İnsallah ikimizde bebis goruruzHim cok heyecanliyim bel agrisi akinti var goguslerde dolgunluk hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah ikimizde bebis goruruzHim cok heyecanliyim bel agrisi akinti var goguslerde dolgunluk hissediyorum.
Hayırlısıyla nasip olur inşallahHim cok heyecanliyim bel agrisi akinti var goguslerde dolgunluk hissediyorum.
..Kizlar dun ve bugun ovulasyon testim bu sekilde sizce noluyorEki Görüntüle 2300041
Canım en son cumartesi yaptım çıkmadı 1 testim kaldı. Hep çıkmayacağı geliyor aklıma. Anlamadım ya sanki ikincisinden de kalın değil mi..
Ayy ne kadar belirgin... Normal test yapsana
Selam herkese mutlu haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle.. bat a 5 gün kala predictor early test yapacağım bu şekilde doğru sonuç alan var mı acaba? Erken biliyorum ama meraktan duramıyorum
Alıntı
Gel de biraz dertleşelim var mı belirti.Selam herkese mutlu haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle.. bat a 5 gün kala predictor early test yapacağım bu şekilde doğru sonuç alan var mı acaba? Erken biliyorum ama meraktan duramıyorum
Alıntı
Of dertleşelim ya en ihtiyacım olan şey çünkü eşim dahil kimseyle paylaşmıyorum henüz. Gün içinde sürekli olarak sarımtrak renkte akıntım var takip ediyorum 3-4 gündür devam ediyor onun haricinde herhangi bir bas dönmesi mide bulantısı vs yok. Bide biraz göğüs ucu hassasiyeti var ama psikolojik olabilir. Sende durum ne?Gel de biraz dertleşelim var mı belirti.
Ben de ovulasyon testi koyu çıktı 2 gün var normal şartlarda adetime. Bel ağrısı var, arada sol kasıkta ağrı var. Bir de 2 gün uzayan akıntım oldu, bugün yok şuana kadar.Of dertleşelim ya en ihtiyacım olan şey çünkü eşim dahil kimseyle paylaşmıyorum henüz. Gün içinde sürekli olarak sarımtrak renkte akıntım var takip ediyorum 3-4 gündür devam ediyor onun haricinde herhangi bir bas dönmesi mide bulantısı vs yok. Bide biraz göğüs ucu hassasiyeti var ama psikolojik olabilir. Sende durum ne?
Aşırı kalın o yüzden dedim. Cumartesi nasıldı ovulasyon sonuçlariCanım en son cumartesi yaptım çıkmadı 1 testim kaldı. Hep çıkmayacağı geliyor aklıma. Anlamadım ya sanki ikincisinden de kalın değil mi
Canım ben bir gün kala yapmıştım ama altı gün öncesinden çıkıyor diyorlar o testi yap bakalımSelam herkese mutlu haberler aldığımız bir gün olması dileğiyle.. bat a 5 gün kala predictor early test yapacağım bu şekilde doğru sonuç alan var mı acaba? Erken biliyorum ama meraktan duramıyorum
Alıntı
Ayy kızlar bende size onu diycektim b ndede sarı akıntı var. Normaldir heraldeOf dertleşelim ya en ihtiyacım olan şey çünkü eşim dahil kimseyle paylaşmıyorum henüz. Gün içinde sürekli olarak sarımtrak renkte akıntım var takip ediyorum 3-4 gündür devam ediyor onun haricinde herhangi bir bas dönmesi mide bulantısı vs yok. Bide biraz göğüs ucu hassasiyeti var ama psikolojik olabilir. Sende durum ne?
Evet canım ondan aldım zaten eczacıya en erken hangisi gösteriyorsa ondan dedim ama birdaha alacak olursam internetten sipariş edeceğim fiyatlar eczanede iki katıymış meğer insallah gerek kalmaz da yarın ikinci çizgiyi görürümCanım ben bir gün kala yapmıştım ama altı gün öncesinden çıkıyor diyorlar o testi yap bakalım
Canım kan testi yaptırsan ya yarın sabah direkt sağlık ocagındanBen de ovulasyon testi koyu çıktı 2 gün var normal şartlarda adetime. Bel ağrısı var, arada sol kasıkta ağrı var. Bir de 2 gün uzayan akıntım oldu, bugün yok şuana kadar.
Ne kadara aldın canım 15 e almıştım sanırım benEvet canım ondan aldım zaten eczacıya en erken hangisi gösteriyorsa ondan dedim ama birdaha alacak olursam internetten sipariş edeceğim fiyatlar eczanede iki katıymış meğer insallah gerek kalmaz da yarın ikinci çizgiyi görürüm
Valla canım benim normalde akıntım ovulasyondan önce ve sonraki bir iki gün olurdu şimdi kesintisiz gelen bir akıntım mevcut, hayrolaAyy kızlar bende size onu diycektim b ndede sarı akıntı var. Normaldir heralde
41 TL internette 17-18 civarıNe kadara aldın canım 15 e almıştım sanırım ben
Ayyy ne kadar çok vermissinnn.41 TL internette 17-18 civarı