Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
seker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.
Bende yaptim sekere kalsa hamileyim ama testte tek cizgi

Evet baya bı acemiligine gelmiş . Ama 41 lira verdiysen o baya baya bir erken sonuc çıkarıyor demekki yarına kadar nasıl bekliceksin yap hemen
Şimdi araştırdım da LH ve BetaHCG aynı bileşenleri içermekteymiş. Bu yüzden ovvulasyon testleri o bileşeni gördüğü zaman koyu olurmuş. Eğer yumurtlmadan sonra olduysa BetaHCG'deki o bileşeni görebiliyormuş. Böyle diyince de insan heyecanlanıyor ama tabi ki önemli olan silinmemesi. O nedenle ben adete kadar aynı saat aralıklarıyla yapmaya çalışayım bakalm yine koyumu çıkıyor. Ama bu sanki 14'ünkünden koyu gibime geliyor.

Ama benimde sürekli olmuyordu belirti ara ara
Ben önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyor inşaallah hayırlısıyla vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…