• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Doğal yöntemlerle gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Reglim bir gün gecikti biliyor musun😳 test siparişi vermiştim şimdi kargonun gelmesini bekliyorum dayanamayıp yine eczaneden almam umarım😋 sende durumlar nasıl
Giremedim gün içerisinde nete. Ne yaptın siparişin geldi mi . 😀 Gecikmiş nasılsa Erken değil normal gebelik alıp yapsana canım.

Giremedim gün içerisinde nete. Ne yaptın siparişin geldi mi . 😀 Gecikmiş nasılsa Erken değil normal gebelik alıp yapsana canım.
Siparişim geldi geldi de bu sabah regl oldum canım ya artık bu aya bakacagız. Ama kesinlikle psikolojik olarak geciktim cunku hayatımda hiç 3 gün gecikmemişti reglim:) kısmet artık. Sende durumlar nasıl

Siparişim geldi geldi de bu sabah regl oldum canım ya artık bu aya bakacagız. Ama kesinlikle psikolojik olarak geciktim cunku hayatımda hiç 3 gün gecikmemişti reglim:) kısmet artık. Sende durumlar nasıl
Hayırlısı olsun .. Birdaha ki aya inşallah ❤️ 2 Eylül de randevumuz var bizimde kalp atışını duyariz yüksek ihtimal inşallah ❤️

Merhaba, hiç şaşmayan bir düzenim var..
2 gün geciktiğinde test yaptım negatifdi.
8 gün bitiyor bugun hala gelmedi.ben yumurtlama döneminde grip olup antibiyotik içmiştim . O yaptı herhalde gecikmeyi diye düşünüyorum. Göğüs ağrısı var 2 gündür. O ağrı olunca 2..3 güne adet gelir benim. Gelmezse Pazartesi gidicem dr.a .

evet. bazilarinda belirgin olabilir. bende belirgin degil yikarken parmagini rahime dogru gezdirirsen azicik actirarak.. bazen iceri dogru bir bosluk hissedersin yani parmagini sokmak istesen gider gibi hissedersin. rahim yukarida demek bu. rahim asagidaysa burnunun ucuna dokunuyormussun gibi bir sey geliyor orada eline. bir engel. sanki sokmak istesen parmagin gitmez gibi. kiraz tanesi varmis orada ona dokunuyormussun gibi bir his.
Meraba nasilsiniz? Rahatsiz ediyorum kusura bakmayin.. parmakla kontrol etme demiwsiniz onu pek anlayamadim mesela tualete cikar gibi eyilib parmagimizi tam icerimi sokuyoruz sonuna kadarno zamanmi hiss ediyoruz yoksa sokmadanmi?

Meraba nasilsiniz? Rahatsiz ediyorum kusura bakmayin.. parmakla kontrol etme demiwsiniz onu pek anlayamadim mesela tualete cikar gibi eyilib parmagimizi tam icerimi sokuyoruz sonuna kadarno zamanmi hiss ediyoruz yoksa sokmadanmi?
rica ederim rahatsizlik vermiyorsunuz.. diyelim normal tuvalettesiniz klozette veya yer tuvaletinde.. isiniz bitince temizlenirken parmaklarimiz vajinaya degiyor.. iki dudagi hissediyoruz.. biraz parmak ucunuzu iceri dogru temizlemek ister gibi gezdirince rahim asagidaysa cook rahat hissediyorsunuz. illa parmak sokmak cok ugrasmak efor sarfetmek gerekmiyor. elinize gelmiyorsa rahim yukaridadir. sanki buenunuzun ucuna dokunuyormussunuz gibi bir his oluyor orada bir et parcasi varmis gibi. sanki iceri dogru bir bosluk yok. internette belki resimleri, cizimleri vardir anlatan bakmadim siz bakin isterseniz.

rica ederim rahatsizlik vermiyorsunuz.. diyelim normal tuvalettesiniz klozette veya yer tuvaletinde.. isiniz bitince temizlenirken parmaklarimiz vajinaya degiyor.. iki dudagi hissediyoruz.. biraz parmak ucunuzu iceri dogru temizlemek ister gibi gezdirince rahim asagidaysa cook rahat hissediyorsunuz. illa parmak sokmak cok ugrasmak efor sarfetmek gerekmiyor. elinize gelmiyorsa rahim yukaridadir. sanki buenunuzun ucuna dokunuyormussunuz gibi bir his oluyor orada bir et parcasi varmis gibi. sanki iceri dogru bir bosluk yok. internette belki resimleri, cizimleri vardir anlatan bakmadim siz bakin isterseniz.
Cok tesekkur ederim cevabladigin icin.. internetde bulamadim ama kendimde tam anlamadim😅

Merhaba arkadaşlar doğal yöntemlerle gebelik testi yapıp olumlu sonuclar alan oldu mu? Şekerle tuzla çamaşır suyu ve dış macunu ile yapılıyor ayrı ayrı. Eskiden en çok bilinen yöntem toz şeker ile yapılanmış internette araştırdığıma göre. . İdrarın olduğu bir kaba bir kaşık şeker koyup karıştırıyorsunuz eğer hemen köpürürse pozitif
Çamaşır suyu bazen kabarıyor bazen kabarmıyordu.Ama bugün yaptım anında idrar siyaha döndü sizde bu ne demek 😅

Arkadaşlar bazıları demiş köpürüyor eşime yaptım köpürdü falan zaten köpürecek ama bi fark var hamilelerde köpük üstte duruyor ve içindeki baloncuklar yukarıya doğru çıkıyor hamile olmayan veya normal idrarda köpük yüzeyde durup dağılıyor direk ve baloncuklar da bardağın yanlarında duruyor

Back