medikal bilgiler arayıp şeffaf lens kullanan biri doğal lens öneriniz bölümüne neden girip böyle birşeyi yazarki.şeffaf lenslerdede doğal ve damarlı diye türler varsa benim cahilliğimkusura bakmayın eğer öyleyse şeffaf doğal lens arıordunuz yorumlar bilgiden çok uzak geldi engin bilgi ve düşüncelerinizle bizim bilgimize bilgi aklımıza akıl kattınız çok memnun olduk.sanal ortamın cilveleri .herneyse kızlar ben quartzoyu sipariş ettim içimde kalıcaktı biliyorm yarı opaklar kadar doğal değil ama çok merak ediyordum pişman olmam inşallah
medikal bilgiler arayıp şeffaf lens kullanan biri doğal lens öneriniz bölümüne neden girip böyle birşeyi yazarki.şeffaf lenslerdede doğal ve damarlı diye türler varsa benim cahilliğimkusura bakmayın eğer öyleyse şeffaf doğal lens arıordunuz yorumlar bilgiden çok uzak geldi engin bilgi ve düşüncelerinizle bizim bilgimize bilgi aklımıza akıl kattınız çok memnun olduk.sanal ortamın cilveleri .herneyse kızlar ben quartzoyu sipariş ettim içimde kalıcaktı biliyorm yarı opaklar kadar doğal değil ama çok merak ediyordum pişman olmam inşallah
medikal bilgiler arayıp şeffaf lens kullanan biri doğal lens öneriniz bölümüne neden girip böyle birşeyi yazarki.şeffaf lenslerdede doğal ve damarlı diye türler varsa benim cahilliğimkusura bakmayın eğer öyleyse şeffaf doğal lens arıordunuz yorumlar bilgiden çok uzak geldi engin bilgi ve düşüncelerinizle bizim bilgimize bilgi aklımıza akıl kattınız çok memnun olduk.sanal ortamın cilveleri
aynen katılıyorum canım söylediklerineolsun canım doğal çıkmasa da aklında kalmaz...kötü çıkarsa da canın sağolsun
şimdiden hayırlı olsun cnmm,, iyi gğnlde kullan inşallah içine siner.. denilene göre en iyisi quartzoymuş 3lü opakta :) ben de alabilirim yaa birinin aklına uyup her anfotolarını bekleriiiz :)
valla dogal renk arıyorsan kendi gozlerınle durcan öyle plastik plastik çirkin lensleri takmicaksın. erkekler tarafından çok begenıldıgınızı mı zannedıyorsunuz yoksa birbirinize mi yapmaya çalıştıgınız?
ben de henüz almadım ama izlediğim onca video,, gördüğüm binlerce fotoğraf ve okuduğum milyonlarca yorumdan sonra kesinlikle diyebilirim ki solotica =) henüz tecrübeyle onaylanmamıştır ama inşallah en kısa zamanda onaylanacaktııır =)
bende yok şu an ama internetten bikaç foto buldum sea greenin. onu paylaşıyorum.
Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting
hiç damar yok kesinlikle, direk kendi gözün gibi görünüyor.