Doğru mu sizce?

Kadın size az bile demiş :))

sen nasıl kendini düşünüyosan,kadın da kendini düşünecek ve sonuna kadar haklı..
sen sonuçta el sin, ama o oğlu ve ömrünün sonuna kadar onla birlikte olacak,aralarını bozma hiç boş yere....
yapsın evi anasının ustune kadının oğlunu dolandıracak hali yok,sizde evlendikten sonra alırsınız kı yarı yarıya senın o ev yada kocana bişey olsa tamamen sana kalacak...

E haklı ama kadın, bu tür talepler evlenme programlarında olur.

bunaların iki evi var zaten ben sevgilimin aldığı evın tabusunu ıstiyorum baskasından gözüm yokki rahat rahat oturalım sıkıntı olmasın kaynanadan diye ama siz beni döveceksinizhee (ben annesine güvenmiyorum kıllık yapacak o sonunda

daha şimdiden böyle hesap kitap işlerine girmek çok yanlış davranışınızı doğru bulmadım sizin olmayan birşeye sahip çıkmak bu ne kadar evlenicekte olsanız sonuçta sizin kazancınızla alınmamış

Dogru söze ne denir?
Evlilik mi yapıyorsunuz, kısa yoldan köseyi dönmeyi mi planlıyorsunuz?
Karar verin.
Hem bosanınca niye sokakta kalıyorsun? Annen, baban destek olur, sen iyi bir yerlere gelmek icin calısır, cabalarsın...
Senin amacın yan gelip yatmak, bir yandan da mal mülk sahibi olmak!
Var mı böyle dünya?
Kim emek harcamadan, caba sarf etmeden bir yerlere gelebilir ki?
Üzerinde hic bir hakkın bulunmayan bir evi kendinizin ve kızınızın gelecegine yataklık yapmasını istiyorsunuz. Haklıymıs gibi konu aclıyorsunuz bide.
Calısarak kendi hayatınızı daha da güzellestirebilirsiniz, hele de kızınız varken en temel göreviniz calısarak ona iyi bir gelecek hazırlamak olmalı.
Allah askına, senin oglunun karsısına böyle isteyen bir kız cıksa ne yapacaktın?
Al oglum al, yap üzerine kız bosanırsa kızıyla sokakta kalmasın mı diyecektiniz?

yok bide diğer evlerin,malların da tapusunu iste...
ne kadar gözü toksun,sadece 1 evın tapusunu istiyosun:)

23 yaşındaymışsın bu yaşta bu kadar akıllılık fazla değilmi .....

çünkü adam kendi üstüne alamıyor birşey ...

O zaman yetinmeyi bileceksiniz erkek arkadasınızın evlendikten sonraki kazancıyla.
Hem calıstırmıyo, benimde isime gelmiyor zaten, hem kızım var ilerde sokakta mı kalalım? Sokakta kalmak istemiyorsan calıs! Calısmamak isine gelmesin! Evi bu yüzden istemeniz, zaten sizin cok fazla evli kalmayacagınızın göstergesi.
Ortak birseyler yapıldıgı zaman mallar esit oluyor.
Erkek arkadasınız evlendikten sonra alıdıgı herseye ortak oluyorsunuz.
Ama yok, ortaklık yetmez benim olacak derdindesiniz.

Son düzenleme:
baksana senin anan baban seni niye garanti altına almıyor,onlar senin üstüne bi ev yapsaya...hem garanti altında olursun hem de saf......ları yakmazsın.tabi bu senin işin gelmez bu başka!!!

Son düzenleme:
canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden

Bana yazmış olduğunuz cevabı yeni gördüm

Ancak pek inandırıcı bulmadım

Kaç yaşında ki ? Evi de arabayı da sadece kendi kazancıyla elde etmiş olabilir mi gerçekten ? Öyle bile olsa neden kendi almasına rağmen annesinin ve babasının üzerine yapsın ki ?

Yok böyle bi hikaye..

Bir de şu sicil konusu nedir , bilmiyoruz henüz ?

kızlar baktımda herkesten aynı fikir demek ki ben ters düşünüyorum galiba haklı olabilirsiniz ama benim de haklı olduğum taraflar var

kayınvalide adayın sonuna kadar haklı
ben olsam asla çocuğumun aldığı bi malı henüz evli bile olmadığı bi kadının üstüne yapmasına izin vermem,hatta kişi böyle bi talepte bulunursa oğlumun o kişiden ayrılması için elimden geleni yaparım
evlilikler sevgi ve saygı temeli üzerine kurulur,ev,arsa,araba üzerine değil...

Sen heralde ısrarla evin tapusunu evlenmeden önce istiyorsun ki boşanırsan da ben evlenmeden önce almıştım demek için.

Bi de böyle deneyeyim.

Canim bu konuda maalesef senin hakli oldugun hic bir nokta yok. Kendini bi sekilde garantiye almak istiyorsan, bi is bul calis, kazan, biriktir. Hic bir kadin kendini böyle garantiye almamali. Ayip bu. Bugüne kadar kaynananla bu konulara girmissin, ama benim sana tavsiyem: yapma. Iliskileri yipratma. Ayip bunlar söylenmez, böyle istekler hos degil. Bak zaten ikinci evliligin olacak, bu sefer mutlu olmaya calis, kücük hesaplar yapmaya degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…