tüp bebek tedaviisi başlicaktı virüsten iptal oldu kendiliğnden olursa olur bi kaç takviye yaptım bu ay nasip artık...
ben de 2 gebeliğimi kalbi hiç atmadı kürtaj oldu.genetik yaptırdık.3.den önce 15 gün adet gecikmesiyle gittim hormon testleri yapıldı 2 yumurta gözüktü.amh denilen olmaz olasıcayı o zaman öğrendm.(0,21)di kasım 2019da.yumurta rezerv az dendi.aşılama tedavisi başlandı.çatlatma iğnesi olmadan normal ilişki önerdi hamile kaldm.oksapar iğne 4000 mg+progestan+koraspirin+d vitamini+folik asit hepsini kullandım.6.haftada kalbini duyduk.7.hafta bir öğlenden ertesi sabaha kadar tam göbek ortası şiddetli ağrım oldu.8+5 günlük olunca kontorole gittik ve hem kalbi hem gelişimi durduğunu öğrendik
yine kürtaj. ve psikolojimi yıkkınlığımı anlatamam... kürtaj sonrası 1 kere adet oldum 35. günümde. ikinci adet yine gelmedi 9 gün.. duphaston ilaç verdi adet olunca gel tüp bebek için yumurta toplamaya başlayalım diye.tabi virüsten iptal.artı bu defa 1 yumurta gördü erken menepoza girceksin 3 ay 1 yıl veya 3 yıla kadar dedi..ben Rabbimdem diliyorum istiyorum doktorlar böyle bizi yıkıp ezip geçsede inşallah hayırlı taraftan rabbim isteyen herkese versin bize de versin..