Reglim bir gün gecikti biliyor musun test siparişi vermiştim şimdi kargonun gelmesini bekliyorum dayanamayıp yine eczaneden almam umarım sende durumlar nasılHayırlısı olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglim bir gün gecikti biliyor musun test siparişi vermiştim şimdi kargonun gelmesini bekliyorum dayanamayıp yine eczaneden almam umarım sende durumlar nasılHayırlısı olsun inşallah.
Giremedim gün içerisinde nete. Ne yaptın siparişin geldi mi . Gecikmiş nasılsa Erken değil normal gebelik alıp yapsana canım.Reglim bir gün gecikti biliyor musun test siparişi vermiştim şimdi kargonun gelmesini bekliyorum dayanamayıp yine eczaneden almam umarım sende durumlar nasıl
Benim kötü değildi ama işte.
Siparişim geldi geldi de bu sabah regl oldum canım ya artık bu aya bakacagız. Ama kesinlikle psikolojik olarak geciktim cunku hayatımda hiç 3 gün gecikmemişti reglim:) kısmet artık. Sende durumlar nasılGiremedim gün içerisinde nete. Ne yaptın siparişin geldi mi . Gecikmiş nasılsa Erken değil normal gebelik alıp yapsana canım.
Bakalım kısmet, şuanda 6 gün kaldı. Ne regl, ne de başka bir belirtim yok.Benim kötü değildi ama işte.
Hayırlısı olsun .. Birdaha ki aya inşallah 2 Eylül de randevumuz var bizimde kalp atışını duyariz yüksek ihtimal inşallahSiparişim geldi geldi de bu sabah regl oldum canım ya artık bu aya bakacagız. Ama kesinlikle psikolojik olarak geciktim cunku hayatımda hiç 3 gün gecikmemişti reglim:) kısmet artık. Sende durumlar nasıl
Yaa inşallah sağlıkla ilerlesin herşeyHayırlısı olsun .. Birdaha ki aya inşallah ❤ 2 Eylül de randevumuz var bizimde kalp atışını duyariz yüksek ihtimal inşallah ❤
Meraba nasilsiniz? Rahatsiz ediyorum kusura bakmayin.. parmakla kontrol etme demiwsiniz onu pek anlayamadim mesela tualete cikar gibi eyilib parmagimizi tam icerimi sokuyoruz sonuna kadarno zamanmi hiss ediyoruz yoksa sokmadanmi?evet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.
rica ederim rahatsizlik vermiyorsunuz.. diyelim normal tuvalettesiniz klozette veya yer tuvaletinde.. isiniz bitince temizlenirken parmaklarimiz vajinaya degiyor.. iki dudagi hissediyoruz.. biraz parmak ucunuzu iceri dogru temizlemek ister gibi gezdirince rahim asagidaysa cook rahat hissediyorsunuz. illa parmak sokmak cok ugrasmak efor sarfetmek gerekmiyor. elinize gelmiyorsa rahim yukaridadir. sanki buenunuzun ucuna dokunuyormussunuz gibi bir his oluyor orada bir et parcasi varmis gibi. sanki iceri dogru bir bosluk yok. internette belki resimleri, cizimleri vardir anlatan bakmadim siz bakin isterseniz.Meraba nasilsiniz? Rahatsiz ediyorum kusura bakmayin.. parmakla kontrol etme demiwsiniz onu pek anlayamadim mesela tualete cikar gibi eyilib parmagimizi tam icerimi sokuyoruz sonuna kadarno zamanmi hiss ediyoruz yoksa sokmadanmi?
Cok tesekkur ederim cevabladigin icin.. internetde bulamadim ama kendimde tam anlamadimrica ederim rahatsizlik vermiyorsunuz.. diyelim normal tuvalettesiniz klozette veya yer tuvaletinde.. isiniz bitince temizlenirken parmaklarimiz vajinaya degiyor.. iki dudagi hissediyoruz.. biraz parmak ucunuzu iceri dogru temizlemek ister gibi gezdirince rahim asagidaysa cook rahat hissediyorsunuz. illa parmak sokmak cok ugrasmak efor sarfetmek gerekmiyor. elinize gelmiyorsa rahim yukaridadir. sanki buenunuzun ucuna dokunuyormussunuz gibi bir his oluyor orada bir et parcasi varmis gibi. sanki iceri dogru bir bosluk yok. internette belki resimleri, cizimleri vardir anlatan bakmadim siz bakin isterseniz.
yine akliniza yatmayanlari sorabilirsiniz zaten dogal olarak temizlenirken anladiginiz bir farklilik oluyor bu fark etmiyorsaniz yukaridadir.Cok tesekkur ederim cevabladigin icin.. internetde bulamadim ama kendimde tam anlamadim
Çamaşır suyu bazen kabarıyor bazen kabarmıyordu.Ama bugün yaptım anında idrar siyaha döndü sizde bu ne demekMerhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
Ozamanonun kızı olucak hamilelerde köpürmemesinin sebebi cinsiyeti artık belli olduğu için öyle biliyorumöyle olmadı. Ablama bahsettim dedi görümcesi 7 aylık hamileyken yapmışlar köpürmemiş. doğru değil bence