• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyor 😥 inşaallah hayırlısıyla vardır
Ovulasyon testinizi göremedim. Varsa yeniden yükler misiniz

Ben önce 2 gebelik geçirdim biri dış gebelikti biride 21 haftalıkken kaybettiğim oğlum. İkisindede belirtilerim birebir aynıydı. .özellikle göğüs ağrısı normalde yaşamam ikisindede çok netti. Sızlıyorlardı. Dün akşam geçti gibi şimdide arada sızlıyor 😥 inşaallah hayırlısıyla vardır
İnşallah vardır canım belirtiler benimde böyle sürekli değil zaten günde bir kaç kez işte. 5+2 haftalık benim bugün

Merhaba, peki göğüs ağrısı kaç haftadan sonra başlıyor aşağı yukarı

H hayat2828 ben daha önce yapmıştım böyle koyu olmadı. Bilmiyorum. Dünle bugün arasında fark olunca umutlanmıştım ama bilmiyorum tabi.

Eklentiler

• IMG_20190820_123801_2.jpg
    IMG_20190820_123801_2.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 47
Back