Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar koyu çıkan olmadı canım.Aşırı kalın o yüzden dedim. Cumartesi nasıldı ovulasyon sonuçlari
Hayır canım o normal
anladım bel ağrn devam ediyoor muHayır canım o normal
Yok hayır oda bittianladım bel ağrn devam ediyoor mu
Şimdi adetin geçeli kaç gün ldu benim hala devam ediyorYok hayır oda bitti
Normalde 16 sında olmam gerekiyor du canım.Şimdi adetin geçeli kaç gün ldu benim hala devam ediyor
Valla ben çok korkuyorum yine bu ayda olmamasından sence ovulasyonu bugün mü tekrarlaym yarın mıNormalde 16 sında olmam gerekiyor du canım.
Ovulasyonu tekrarlama bence artık. Tam doruk noktasına gelmis artık. Günün de yada geçince normal gebelik yada erken gebelik yap artık.Valla ben çok korkuyorum yine bu ayda olmamasından sence ovulasyonu bugün mü tekrarlaym yarın mı
Çok artık artık yazmışım pardonOvulasyonu tekrarlama bence artık. Tam doruk noktasına gelmis artık. Günün de yada geçince normal gebelik yada erken gebelik yap artık.
ben şu bilgiyi bulamadım ilk lh mi yoksa hcg mi yükseliyor acabaOvulasyonu tekrarlama bence artık. Tam doruk noktasına gelmis artık. Günün de yada geçince normal gebelik yada erken gebelik yap artık.
Çok bir fikrim yok malesefben şu bilgiyi bulamadım ilk lh mi yoksa hcg mi yükseliyor acaba
Vallahi hem senin hem kendim hem de buradaki arkadaşlar için heyecanlıyım, inşallah hepimiz için en güzeli olur.Çok bir fikrim yok malesef
Acemiliğime geldiAyyy ne kadar çok vermissinnn.
3 yıl doldu canım iki aydır deniyoruz bizde. Reglim çok düzenlidir masallah yıllardır birgün bile şaşmaz. Tam ovu dönemini tutturdum bu ay o yuzden fazla hevesliyim yarın sabah sonucunu atarım