Çok şükür 5 kere gebelik oldu.inşallah hepimiz bir an önce anne oluruz.yıprandık artık.sayfanızı inceledim maşallah güzel embriyolarınız oluşmuş.ngs ye yollamakla iyi yapmışsınız zaten benim yaptırdığım micro array testiyle hemen hemen aynı o da.Doğal yolla hamile kalabiliyorsunuz şükürler olsun, umut hepimiz için devam ediyor, yumurta/sperm/rahim oldukça her zaman için bebek olasılığı devam ediyor, tıp bu konuda çok gelişti, inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebeklerimizi
Benim doktorum fazla olumlu, ngs ye gerek yok dedi ama ben ikinci transferde ngs istedim embriyolara, bakalım hakkımızda hayırlısı olsun, inanın zaten bir can doğacaksa bunun önüne hiç birşey geçmiyor, elimizden geleni yapıp biraz da teslim olmamız gerekiyor akışa sanırımÇok şükür 5 kere gebelik oldu.inşallah hepimiz bir an önce anne oluruz.yıprandık artık.sayfanızı inceledim maşallah güzel embriyolarınız oluşmuş.ngs ye yollamakla iyi yapmışsınız zaten benim yaptırdığım micro array testiyle hemen hemen aynı o da.
Biz de başlayacağız eşimle.çünkü çok kötü şeyler yaşadık.inşallah hepimiz faydasını görürüz.Eşimle birlikte bu süreçte psikolojik destek almaya karar verdik. Eğer sebep tamamen bilinçaltımda yatan olumsuz duygularsa tup bebekten once bunu aşmam gerekiyor sanırım. Böyle hikayesi olup psikolojik destekle cocugunu kucagina alabilenler var mı acaba?
İnşallah doktorla telefon konustugumda benzer hikayede hastalarim var su an gebeliklerini saglikli bi sekilde surduruyolar dedi. Size esinizle birlikte cift terapisi yapip bilissel terapi uygulicaz dedi aslinda ben hipnoterapi istiyordum ama bize yapmicaklarmis onuBiz de başlayacağız eşimle.çünkü çok kötü şeyler yaşadık.inşallah hepimiz faydasını görürüz.
Psikiyatri mi yoksa psikolog mu gideceğiniz bölüm?İnşallah doktorla telefon konustugumda benzer hikayede hastalarim var su an gebeliklerini saglikli bi sekilde surduruyolar dedi. Size esinizle birlikte cift terapisi yapip bilissel terapi uygulicaz dedi aslinda ben hipnoterapi istiyordum ama bize yapmicaklarmis onu
PsikologPsikiyatri mi yoksa psikolog mu gideceğiniz bölüm?
Bizim de aynı.psikiyatri ilaç veriyormuş o kısırlığa sebep olabiliyormuş diye duydum o yüzden psikolog tercih edeceğizPsikolog
Ngs maliyeti nedir dondurulmuslara da yapılyor muMerhabalar ngs önerildi mi size? Sanırım ngs de tüm kromozomlara bakılıyor. Benim doğal yolla geçen sene gebeliğim oldu, dış gebelik sebebiyle sonlandırdık. İlk tüp bebek denememi geçen ay yaptık, sağlıklı 5. Gün embriyosu yerleştirildi ve tutmadı. Doktor tutmamış olabilir sorun yok diyor ama ben ngs istedim dondurulmuş embriyolarıma.
Psikolojik ilac kullanirken hamilelik cok tehlikeliymis zatenBizim de aynı.psikiyatri ilaç veriyormuş o kısırlığa sebep olabiliyormuş diye duydum o yüzden psikolog tercih edeceğiz
Evet dondurulmuşlara da yapılıyor bana 250 $ dendi embriyo başıNgs maliyeti nedir dondurulmuslara da yapılyor mu
Uf baya da pahalıymış yaa dolar üzerinden olunca :/Evet dondurulmuşlara da yapılıyor bana 250 $ dendi embriyo başı
Evet maalesefUf baya da pahalıymış yaa dolar üzerinden olunca :/
3 dondurulmusum var benimde yaptrsam mi düşünüyorum ama sagliksizsa zaten düşecek sağlıksız da benimle kalacak diye de dusunuyorumEvet maalesef
Canım benim microarray testim bugün çıkmış bu kadar çabuk beklemiyordum çok şükür normal çıkmış.inşallah seninki de güzel çıkar.Microarray i bende 2 gün önce yaptrdim 3 ayda falan çıkar dediler. Bi sorun mu cıktı ne diye istediler sizden acaba
Sen özelde yaptrmistin dimi canım benim devletCanım benim microarray testim bugün çıkmış bu kadar çabuk beklemiyordum çok şükür normal çıkmış.inşallah seninki de güzel çıkar.
Evet normalde 1 ay ya da 45 güne çıkar demişlerdi ama 10 güne çıktı.Sen özelde yaptrmistin dimi canım benim devlet
Ama çok sevindim canım temiz çıkmasına darısı bana inşallah bende prp olacağım tahminim diğer ay transfer olurum bakalım prp ise yarayacak mi.Evet normalde 1 ay ya da 45 güne çıkar demişlerdi ama 10 güne çıktı.
Canim tek basina tup bebek onermiyolar pgt denesek olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?