimsiniz? :34:

bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm

ben adam sigorta yapamıyor üstüme dısarıdan ödüyor hani anlaşamalı evlılıkler var ya onun gibi birşey ya kendıme olmasa bıle kendi üstüne istiyorum o da olmuyor işte beni çalıştırmayacakmıs eee ne oldu şimdi

Calıstırmayacak- mıs! ne demek?
Siz calısmamayı nasıl kabul ediyorsunuz..
Calıstırmayacaksan ben kendimi garanti altına alırım demek mi oluyor bu simdi?

senin eşinin üzerine o kadar hacizler varsa sen ona nasıl güveniyorsun. garip bir adam garip bir ilişki... Allah evlatlarımızdan uzak etsin. besle büyüt biri çıksın 'anan babandan hakkını al,ben zaten kaynanaları oldum olası sevmem,aramız açık,garantim olsun falan desin... sen önceki evliliğine de böyle başladıysan yazık çocuklara... çalış kendi ekmeğini ye başka anaları da yakma...

beni kötü bildin ya kadın başta tavrını koyuyor ben riske niye atılayım ki canım yandı nıye yakayım yaş tahtaya adım atamam kı kırılır sonunda o ki

danışmak istediğiniz sorununuza "Anası" diye başladığınız için ne yorumda bulunursak bulunalım havada kalacak.
Siz zaten noktayı koymuşsunuz, ANASI ile girdiğiniz sözüm ona yönetim savaşınızda başarılar diliyorum.
Büyük konuşmaktan sakınırım her daim ancak saygı her türlü duyguyla yoğurulmuş kelamların da ötesinde. Ameller niyetlere göredir demiş Peygamberimiz ve ben niyetinizi pek anlayamadım, siz, kalbiniz ve Allah biliyor neyin ne olduğunu.
yalnız naçizane önerim şu ki hayatta kimse vazgeçilmez değil, iyi niyetinizle !!!!! hesaba düştüğünüz bu durumdan yenik ayrılmanızı hemcinsim olduğunuz için asla istemem fakat ANASI yerine kendimize de şapkamız önümüzde bir düşünelim.

Calıstırmayacak- mıs! ne demek?
Siz calısmamayı nasıl kabul ediyorsunuz..
Calıstırmayacaksan ben kendimi garanti altına alırım demek mi oluyor bu simdi?

ya kendim çalışırım ksıkanc işte çalışma evde dur diyor bunda ters birşey yok ki niye böyle sert tepkı verıyorunuzu anlamıyorum kendisidedi zaten

bakın ben evlendim ayrıldım söyle diyeyim aynı eskı esımde de ev annesının ustüne oldu kadınla biz hep kavga ederdik en sonunda dedı kı bıze karını al çıkın evımden aynısı basıma mı gelsın yanı bızım zaten su ankı erkek arkadasımın annesıyle anlasamıyoruz yıne aynısı olacak ve benım kızım var sokakta mı kalalım sımdıden tedbir gerek yasadım ki biliyorum yaniii başıma geldi tekrar aynısı olsun isteöiyorumm

kusura bakmayın ama kızınızla sokakta kalmak istemiyorsanız çalışacaksınız kendiniz bişeylere sahip olacaksınız

sizin işinize geliyor çalışmayıp evinde oturmak hopp evim olsun arabam olsun üstüme

kimse öyle bedavadan malını mülkünü vermez öyle gerçekten şok içindeyim şuan

hayat ne kadar kolay sizler için

ben kv olsaydın bende güvenmezdim herhalde. ortada söz yok nışan yok niye versin ki.. alıp bırakacağını düşünür.. kimse senin niyetinin iyi olduğunu bilmez

İyi de, alın teriniz olmayan bir sey icin hak iddia edmezsin hic bir zaman..
Bence sizin niyetiniz kötü..
Kızınız var, tabii ki sokakta kalmayın ama baskasının malına güvenerek olmamalı bu, madem kızınız var calısmamayı kabul etmeyin.
O adam evi sizin üzerinize yapsa ve bosansanız kendisi ne yapacak peki?
Bu ne garanticilik yahu?

kusura bakmayın ama kızınızla sokakta kalmak istemiyorsanız çalışacaksınız kendiniz bişeylere sahip olacaksınız

sizin işinize geliyor çalışmayıp evinde oturmak hopp evim olsun arabam olsun üstüme

kimse öyle bedavadan malını mülkünü vermez öyle gerçekten şok içindeyim şuan

hayat ne kadar kolay sizler için

beni anlayan çıkmayacak bir tane bana kızıyor herkes ama ????

İyi de, alın teriniz olmayan bir sey icin hak iddia edmezsin hic bir zaman..
Bence sizin niyetiniz kötü..
Kızınız var, tabii ki sokakta kalmayın ama baskasının malına güvenerek olmamalı bu, madem kızınız var calısmamayı kabul etmeyin.
O adam evi sizin üzerinize yapsa ve bosansanız kendisi ne yapacak peki?
Bu ne garanticilik yahu?

hayır ya boşanma olursa da veririm mallarını onun malına kalmadım ki ben çalıştımıyor adam iştee

diy

Erkek arkadasınızın evini onun yararına istemiyorsunuz ki, kendi yararınıza istiyorsunuz.
Sokakta kalmayı istemiyorsanız calısacaksınız!
Kızını düsünmek önce sizin göreviniz, erkek arkdasınızın degil! hem sokakta kalmayalık benim bir kızım var diyorsunuz, hemde eve oturmak, calısmamak isinize geliyor.. :53:
Gelir tabii, ne kadar ücretle sıkıntı cekmeden kısadan ev sahibi olabilir ki insan? :51:

çünkü aileler birbine düşman şimdiden bende papazım acayip sonradan daha da kötü olacak belli çünkü

İyide sen bu düşüncelerde olursan tabiki papaz olursun, böylede devam edersen ilerisini sen zaten görmüşsün bile baksana.

beni anlayan çıkmayacak bir tane bana kızıyor herkes ama ????

çok basit sevgiline ben çalışıcam benim kendimden önce düşünmek zorunda olduğum bi kızım var

zaten başımdan kötü bi evlilik geçti kendi hayatımı garanti altına almam için çalışmak zorundayım evet seni seviyorum ama bunu kabul edemem demek var

birde tamam olur çalışmam ev araba ver bana demek başka kimse sana aman ne cadı kayınvaliden var tühh ona demez çünkü kadın haklı hemde çok

ben kv olsaydın bende güvenmezdim herhalde. ortada söz yok nışan yok niye versin ki.. alıp bırakacağını düşünür.. kimse senin niyetinin iyi olduğunu bilmez

peki iyi dedin ben hemen istemiyorum zaten ki aslında ilk başta niyetim resmi nikah olunca yaparız dedım sonra kadının bu tavrı görünce oha dedim madem öyle evlenmeden 1 ay önce ver dedim kendı malı erkek arkadasımın zaten kendı aldı herşeyi

Back