- 30 Aralık 2009
- 23.009
- 90.074
- 1.123
Evet aşk evliliği diye birşey yok mantığa dayalı olmalı ki ilerde sevgi saygı bitmesin herkes beni yanliş biliyor ama çok kıırldım bilesiniz annesinin o sert tavrı beni kendisinden soğuttu bizim eve 1 sene önce geldi anneme resmen ben aslında ıstemıyorum ıkısının birlikte olmasını ama oğlum çok istediği için geldim demiş ve acayip zıt gittim orada şimdi de diyor ki böyle şey istiyorsa evlenme programına çıksın oradan koca bulsun demiş şimdi bunu ne yapmalı desenize bana ya
Arastirmaci kk kadini isbasinda. Bayiliyorum böyle önceki basliklari cikarip, aptal yerine konmamizi engelleyenlere. Süpersiniz!
Konuyu acan arkadasa da: senin olursa bi gün bi oglun, sen evlenmeden gelininin üzerine ev yaparsin artik.[/QUO
haklısın ama kadın da gıcıklık yapıyor her konuda ki
Kadın size az bile demiş :))
Evet aşk evliliği diye birşey yok mantığa dayalı olmalı ki ilerde sevgi saygı bitmesin herkes beni yanliş biliyor ama çok kıırldım bilesiniz annesinin o sert tavrı beni kendisinden soğuttu bizim eve 1 sene önce geldi anneme resmen ben aslında ıstemıyorum ıkısının birlikte olmasını ama oğlum çok istediği için geldim demiş ve acayip zıt gittim orada şimdi de diyor ki böyle şey istiyorsa evlenme programına çıksın oradan koca bulsun demiş şimdi bunu ne yapmalı desenize bana ya
sen nasıl kendini düşünüyosan,kadın da kendini düşünecek ve sonuna kadar haklı..
sen sonuçta el sin, ama o oğlu ve ömrünün sonuna kadar onla birlikte olacak,aralarını bozma hiç boş yere....
yapsın evi anasının ustune kadının oğlunu dolandıracak hali yok,sizde evlendikten sonra alırsınız kı yarı yarıya senın o ev yada kocana bişey olsa tamamen sana kalacak...
bunaların iki evi var zaten ben sevgilimin aldığı evın tabusunu ıstiyorum baskasından gözüm yokki rahat rahat oturalım sıkıntı olmasın kaynanadan diye ama siz beni döveceksinizhee(ben annesine güvenmiyorum kıllık yapacak o sonunda
çünkü adam kendi üstüne alamıyor birşey ...
canım zaten eşim olacak kendi parasıyla alıyor onların aldığını bende istemıyorum onun kendi alın teriyle aldığı şey onlar eşim olacak kendi üstüne kalem bile alamıyor sicil yüzünden
Bana yazmış olduğunuz cevabı yeni gördüm
Ancak pek inandırıcı bulmadım
Kaç yaşında ki ? Evi de arabayı da sadece kendi kazancıyla elde etmiş olabilir mi gerçekten ? Öyle bile olsa neden kendi almasına rağmen annesinin ve babasının üzerine yapsın ki ?
Yok böyle bi hikaye..
Bir de şu sicil konusu nedir , bilmiyoruz henüz ?
[/QU
bankalra sahte çek olayı 30 yasında dosyası bu ay kapandı ama avukatı alırsan da ustune gider herşey diyor o yuzden anne baba ustunde ben ınanuırım çünkü azimli ve her işi yapıyor annesı babası da ınkar etmıyor zaten
Bana yazmış olduğunuz cevabı yeni gördüm
Ancak pek inandırıcı bulmadım
Kaç yaşında ki ? Evi de arabayı da sadece kendi kazancıyla elde etmiş olabilir mi gerçekten ? Öyle bile olsa neden kendi almasına rağmen annesinin ve babasının üzerine yapsın ki ?
Yok böyle bi hikaye..
Bir de şu sicil konusu nedir , bilmiyoruz henüz ?
[/QU
bankalra sahte çek olayı 30 yasında dosyası bu ay kapandı ama avukatı alırsan da ustune gider herşey diyor o yuzden anne baba ustunde ben ınanuırım çünkü azimli ve her işi yapıyor annesı babası da ınkar etmıyor zaten
Aman Yarabbi..
Sen bu adamla neden evleniyorsun?
Bir iki ay takılayım yükümü yapayım kaçayım mantıgı..
kızlar baktımda herkesten aynı fikir demek ki ben ters düşünüyorum galiba haklı olabilirsiniz ama benim de haklı olduğum taraflar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?