- 30 Ağustos 2009
- 614
- 432
- 333
neden oluyorlarmışki para benim keyif benim ister yakarım ister yakmam komşuyla bir alakası yok nu işin evin mantolaması varsa o ısı hiç bir yere gitmiyor benim alt komşu daha yeni yaptırdı doğalgazı hiç bir fark yok boşuna komşularınıza kızmayın..Acaba doğalgazı açan komşular, açmayan komşuna gıcık oluyorlar mı :)
Şahsen ben oluyorum.. Alt katımda oturan yaşlı teyze ile amca var.. Maddi durumları gayet iyi.. Ama cimrilikten doğalgazı açmıyorlar. Zaten bir ayakları çukur da, ne yapıcaklar paraları mezara mı götürecekler.. Parası olup da cimri insanlardan nefret ediyorum..
keşke o dediğin gibi olsaydı eğer yakmazsanız sizi şikayet etme hakları var.neden oluyorlarmışki para benim keyif benim ister yakarım ister yakmam komşuyla bir alakası yok nu işin evin mantolaması varsa o ısı hiç bir yere gitmiyor benim alt komşu daha yeni yaptırdı doğalgazı hiç bir fark yok boşuna komşularınıza kızmayın..
Bizde en üst kattayz. Isı yaltımı yok. Dağa yakın oturuyoruz. Bu ay full ve yüksekte yaktık kar yağınca. 367 tl geldi çok ama napalımarkadaslar evim tek dogalgaz sobalı petek döseli ama kombimiz yok suan 120 geldi sizin kac geldi bu zamlarda merak ettim eviniz kacınca kat ve dıstan korunmalı mı benim üstümde daire yok altıda pek yakmıyo
ne alaka ya bireysel kombimi yakmıyorum diye kim nereye şikayet ediyormuş acaba sevmiyorum sıcağı ben kimene bireysel kombinn sobadan ne farkı var onuda anlamadım..keşke o dediğin gibi olsaydı eğer yakmazsanız sizi şikayet etme hakları var.
keyif benim para benim diye düşünüyorsanız sobalı bir eve yada müstakil bir eve taşının apartmanda yaşamanın ne yazıkkı kuralları var
Merkezi sistem ise yakılmak zorunda. Bireysel ise illa öyle bişey yok. Niye şikayet ediyorlarmış. Onlar şikayet etse sanki yetkililer bize birsey yapabilicekler. Üşüyen biziz faturayı ödeyen biziz :/keşke o dediğin gibi olsaydı eğer yakmazsanız sizi şikayet etme hakları var.
keyif benim para benim diye düşünüyorsanız sobalı bir eve yada müstakil bir eve taşının apartmanda yaşamanın ne yazıkkı kuralları var
merkezide zaten yanıyor her taraf sorun bireyseldeMerkezi sistem ise yakılmak zorunda. Bireysel ise illa öyle bişey yok. Niye şikayet ediyorlarmış. Onlar şikayet etse sanki yetkililer bize birsey yapabilicekler. Üşüyen biziz faturayı ödeyen biziz :/
kendi özgürlüğünüz başkalarının özgürlüğünü ihlal ettiniz yerde biter.ne alaka ya bireysel kombimi yakmıyorum diye kim nereye şikayet ediyormuş acaba sevmiyorum sıcağı ben kimene bireysel kombinn sobadan ne farkı var onuda anlamadım..
:/ aynen mesela oturdugum apartman yeni. Nıye merkezi sistem yaptırmamışlar. Ozaman herkezin ödeyeceği miktar paylaşılırdı.merkezide zaten yanıyor her taraf sorun bireyselde
:-/ ewet çok soğuk walla Allah yardımcımız olsun318geldi hep 45yandi tum ay
Ama bu ay daha yuksek gelir 55filan yaktik 15gundur hava cok soguk
okadar çok tasindimki artik bu ev konularında sıkıntı yasaya yasaya ustalastım diyebilirmarkadaslar evim tek dogalgaz sobalı petek döseli ama kombimiz yok suan 120 geldi sizin kac geldi bu zamlarda merak ettim eviniz kacınca kat ve dıstan korunmalı mı benim üstümde daire yok altıda pek yakmıyo
:/ aynen mesela oturdugum apartman yeni. Nıye merkezi sistem yaptırmamışlar. Ozaman herkezin ödeyeceği miktar paylaşılırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?