Canim en azindan fön makinesinin soguk ayariyla kurut, üsütürsün öyle. Zaten sinüzit de gecirmissin kesinlikle saclarin islak durmamalisinben saçlarimi hiç kurutmam. lisedeyken 2 defa sinuzit geçirmistim baya agir. ustelik o zamanlar saçlarimda kisaydi. ama stresli bi donemdi bagisikligim dusmustu. simdi saçlarim çok uzun ve de hiç kurutmam mumkun oldugunca sicak degdirmemeye çalisiyorum :)) uzun zamandir grip bile olmadim nerdeyse =))) ben saçima suruyorum sonrada yikamiyorum yaaaa tabi kestane yapmiyorumda yikayinca akip gidiyo hem kokusu kotu degilse saça da zararli bisi deil aslinda saça dokulup hemen ardindan kurutuladabilir bence
Canim en azindan fön makinesinin soguk ayariyla kurut, üsütürsün öyle. Zaten sinüzit de gecirmissin kesinlikle saclarin islak durmamalisin
Kizlar kina-sampuana bir sey diyecek yok mu aranizda? Cok merak ediyorum acaba istedigim rengi elde edebilir miyim?
Bir de kina özlü sampuanlar var kizil saclar icin onlar nasil oluyor. Mesela natur vitalin var kina sampuani. Onun bi de renk veren sac maskesi varmis. Kullanan var mi?
canim universite sondayim o zamandan beri bi daha hiç hasta olmadim =))) keske kina ozlu seyler hakkinda bi bilgim olsada yardim edebilsem ben hask plesanta kina ozlu kullaniyorum saç maskesi ama uzerine ozellikle yazmislar renk degisikligi yapmaz diye birde zaten turuncu renkliydi =)))
Kestaneyi dene istersen. Dene ise yaramazsa benim konuma bak. Orada belki memnun kalacagin bi yöntem bulursun.bnm saçlarım koyu kumral bnmde saçlarım kızıl veya başka bi renk olurmu?
bunu deneyen başka arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilir mi?? ve de mümkünse fotoğraf görsek..çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?