28 yaşımdayken sağlık bölümüne girip okumak istemiştim. 30 yaşım çok mu geç olur diye gözümde büyüttüm. Şuan 32 yaşındayım keşke girip okusaymışım hala dinamiğim enerjim yerinde. İnsanlar 40 yaşında üniversite bitiriyor yaşa takılma
Çikolata teşekkürler iyi dileklerin içinTeşekkür ederim.
Yaparsınız inşallah..
Azimli olduktan sonra neden olmasın..
Gunun sonunda herkes 18 yaşında hayatının mesleğini bulacak kadar şanslı olmuyor.
O yüzden 26 yaş geç değil. Tabi maddiyat önemli.
Onu halletmeniz lazım.
Eşiniz de destekçi. O güzel.
Aile desteği olması iyidir.
Eylüle kadar çalışacaksınız sanırım?
Ortalama 5 bin olarak hesapladım. Şuan arkadaşlarım bu şekilde aldıklarını söylediHemşireler ne kadar kazanıyor ki 300bini 5 senede amorti ediyor
Rica ederim..Çikolata teşekkürler iyi dileklerin için ❤ evet eylüle kadar çalışıp para biriktirmeyi düşünüyoruz
Ben ve sağlıkçı arkadaşlarım bunu hakaret algılarım üzülmeyin ama o beğenmediğiniz hemşire bölümü olmasa hastanelerde napardınız düşündünüz mü ? Damar yolu enjeksiyon doğum ameliyat yoğun bakım acil müdahale ve bir çok örnek doktorlar 5 6 dedin mi çıkıyor yatan hastalar için çabalayan bizleriz kendi annemiz babamız gibi pamuklara sarıp bakan biziz ! Sizin gibi düşünenler yüzünden mesleğimizden soğuyoruz işte bizde çok yazık. Ban yemiceksek olsam burda fazlasıyla uzun yazı yazardım da büyüklük bende kalsın .Tıp fakültesi olsa neyse bi de hemşirelik için yani bütün bunlar
Tıp fakültesi olsa neyse bi de hemşirelik için yani bütün bunlar
Ben ve sağlıkçı arkadaşlarım bunu hakaret algılarım üzülmeyin ama o beğenmediğiniz hemşire bölümü olmasa hastanelerde napardınız düşündünüz mü ? Damar yolu enjeksiyon doğum ameliyat yoğun bakım acil müdahale ve bir çok örnek doktorlar 5 6 dedin mi çıkıyor yatan hastalar için çabalayan bizleriz kendi annemiz babamız gibi pamuklara sarıp bakan biziz ! Sizin gibi düşünenler yüzünden mesleğimizden soğuyoruz işte bizde çok yazık. Ban yemiceksek olsam burda fazlasıyla uzun yazı yazardım da büyüklük bende kalsın .
Ah ahhh toplumumuz cidden çok kötü durumda. Sağlıkçılığımı geçtim annem bizi öyle bir büyütmüş ki bedenen çalışan inşaat işçileri çöpçülerimiz dışarda çalışıp çabalayanlar baş tacıdır. İyi ki bu zihniyetteyim şuan şu yazılanları görünce kendimle gurur duydum ! O küçümsenen meslekler olmasa ülkeyi çöp götürürdğ ülke hastalıktan geçilmezdi ülke de yollar yapılamazdı kimse kimsenin değerini bilemiyor. Küçümseyen insanlarda genelde ev hanımı falan oluyor işin ilginç yanıda bu bizde buna gülelim madem..aynı tepkileri verdim bende..
arkadaşlar küçümsemediğini iddaa ediyor (!)
ama yazılan şeyden çıkan anlam belli..
ülkenin genel zihniyeti bu maalesef..
bi mesleği küçümsemek nasıl hadsizliktir. hemde böyle hassas bi mesleği..
gerçekten üzülüyorum..
yurtdışında hemşireler yarı doktor sayılıyor.. kısıtlı ilaç yazma yetkileri bile var..
bi de bizim ülkemizde ki bakışa bakın..
Ah ahhh toplumumuz cidden çok kötü durumda. Sağlıkçılığımı geçtim annem bizi öyle bir büyütmüş ki bedenen çalışan inşaat işçileri çöpçülerimiz dışarda çalışıp çabalayanlar baş tacıdır. İyi ki bu zihniyetteyim şuan şu yazılanları görünce kendimle gurur duydum ! O küçümsenen meslekler olmasa ülkeyi çöp götürürdğ ülke hastalıktan geçilmezdi ülke de yollar yapılamazdı kimse kimsenin değerini bilemiyor. Küçümseyen insanlarda genelde ev hanımı falan oluyor işin ilginç yanıda bu bizde buna gülelim madem..
Canım valla içimi okudun tam diyecektim hastaneye gidince bayan hemşire istersiniz ama dimi diye hadi dedim susuyımcanım bizim ülkemizde kadınlar için bi tek öğretmenlik meslek zaten herkese göre
o yüzden öğretmenlerin bazıları da kendini ilah sanıyor.. bu kadar rahat çalışma şartları varken bi de başka meslekleri küçümserler saygı duyacakları yerde..
sonra hastaneye gelince kadın hemşire kadın doktor isterler o da ayrı bi ironi
Canım valla içimi okudun tam diyecektim hastaneye gidince bayan hemşire istersiniz ama dimi diye hadi dedim susuyımBenim yoğun bakımda hastalarının canları sıkılıyo diye sandalye çekip onunla kızı gibi sabaha kadar sohbet etmişliğim var yemek yedirip saçlarını yıkıyıp altlarını temizlemişliğim var vücudu kurudu diye krem sürerken onunla birlikte güzel güzel şarkı söylemişliğim var her nöbeti teslim aldığımızda canıım teyzeeem diye yanlarına koşmuşluğum kaybettiğim hastlarımın peşinden ağlamışlığım var biz sağlıkçılarda vicdan var dışardan bakanlar bizi anlayamaz sadece eleştirirler . Kötü yorum yapanlardan birini alıp sadece 1 gün yoğun bakımda çalıştırsak elimizi öpüp size helal olsun demezse bende hiç bir şey bilmiyorum.
Hayatı çok ama çok planlı yaşıyorsunuz.
Bu çok iyi birşey değil bence. Biraz kendinizi salın, okumak istiyorsanız okuyun. Bebek istiyorsanız yapın. 1 saniye bile hepimiz için çok geç olabilir. İçinizde kalmasın derim ben.
Bende her zaman en kötücülerdenim maalesef.eşimde hep böyle söyler biliyo musunuz
en ince detaya kadar düşünmeye ve planlamaya çalışıyorum, herşeyin en kötü ihtimalini düşünüyorum bu beni çok yoruyor
ama bu süreçte dediğinizi yapmaya çalışcam
saldım gitti
çok teşekkürler
Hayatı çok ama çok planlı yaşıyorsunuz.
Bu çok iyi birşey değil bence. Biraz kendinizi salın, okumak istiyorsanız okuyun. Bebek istiyorsanız yapın. 1 saniye bile hepimiz için çok geç olabilir. İçinizde kalmasın derim ben.
Yok bende sizi anlıyorum,zira bende sizdenim.Bu bende de var. İyi mi kötü mü bilemiyorum.
Her şeyi planlıyorum çünkü yapabileceğim bir şey varken sırf plansız yaşadığım için gerçekleşmiyorsa ya da plansızlık hayatımı sıkıntıya sokarsa üzülürüm. Benim elimde olan bir şey diye düşünürüm. Plan yaparım ama yine olmazsa elimden geleni yaptım rahatlığı oluyor çünkü. Misal ben 30 eşim 40 a yaklaştığımız halde doktoralarımız bitip kadroları almadan bebek olmasın planını yapan benim. Çocuğa bu aşamadan sonra yeterli ilgi, sevgi ve maddi imkanı verebileceğimi biliyorum. Planlamayıp salsam kendimi doktora tezimin ortasına bomba gibi düşen bir bebek olurdu, altından kalkabileceğim bir şey değil kendimi tanıyorum çünkü, bu da benim psikolojimi gerçekten alt üst eder. Belki de yanlış düşünüyorumdur ama.Ben anlıyorum konu sahibini.
Canım iyi güldürdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?