Ama aç kapa yapınca dewir daim oluyormuş bu doğru mu ? Yani fatura daha çok geliyormuşCanım o öyle olmuyo.
Pay ölçer var onu takıyolar yaktığını ödüyosun.
Gündüz evde olmayan biri niye yaksın ki?
Ama aç kapa yapınca dewir daim oluyormuş bu doğru mu ? Yani fatura daha çok geliyormuş
300 tl lik yakacak gibiyiz.ankaradayız buz her yer
Kombi kendini ısıtana kadar yine aynı enerjiyi harcıyo ama sürekli en düşükte yanarsa en azından üşünmemişte olur. Tecrübeyle sabit. Geçen sene kapatıyodum bu sene bebek var diye kapatmıyorum 3 aşağı 5 yukarı aynı faturayı ödüyorumYani 10dakika yarım saat kapatırsan evet ama 24 saatin 20saati yanarsa daha az gelir.
Kombi kendini ısıtana kadar yine aynı enerjiyi harcıyo ama sürekli en düşükte yanarsa en azından üşünmemişte olur. Tecrübeyle sabit. Geçen sene kapatıyodum bu sene bebek var diye kapatmıyorum 3 aşağı 5 yukarı aynı faturayı ödüyorum
İnşallah elektrik faturaları böyle dewam etmeZ. Çoğu kişinin bütçesini zorluyor. Mesela elektrk 30 geliyordu bu ay tam 2 katı geldi . 60 tlOrta katta oturuyorum binada ısı yalıtımı var bende minimumda yaktım 1.kademeye bile çıkmadanki hali 250 tl oldu suan bazı günler yakmıyoruz battaniyeyle oturuyoruz elektirikte diğer aylara göre 2 misli geldi ,dogalgazda, herkez faturasından şikayetçi bu ara
Ben de oda termostatı kullanıyorum faydası var sanırım, bana da 90 lira geldi fatura.95m2 evim.gerçi ara kat tek cephe açık sadece ondan da olabilir.Bilmem ki. Sanırım oda termostatı tasarruf sağlıyor. 127 lira gelmiş bu ay.
75 m2 daireme sadece hafta sonları ve akşamdan akşama yaktığım halde 125 tl geldi. Bina dıştan korunmalı fakat alt ve üst katımın dolu olmasına rağmen doğalgaz yakmıyorlar. Alt kattaki karı koca çalışıyor akşamdan akşama da yakmıyorlar geç geliyorlar zaten. Üst komşumda torunu var sadece bir odayı yakıyor o da bu sene geçen yıl torunu yoktu hiç gelmiyordu 25-30 tl doğalgaz geliyordu kadına.
yalniz iyice sacmalamissiniz param yoksa ne ozgurlugunden bahsediyorsunuz yakip yakmamak herkesin ozgurlugu bu yuzden bireysel yaptirdik zaten yoksa merkezi sistem bir evde otururduk boyle dusunen komsulaar merkezi sistemm bir apartmana gecebilirler.kendi özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü ihlal ettiniz yerde biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?