valla seninki de yalan gibi duruyor burdan bakincakızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...
ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya
Ben konu sahibinin görüşünü yazmıştım ablacım 'daha nice aşk dolu yıllara inşallah'
Herkesin evlilikten beklentisi farklı sanırım
Ben zaten ilk kez daha dk 1 gol 1 ev tapusu isteyeni gördüm
Allah'tan çocuğun annesinin aklı başında en azından..
senin yapmaya çalıştığın şey mantık evliliği değil kusura bakma bir nevi alışveriş, ev karşılığında vereceğin şey de kendi bedenin, kadınlığın. valla kusura bakma artık dayanamadım açık açık yazdım. benim nazarımda başka bir açıklaması yok bunun.
kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...
kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...
senin yapmaya çalıştığın şey mantık evliliği değil kusura bakma bir nevi alışveriş, ev karşılığında vereceğin şey de kendi bedenin, kadınlığın. valla kusura bakma artık dayanamadım açık açık yazdım. benim nazarımda başka bir açıklaması yok bunun.
size birsey soyleyimminasıl değil ömür boyu yapacaksın evliliği kendıne alsın o zaman malları kendıne böyle alışveriş yok 5 kurus verip onu yapanda var yanı hayırdırrr
ne diyeyim allah selamet versin size.
Ev tapusu sizin olsun,eşimin tapusu yetiyor bana
nasıl değil ömür boyu yapacaksın evliliği kendıne alsın o zaman malları kendıne böyle alışveriş yok 5 kurus verip onu yapanda var yanı hayırdırrr
o tapu gıdıyor kalıcı değil kiii
ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya
o tapu gıdıyor kalıcı değil kiii
size birsey soyleyimmi
o 5 kuru$ için yapanlar sizden masumdur
en azindan kandirmaca yok ortada
adama buyumu yptin naptin boyle
saftrik olmu$ sana (dugunden once )yaptigi eve bizim ev diye bakiyo , naptiysan soylede bende kocama yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?