• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Dogal Yoldan Kızıl Saç-- Denedim Sonuç Veriyor!!!

ben saçlarimi hiç kurutmam. lisedeyken 2 defa sinuzit geçirmistim baya agir. ustelik o zamanlar saçlarimda kisaydi. ama stresli bi donemdi bagisikligim dusmustu. simdi saçlarim çok uzun ve de hiç kurutmam mumkun oldugunca sicak degdirmemeye çalisiyorum :)) uzun zamandir grip bile olmadim nerdeyse =))) ben saçima suruyorum sonrada yikamiyorum yaaaa tabi kestane yapmiyorumda yikayinca akip gidiyo hem kokusu kotu degilse saça da zararli bisi deil aslinda saça dokulup hemen ardindan kurutuladabilir bence

ben saçlarimi hiç kurutmam. lisedeyken 2 defa sinuzit geçirmistim baya agir. ustelik o zamanlar saçlarimda kisaydi. ama stresli bi donemdi bagisikligim dusmustu. simdi saçlarim çok uzun ve de hiç kurutmam mumkun oldugunca sicak degdirmemeye çalisiyorum :)) uzun zamandir grip bile olmadim nerdeyse =))) ben saçima suruyorum sonrada yikamiyorum yaaaa tabi kestane yapmiyorumda yikayinca akip gidiyo hem kokusu kotu degilse saça da zararli bisi deil aslinda saça dokulup hemen ardindan kurutuladabilir bence
Canim en azindan fön makinesinin soguk ayariyla kurut, üsütürsün öyle. Zaten sinüzit de gecirmissin kesinlikle saclarin islak durmamalisin :50:

Kizlar kina-sampuana bir sey diyecek yok mu aranizda? Cok merak ediyorum acaba istedigim rengi elde edebilir miyim?
Bir de kina özlü sampuanlar var kizil saclar icin onlar nasil oluyor. Mesela natur vitalin var kina sampuani. Onun bi de renk veren sac maskesi varmis. Kullanan var mi?

sp_a03641.jpg

sp_a03671.jpg

Canim en azindan fön makinesinin soguk ayariyla kurut, üsütürsün öyle. Zaten sinüzit de gecirmissin kesinlikle saclarin islak durmamalisin :50:

Kizlar kina-sampuana bir sey diyecek yok mu aranizda? Cok merak ediyorum acaba istedigim rengi elde edebilir miyim?
Bir de kina özlü sampuanlar var kizil saclar icin onlar nasil oluyor. Mesela natur vitalin var kina sampuani. Onun bi de renk veren sac maskesi varmis. Kullanan var mi?

sp_a03641.jpg

sp_a03671.jpg

benim bigim yok ama kına özlü şampuan elidorun vardı (pembe)pek bir farkı yoktu beslemesi falan . yani elidorun hiç bir ürününden memnun kalmadım

canim universite sondayim o zamandan beri bi daha hiç hasta olmadim =))) keske kina ozlu seyler hakkinda bi bilgim olsada yardim edebilsem ben hask plesanta kina ozlu kullaniyorum saç maskesi ama uzerine ozellikle yazmislar renk degisikligi yapmaz diye birde zaten turuncu renkliydi =)))

canim universite sondayim o zamandan beri bi daha hiç hasta olmadim =))) keske kina ozlu seyler hakkinda bi bilgim olsada yardim edebilsem ben hask plesanta kina ozlu kullaniyorum saç maskesi ama uzerine ozellikle yazmislar renk degisikligi yapmaz diye birde zaten turuncu renkliydi =)))

Ne güzel. Ben saclarimi kurutana kadar canim cikiyor, uzayinca nolcak merak ediyorum :4: Sag ol ilgilendigin icin. :61: Yukarida resmini koydugum sampuani deneyecegim. Olmadi sampuana kina katip onu kullanacagim. Bir degisiklik olursa yazarim buraya.

evet ben bu konuyu mart ayında açmıştım , ve yazın ne yapacagım kestane olmayınca diye düşünüyordum , martta başladım nisan da haftada 1 uyguladım , mayıs ve haziranda hiç uygula(ya)madım ama saçlarımın rengi hala çok tatlı bir kızıl , dipleri tabi biraz geldi siyah ama onlarıda kınayle hallettim memnunum yani

bunu deneyen başka arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?? ve de mümkünse fotoğraf görsek..çok merak ediyorum..

bende merakettim yaa denesem mi diye düşünüyorum:44:ama kötü olursa ne kadar sürede eski haline döner acaba:26:

benim asıl saç rengim karamel tonlarında güneştede kızl ara sıra da sarıya dönük kızıl oluyor.papatya suyu ile kızıl yapar mı rengim karamel çünkü.birde oksijenli suyu denemek istiyorum.bende nasıl bir renk tutar acaba kızıl ytada turuncu falan olsun istiyorum bu arada oksijenli su nerden alınır kaç liraya?ayrıca oksijenli suyu sürdük diyelim saça başka birşey sürmediğimiz sürece hep o renktemi kalır?süresi ne kadar oksijenli suyun?ayrıca netten araştırdığım kadarıyla her saça zarar vermiyor muş.lütfen acil cevappp

kızlar bende şimdi kestane kabuklarını kaynattım süzdüm soğumaya bıraktım koyu kahve suyu çıktı , birazdan saçıma uygulayıp yıkıcam sonucu sizlerle paylaşırım :):16::16:

soğan kabuğuda hoş bi ışıltı veriyoo tavsiye ederim

geçen yıl 3 defa yapmıştım saçlarım ışıkta kızıl kızıl parlıyodu boyamın markasını soruyolardı(soğan kabuğu)

dışı kırmızı olan soğan kabukları ayrılır derin bi cezvede kaynatılır çıkan o kızılımsı su saça dökülür saçda ölece kalır kurur..
yıkamaya gerek yok kokmuyo saçda kalıp kurusun..

Back