Kontakt Lens doğal lens önerisi

medikal bilgiler arayıp şeffaf lens kullanan biri doğal lens öneriniz bölümüne neden girip böyle birşeyi yazarki.şeffaf lenslerdede doğal ve damarlı diye türler varsa benim cahilliğim kusura bakmayın eğer öyleyse şeffaf doğal lens arıordunuz yorumlar bilgiden çok uzak geldi engin bilgi ve düşüncelerinizle bizim bilgimize bilgi aklımıza akıl kattınız çok memnun olduk.sanal ortamın cilveleri.herneyse kızlar ben quartzoyu sipariş ettim içimde kalıcaktı biliyorm yarı opaklar kadar doğal değil ama çok merak ediyordum pişman olmam inşallah

aynen katılıyorum canım söylediklerine olsun canım doğal çıkmasa da aklında kalmaz...kötü çıkarsa da canın sağolsun

şimdiden hayırlı olsun cnmm,, iyi gğnlde kullan inşallah içine siner.. denilene göre en iyisi quartzoymuş 3lü opakta :) ben de alabilirim yaa birinin aklına uyup her an fotolarını bekleriiiz :)

her zaman seve seve engin bilgi ve düşüncelerimi paylaşırım. Yorumların çok mutlu etti beni. Lenslerinle mutlu bir yaşam dilerim

aynen katılıyorum canım söylediklerine olsun canım doğal çıkmasa da aklında kalmaz...kötü çıkarsa da canın sağolsun

şimdiden hayırlı olsun cnmm,, iyi gğnlde kullan inşallah içine siner.. denilene göre en iyisi quartzoymuş 3lü opakta :) ben de alabilirim yaa birinin aklına uyup her an fotolarını bekleriiiz :)

başka renk alıp hep aklımda kalmasındansa baştan alıyım beğenmezsem başka renk alıcam inşallah güzel olur aklımda kalmasındansa kabında kalsın napalım

alcilpople yine mi senben seni bio true solüsyon topiğinde güneş e yüklendiğin mesaja cevap verip orda bırakmıştım,bir yerde değil heryerde inciler döşenip,millete bu laflarla saldırıp,sonra da hamileyim diye acındırıp geri çekilmişsin,ne gerek görüyorsun bunlara

Merhaba.

Konulara lütfen huzursuzluk yaratmak amacı ile yorumlar yazılmasın..Bir konu içeriği ile ya ilgilenilir paylaşım yapılır yada ilgilenilmez paylaşım yapılmaz,sadece okunup geçilir..

Lütfen içerikleri başka taraflara çekip,konuyu asıl amacından çıkartıp bir de üstüne diğer paylaşım yapanları rencide edici yada rahatsız edici mesajlar yazılmasın..

Bu uyarıları konu içlerine renk olsun,hava değişsin diye yazmıyor bunlar tekrarlandığında forum cezaları vereceğimizin sinyalini vermek için yazıyoruz..Bunu da paylaşım yapanlara hatırlatmış olalım..

Yukarda yazdığım uyarıyı dikkate alarak paylaşım yapınız lütfen..Sınırlar dışında çıkıldığında ise mesajların alt kısmında yer alan Kötü İçerik butonundan bizlere gereken bilgilendirmeyi yapınız..

Kolay gelsin

Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:

canımm kullandınmı lensi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…