Saç Rengi ve Saç Boyama Dogal Yoldan Kızıl Saç-- Denedim Sonuç Veriyor!!!

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
118
İstanbul
netten buldum isteyenlere mesaj atabilirim ..
denedim saçlarım siyah ve gerçekten 2-3 defada turuncu olmadı ama güzel bir koyu kızıl oldu çook hoş ..

15-20 kestane kabugunu suda kaynatıyoruz güzelce. süzmüyoruz tencerenin içinde sogumaya bırakıyoruz. sonra süzüyoruz saçımızı bu suyla yıkayıp 1-2 saat bekliyoruz ve saçımızı yıkıyoruz.... 1 su bardagı suda kaynatıyoruz.. haftada 1 uyguluyoruz 2-3. kullanımda kesin sonuç !

resim eklesen ya canım bizde görseydik hangi ton oldugunu, ona göre yapardık

Bunu denemeliyim. Kestane kabugu derken, bildigimiz kestanenin kabuklarini soyup mu kaynatacagiz. Sen yaptiktan sonra kestaneleri naptin peki? Cöpe gitmesin yani
Bir de ben kina sabununu kullanmak istiyorum. Sen kullaniyor musun? Benim actigim konuya yazmistin, merak ediyordun aldin mi peki? Ben burdaki aktarlara sordum yoktu. Bulabilirsem denicem.

benim saçlarim boyali yaaaaa kesin olmaz :S çok iyi bi formulmus aslinda denemek gerek ama bana tutmaz ki :S

yani içini yedikten sonra kabuklarını kaynatın , bunu yaptıgım için kına sabununa gerek kalmadı almadım o yüzden

siyah malesef :S bende o yuzden ceviz kabugunu denemeye karar verdim =))))

ilginç süper.gerçekten o ton tuttuysa saçların çok gündemede olan bi renk we güzelde.inşallah tutarda o ton yapmak isteyen arkadaşalr yapar boyadan kurtulurlar.

benim arkadasim denicek simdi gerçi onun saçlarida koyu ve ustunede koyu boyali yine ama ben tutucagini dusunuyorum sadece 3-4 yikamayla deilde 8-10 olur orasi ayri =)) sonuçta ustunde koyu boya var. bende ceviz sulu olani yapiyorum saçlarim nerdeyse siyah çok koyu kahve ama altinda oryel oldugu için habire akiyo akan yerleri koyulastiriyorum bende ama içine malesef henuz yesil ceviz suyu veya yapraginin suyunu ekleyemiyorum :S olsa çok daha kisa surede sonuç alacagima eminim =)

Bu arada ben kina sabununu aldim onu da denicem umarim istedigim rengi elde ederim.

arkadaşlar kışın yapmayın bunu!
1 saat ıslak saçla beklerseniz sinüzit olursunuz
ben bakım yağıyla beklettim diye sinüzit oldum malesef

Haklisin. Yaptiktan sonra kurutsak yine ayni etkiyi verir mi acaba? :44:
Gecmis olsun bu arada.

öylede , o kadar sinemakiler onlar bunlar yapılıyor , hiç bir şey olmuyor 1 saatten olmaz bence ayrıca ben asla saç kurutmam her gün duş alırım çokta hasssaas bir bünyem var 2 kez zatüre geçirdim 4-5 ayda bir hastalanırım . 1 kereden hiç bir şey olmaz bence

yani , sonuç aldıktan sonra zamanı çokta farketmez sonucu bekliyorum :)

Ya kizlar ben bu dogal yoldan kizil saca iyice taktim. Saclarim zaten soguk bir ton degil sicak bi kumral günes altinda hafif bakir gibi parliyor. Ben bunu arttirmak istiyorum ama öyle cirt bir kizillik da istemiyorum. Kizil parlamalar olsun yeter. Acaba diyorum sampuanin icine azcik kina katsam cok mu sacmalamis olurum :26: Cükü kina sabununda kinanin etkisi gecmis oluyormus yani renk vermezmis (o kadar da heveslenmistim kizil yapar diye ), kestaneyi de yazin kullanamayiz. Ben her mevsim yapabilecegim bir sey istiyorum. Hani tek kullanimlik sampuan hazirlasam kendime icine biraz kina katsam olur mu sizce? :26: :44: Bütün sampuana katarsam zamanla etkisi gecer diye düsünüyorum sabunda öyle oluyormus.
Bu arada kestaneye basladim haftaya pazar yine yapcam sizi haberdar ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…