- 21 Şubat 2024
- 53
- 15
- 31
-
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Tamam benimde yarın kontrolüm bar bakalım yarın ne diyeceklerHiç bilmiyorum ki canım benim de yarın 1. Haftam olacak kontrolüm var büyüklüğünü öğrenince yazarım
Her doktor farklı süreç uyguluyor galiba. Ben adetimin 8. Günün den beri sadece 1 gün hariç diğer günler her gün gittin ultrosonla bakıp kan tahlili verdim. Bir de sabah akşam ovulation testi yapmamı istedi dün akşam pozitif çıkıncada bugün baktılar ultrasonla sonrasında çatlatma iğnesi yaptılar . Bakalım yarın ne yapacaklar ne planlayacaklar haber veririmBende ovulasyon testi yapmadılar neden ki.benimde 17 mmdi en büyüğü öğlen 2 de ovitrella oldum baya bı hap iğne filan filan verdi perşembe de nasipse transferim olacak çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorm. Olumsuz olursa bukez çok yikilcam
Bnimde 20 mart transferim olucak Allahım yüzümüzü güldürsün inşallahSelam bende şimdi muayeneden çıktım ovulation olmuştu. Çarşamba günü transferim olucak. Yarın itibariyle vajna gel kullancam sabah akşam ve iğne kullancam akşam üstü bir tane . Bunları hamilelik testine kadar kullanmam gerekiyor. Eğer pozitif çıkarsa 10 -12 haftaya kadar kullandıracaz dediler. 3 Nisan da hamilelik testi yapıcaksın dediler
Amin inşallahBnimde 20 mart transferim olucak Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Slm doktorunuZ kimBnimde 20 mart transferim olucak Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Slm Alper bey doktormSlm doktorunuZ kim
Oldunuzzz muu, benim de yarın transfer tarihimBnimde 20 mart transferim olucak Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben transfer oldum bugünOldunuzzz muu, benim de yarın transfer tarihim
Neler yapıyorsun hep yatıyor musun canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallahBen transfer oldum bugünrabbim inşallah hayırlı güzel haberler almayı nasip eder
Evet dün 13.30 da oldum transferimi inşallah bebeğim sımsıkı tutunurOldunuzzz muu, benim de yarın transfer tarihim