- 21 Ocak 2012
- 1.083
- 37
- 158
Tüm samimiyetimle söylüyorumm ki haksızımm siz haklısınızz.. ama bizim canımız yanmışş görmüş gecirmişizz içimii döktüm içimden geldiği gibi yazdım rahatladım...
Bende ilk evliliğimde sorun yaşarsam 2. el karımı olacağımm hayırrrrr.. amaa bu o kadınaa karşıı sinirimden yazılmış bir şeyyy yazdım rahatladım bu kadar!!
siz rahatlayacaksınız diye bu kadar üyesi olan bi forumda insanları üzmeye ve kırmaya hakkınız yok ama değil mi
Haklısınızz kabull.. ama sayfaları okuyup okuyup sinir oldum yazdım işte.. dediğim gibi çevremizde tanıdıklarımızda böyle insanlar hep var maddiyat bekleyen kadınlar ve ara yapan çöpçatanlar hep birşeyler alıyorlarr...
ay ne rezil insanlarmış onlarya insanın kendısını böyle satmasıı ne fena bırde bunun adına evlilik denecekk
Şaka gibi biri zaten konu sahibesi
Ben evleneceğini sanmıyorum kontes
Bu yüzdendir ki adamın ahlakına değil mal varlığına bakıyor ve bir an önce kendi üstüne yaptırmaya çalışıyor
Sonra vınnnn
Aklıma dedeleri dolandıran yabanı uyruklu kadınlar geldi :)) Neyse yahu mantık evliliği yapmayı düşündüğü bir durumda zerre-i miskal mantıklı şey yok..
Adam değer veriyor diyor çocugumla kabul etti resmen beni diyor daha ne yapsın ? diyor...Doğrusu kendisi vebalı !
maksat evlilik değil
evlilik bahanesiyle mal mülk sahibi olmak
yalansa yalan de!!!
Aslında tuhaftır, sizi anlayabiliyorum.
Yani insan bir kere evlenip boşanınca ve bir çocukla ortada kalınca, maddiyata daha çok yöneliyor.
Siz ilk evlilikte anladığım kadarıyla darbe yediniz. Ve ikinci evliliğimde de darbe yersem korkusu taşıyorsunuz, bunun için ilk evliliğinizde çektiğiniz sıkıntıları çekmemek için evi eşinizin üstüne istiyorsunuz. Ben size hak veriyorum.
Valla isteyen kızabilir. Şimdiden değil, ama evlendikten sonra bir ev alırsanız eğer, bence bu ortak olmalı. Bence de kayınvalide ve ya kayınpeder üstüne olmamalı.
Sonuçta siz bu adama yarın bir gün çocuk vereceksiniz , bakacaksınız her şeyi olacaksınız.
Ama şimdiden böyle şeylerin peşine düşmek biraz yanlış olmuş ve sizi yanlış tanıtmış olabilir.
Ayrıca, bitecek diye bir şeye başlanmaz diyenleri gördüm.
Boşanmış ve ya çok senelerini harcadığı birinden ayrılmış insanların gözünde her şey bir gün bitecektir, o korku hep vardır.
Ne var bunda ? Açıkçası ben evlenip boşanmadım. Annem - babam boşandıkları için, çocukken herkes ilk evliliğinin hayalini kurarken , ben "ikinci kez evlenirsem kesin şöyle yaparım" derdim.
Bu bir psikolojidir. Ve bence bu zamanda çokta doğru. Birini hiç gitmeyecek gibi sevmek daha çok can acıtıyor.
2. El karılar daha pahalı oluyor arkadaş... biz gözümüz kapalı evet diyoruz nasıl olursa olsun yeterki beraber olalımm borç harç ne olursa olsun diyoruz..
Ama 2.ler öylemi 1 ay ev arıyorlar kaçıncı kat olsun kaç metrekare karar veremiyorlar karar verdiklerinde nikahtan önce alıyorki yarın öbürgün koca o evde hak sahibi olmasın yada koca ölürse çocukları.. oda yetmiyor üstüne para istiyor bilezik istiyor..
İstiyordaa istiyorr....
80 YAŞINDA DEDEM 2.YE EVLENDİDE ORDAN BİLİYORUM.. BU YAŞA KDR BİRİKTİRDİKLERİNİ HARCADI UTANMADI COCUKLARINDANDA PARA İSTEDİ
Ilk sayfalarda ben de konuyu acan arkadasi hakli buladigimi söylemistim, ama bu tavirlar ne lütfen:
Hicbirinizin sizlere akil danisan, fikirlerinizi önemseyip dinleyen bir insana böyle HAKARET etmeye hakkiniz yok! Evet haksiz olabilir, yanlis olabilir, ama size ne oluyor yahu?? Ne yapmaya calisiyorsunuz, baskalari üzerinden kendinizi mi aklamaya mi?? Azicik halden anlayin, azicik empati yapin. Ayip, gercekten ayip.
Bu yapici yaklasiminizdan dolayi gercekten tebrik ederim. Siz de olmasaniz korkarak uzaklasacaktim bu forumdan.
Siz bayan misiniz? Bayansaniz, hemcinislerinize "2. el" ve "kari" diyecek duruma gelene kadar hangi asamalardan gectiginizi cok merak ettim.
Hangi aşamalardan Geçtiğimizi yazdım.. okursan öğrenirsin..
Bu yapici yaklasiminizdan dolayi gercekten tebrik ederim. Siz de olmasaniz korkarak uzaklasacaktim bu forumdan.
kendi annesi babası kendilerini düşünüyorlar bizim ara zaten çok açık onlarla ben hakkını istiyorum sadece yoksa hakkını da alamaz kalırım öyle
yahu sanane onun hakkından :) bırak o kendini hakkını kendisi halletsin benim oğlum olsa senin gibi gelin adayım olsa direkt evlatlıktan redderdim.Birde evlenmiş boşanmışsın kız oğlan kız olsan neyse diyeceğimde şimdi kadının gözünde böyle mal peşinde olan birinden başkası değilsin.Laflarınlada kendin öyle gösteriyorsun orasıda ayrı bi hikaye
Benim annem 2 evlilikten de boşandı. Bu durumda 3.el mi oluyor ?
2.El tabiri ne kadar aşağılayıcı farkında mısınız ?
Hadi boşananlar, azgınlığından boşandı diyelim. Kocası ölen kadınlar da 2.evlilik yapıyor.
Onlarda ikinci el ?
Annem ikinci el olmamış,ben ikinci el değilim diye sevinmeyin. Piyango kızınıza vurursa bir gün (ALLAH korusun) o zaman hatırlarsınız bu sözünüzü.
Allah hiç kimseyi sevdiğinden etmesin. Kurduğu yuvayı bozdurmasın.
Ama bunları geçtim de, ALLAH öyle kadınların çevresinde sizin gibi kendi cinsini aşağılan insanlar bulundurmasın.
Okursan öğrenirsin filan.
ALLAHım sana yaşatarak öğretirse, ağlarsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?