İnşallah..Vallahi hem senin hem kendim hem de buradaki arkadaşlar için heyecanlıyım, inşallah hepimiz için en güzeli olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah..Vallahi hem senin hem kendim hem de buradaki arkadaşlar için heyecanlıyım, inşallah hepimiz için en güzeli olur.
Bugün yapmayacak mısın inşallah tutmuştur3 yıl doldu canım iki aydır deniyoruz bizde. Reglim çok düzenlidir masallah yıllardır birgün bile şaşmaz. Tam ovu dönemini tutturdum bu ay o yuzden fazla hevesliyim yarın sabah sonucunu atarım
Yarın ilk idrar ile yapayım diyorum, şimdi ofisteyim pozitif yada negatif bi haber için pek uygun değil sabah ezanla kalkarım artıkBugün yapmayacak mısın inşallah tutmuştur
İnşallah canım. Hakkımızda hayırlısı olsunVallahi hem senin hem kendim hem de buradaki arkadaşlar için heyecanlıyım, inşallah hepimiz için en güzeli olur.
Evet baya bı acemiligine gelmiş . Ama 41 lira verdiysen o baya baya bir erken sonuc çıkarıyor demekki yarına kadar nasıl bekliceksin yap hemenAcemiliğime geldi
İnşaallah belirtilerim gitti benim
Bende yaptim sekere kalsa hamileyim ama testte tek cizgiseker cozulmezse oylece durursa pozitif. cozulurse negatif. kopuren benim bildigim karbanot. limon sikarsan da tortusu dibe cokerse hamilesin. ama bu denklemler tutmayip da hamile kalan cook. kocasina deneyip de idrari kopuren var.
Şimdi araştırdım da LH ve BetaHCG aynı bileşenleri içermekteymiş. Bu yüzden ovvulasyon testleri o bileşeni gördüğü zaman koyu olurmuş. Eğer yumurtlmadan sonra olduysa BetaHCG'deki o bileşeni görebiliyormuş. Böyle diyince de insan heyecanlanıyor ama tabi ki önemli olan silinmemesi. O nedenle ben adete kadar aynı saat aralıklarıyla yapmaya çalışayım bakalm yine koyumu çıkıyor. Ama bu sanki 14'ünkünden koyu gibime geliyor.Evet baya bı acemiligine gelmiş . Ama 41 lira verdiysen o baya baya bir erken sonuc çıkarıyor demekki yarına kadar nasıl bekliceksin yap hemen
Şeker vs ben henüz denemedim ovu testiyle sonuca ulaşmak istiyorum. Testimi gördün mü koyu değil mi Kontrol çizgisinden de koyu gibime geliyor da.Bende yaptim sekere kalsa hamileyim ama testte tek cizgi
Ovulasyon yapsana canım, seninkine de bir bakalım.İnşaallah belirtilerim gitti benim
14.30 su içtim bir kaç saat geçsin sonra.Ovulasyon yapsana canım, seninkine de bir bakalım.
Önce yaptığım vardı işte bir daha yapmadım. Ama pazar kan da 0.100 çıktı. Göğüs sızlamamda azaldıOvulasyon yapsana canım, seninkine de bir bakalım.
Ama benimde sürekli olmuyordu belirti ara araİnşaallah belirtilerim gitti benim
Öncekini ne zaman yapmıştınÖnce yaptığım vardı işte bir daha yapmadım. Ama pazar kan da 0.100 çıktı. Göğüs sızlamamda azaldı
Ne zaman adetinBende bu ay beklemedeyim ama hiç belirti Yok
23 e kadar olmazsam bir daha kan veririm. Allah'ım hayırlısıyla nasip etsin inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlarAma benimde sürekli olmuyordu belirti ara ara
17 ağustosta fotoğrafı var galiba bu sayfadaÖncekini ne zaman yapmıştın
Ben önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyor inşaallah hayırlısıyla vardırAma benimde sürekli olmuyordu belirti ara ara