Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlat Edinme DOĞMAMIŞ BEBEĞİME ANNE
- Konu Sahibi Sudeyil
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #annelik #bebekisteyenler #evlat #evlatedinme #tüp bebek @bebegim
Evlat edinen annelerin paylaşım alanı. Prosedürler neler ? Neler yaşadık ? Neler yaşıyoruz ?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorumKeşke bana ver diyebilsem ama öyle olmaz o işler. Devlete vermelisin.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Keşke baştan önlem alsaydın. Çok yazık ben birazdan tüp bebek için kontrole giricem. Fake isen de Allah'a havale ediyorum beni sokmadığın dugu kalmadı şu an.Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorum
Evet çözüm yolu arıyoruzDevlete sığın canım çocuğun babası haberdar mı bebekten peki
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Konu gercekmi biilmiyorum ama devlete ver bilmediğin etmedigin insanlara verme..Merhabalar ben 17 yasında hamileyim bebeğim şuan 1 aylık karnımda aileme söyleyemiyorum büyük ihtimal cenazem kalkar kısa bir sure sonra 18 yasında olacağım beni ve bebeğimi evine alabilecek biri varmı bebeğimi ona vereceğim
Ya ablacım boş yapma ben ister miyim bu hale düşmeyiKeşke baştan önlem alsaydın. Çok yazık ben birazdan tüp bebek için kontrole giricem. Fake isen de Allah'a havale ediyorum beni sokmadığın dugu kalmadı şu an.
Eğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicekKonu gercekmi biilmiyorum ama devlete ver bilmediğin etmedigin insanlara verme..
Kalabileceğim biyer olmaz başımın çaresine bakamamEğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicek
- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
Türk aileleri değil sizinki öyle demekki. En kötüsü de ailenizi tanıdığınız halde bunu yapmış olmanız.Keşke böyle bir şansım olsa bende istemem ama türk ailelerini biliyorsunuz öldürürler beni ölmek istemiyorum
hiç mi sığanacğınız kimseniz yok.
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Nerden bilsin haklı bizde bilmiyoruz burda ne gerçek ne gerçek değil üslubun yanlışYa ablacım boş yapma ben ister miyim bu hale düşmeyi
- 22 Ağustos 2015
- 29.615
- 1
- 86.356
- 598
Başka çareler ara burda kim alicak seni.. devlete sigin bulunur bı çaresi yani kötü birşeyde tavsiye etmek istemiyorumEğer devlete verirsem bende korumaya alınıcam ordan çıkınca ailem beni reddedicek
Hergun devlet hastanelerinde dogum yapip bebegini birakan o kadar cok kadin var ki. Merak etme hastanede dogum yapsanda kimseye aciklama yapip bilgi vermezler. Bebegi istemedigini söyleyince devlet korumasina hemen aliniyor. Anne babasinin bilgilerini de paylasmiyorlar. Biraktiktan sonra bir daha bebeğini alamiyorsun. Yazik ama 17 yaşında iliskiyi yaşayacak kadar cesaretli olup, korkmayip, hamile kalinca ailenden korkman, sığınacak yer araman. Madem çocuğun babasi da belli alsin seni evlenin o zaman 18 ine girince. Niye buna cesaretin yok. Evlenince 18 ini de gecmissin kim ne diyecek?
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.839
- 1.223
- 52
Böyle bir şey yasal değil, sitede yasal olmayan içeriklere yer vermiyoruz.Merhabalar ben 17 yasında hamileyim bebeğim şuan 1 aylık karnımda aileme söyleyemiyorum büyük ihtimal cenazem kalkar kısa bir sure sonra 18 yasında olacağım beni ve bebeğimi evine alabilecek biri varmı bebeğimi ona vereceğim
Kaldı ki 17 yaşında bir çocuk internetten bulacağı bir aileye nasıl güvenir?
Eğer gerçekten 17 yaşında ve hamileyseniz hemen devletin ilgili kurumlarından yardım isteyin.
Not düşeyim: Sizlere sosyal medyadan veya çevrenizden reşit olmayan bir çocuk sığınmaya kalkarsa lütfen derhal güvenlik güçlerine bildirin, iyi niyetle üzülüp yanınıza almak isterseniz reşit olmayan birini zorla alıkoymak suçuyla itham edilebilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.