• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dogal Yoldan Kızıl Saç-- Denedim Sonuç Veriyor!!!

soğan kabuğuda hoş bi ışıltı veriyoo tavsiye ederim

geçen yıl 3 defa yapmıştım saçlarım ışıkta kızıl kızıl parlıyodu boyamın markasını soruyolardı(soğan kabuğu)

dışı kırmızı olan soğan kabukları ayrılır derin bi cezvede kaynatılır çıkan o kızılımsı su saça dökülür saçda ölece kalır kurur..
yıkamaya gerek yok kokmuyo saçda kalıp kurusun..

Yazin mi yapmistin peki bu uygulamayi?

soğan kabuğuda hoş bi ışıltı veriyoo tavsiye ederim

geçen yıl 3 defa yapmıştım saçlarım ışıkta kızıl kızıl parlıyodu boyamın markasını soruyolardı(soğan kabuğu)

dışı kırmızı olan soğan kabukları ayrılır derin bi cezvede kaynatılır çıkan o kızılımsı su saça dökülür saçda ölece kalır kurur..
yıkamaya gerek yok kokmuyo saçda kalıp kurusun..

sağol canım :21:

Yazin mi yapmistin peki bu uygulamayi?
evet yazın yapmıştım ama hiç öyle güneşte felan oturup beklemedim.. saçımı o soğanın kabuğundan çıkan kızıl suyla yıkadım.. durular gibi saçıma yedirdim sonra kuruttum öyle kaldı kurudu saçımda.

rica ederim cnm ben denedim tavsye ederim kadifemsi hoş bi kızıllık oluyo güneştede parlıyoo

evet yazın yapmıştım ama hiç öyle güneşte felan oturup beklemedim.. saçımı o soğanın kabuğundan çıkan kızıl suyla yıkadım.. durular gibi saçıma yedirdim sonra kuruttum öyle kaldı kurudu saçımda.

rica ederim cnm ben denedim tavsye ederim kadifemsi hoş bi kızıllık oluyo güneştede parlıyoo

Tam istedigim kizil yansima canim tesekkür ederim... :54:

süpermiş... benim saçlarımda koyu kahve var olur mu acaba . yarın akşam kestane yapıcam fırına girse olurmu kabukları acaba? önce gerçek saç çıtçıtlarımda denicem burayada resim eklerim eğer üzel olursa saçlarımdada denerim çıtçıtlarımda koyu kahvee boyalı

evet kızlar benim arkadaşım saçını boyatmak istediğini annesine söylediğinde arkadaşımın annesi de ona yapmıştı böyle bişeyler tabi biz olmaz öyle olr mu falan dedik dalga geçtik kadınlannnn:). ama sonra biz mors olduk tabi kesinlikle doğal saçta tutuyor, çok da güzel bir ışıltı veriyor:)

doğal yoldan kızıl saç için benim aklıma hep kiraz sapı geliyor hep.
zayıflamak için kaynattıklarında kıpkırmızı su olur ya hani.. ama bir türlü kızıla ısınamadığımdan deneyemiyorum.
hiç denemediğim birşeyide burda önermek istemem ama, kızıl sevsem sanırım kiraz sapını kaynatır uygulardım.
soğan kabuğuyla kumral tonlar için uğraşıyorum bende.

doğal yoldan kızıl saç için benim aklıma hep kiraz sapı geliyor hep.
zayıflamak için kaynattıklarında kıpkırmızı su olur ya hani.. ama bir türlü kızıla ısınamadığımdan deneyemiyorum.
hiç denemediğim birşeyide burda önermek istemem ama, kızıl sevsem sanırım kiraz sapını kaynatır uygulardım.
soğan kabuğuyla kumral tonlar için uğraşıyorum bende.

Ben de kirmizi meyve caylarini denemeyi düsünüyordum bir ara.
Eline biraz dökülsün kipkirmizi yapiyor, saca niye kizil isilti vermesin ki? :52:
Ama suan sac rengime sari isiltilar vermek icin ugrasiyorum, papatya kullaniyorum. Üzgünüm ama denek olamam. :1:

Ben de kirmizi meyve caylarini denemeyi düsünüyordum bir ara.
Eline biraz dökülsün kipkirmizi yapiyor, saca niye kizil isilti vermesin ki? :52:
Ama suan sac rengime sari isiltilar vermek icin ugrasiyorum, papatya kullaniyorum. Üzgünüm ama denek olamam. :1:
eheh denemek olma tabi (: ama ben sonucun iyi çıkıcağını düşünüyorum. bu arada sarı ışıltı için soğan kabuğu haricinde ravent kökü deneyebilirsin. ben bunları denedim bunlarla bayağı açtım. güneşsiz çözüm önerileri için bunlar
ravent ve soğan kabuğu daha bir çok yolu var da çalışan vakit bulamayan biri olduğum için hiç bulaşamıyorum diğer mevzulara.

Back