Kontakt Lens doğal lens önerisi

lenslere bu kadar karşıysanız neden lens konularında geziyorsunuz anlamış değilim..amacınız lens kullanıcılarını huzursuz etmek mi ? yoksa herkesi lens takmamaya davet etmek mi ?
herkes sizinle aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değil...zaten lens takmak konusunu kendimizi karşı cinse veya birbirimize beğendirmek için yaptığımızı düşünerek çok yanılıyorsunuz..nasıl ki siz küpe bilezik kolye takıyorsunuz biz de lens takıyoruz...dünyada sayısı azımsanamayacak kadar erkek lens kullanıcıları da var..onlar da mı kendini beğendirmeye çalışıyor ? üstelik sadece göz rengi lensi değil kostum lensi de takıyorlar..

isteyen ıstedıgını takmakta ozgurdur ama forumun bu bolumunde bılgılenmeden cok renk begenme oldugu ıcın dıkkatımı cektı.:KK49:

valla dogal renk arıyorsan kendi gozlerınle durcan öyle plastik plastik çirkin lensleri takmicaksın. erkekler tarafından çok begenıldıgınızı mı zannedıyorsunuz yoksa birbirinize mi yapmaya çalıştıgınız?

heralde erkeklerin neleri beğenip neleri beğenmediğiyle oldukça ilgilenen birisin :) burdakilerin çoğu evli ve eşlerinden fikir alıyorlar zaten,, senin fikirlerin bence sana kalsın :)

isteyen ıstedıgını takmakta ozgurdur ama forumun bu bolumunde bılgılenmeden cok renk begenme oldugu ıcın dıkkatımı cektı.:KK49:

o zaman şeffaf lenslerle ilgili bir konu açarsınız ve istediğiniz gibi orada paylaşım yaparsınız..buraya gelip de şu şu konular yok çoğunlukla bunlar var diyene kadar zahmet edin istediğiniz konuyu siz yaratın..belki bizler de sizlerden birşeyler öğreniriz...anlıyorum ki sizin bizlerden öğreneceğiniz birşey yok..tavırlarınız bunu ima ediyor bence...

ya her forumda illaki böyle kişiler oluyor,, eleştiri değil sizin yaptığınız sadece huzur bozmak.. forumda sadece bilgi alışverişi yapılır diye bir kaide yoktur.. yri gelir geyik yapılır yeri gelir bilgi paylaşılır.. eğer bütün konuları teker teker incelediyseniz bilgileri de görebilirsiniz. ama dediğim gibi amacınız bu değil sadece huzur kaçırmak,, dikkati üstünüze toplamak.. psikolojide rastlanabiliyor bu tip vakalara:) yanlız bireylerin internet ortamında sataşacak sanal sorunlar oluşturması.. çok klasik ama çözümsüz değil.. dilerseniz size yardımcı olabilirim..

ya her forumda illaki böyle kişiler oluyor,, eleştiri değil sizin yaptığınız sadece huzur bozmak.. forumda sadece bilgi alışverişi yapılır diye bir kaide yoktur.. yri gelir geyik yapılır yeri gelir bilgi paylaşılır.. eğer bütün konuları teker teker incelediyseniz bilgileri de görebilirsiniz. ama dediğim gibi amacınız bu değil sadece huzur kaçırmak,, dikkati üstünüze toplamak.. psikolojide rastlanabiliyor bu tip vakalara:) yanlız bireylerin internet ortamında sataşacak sanal sorunlar oluşturması.. çok klasik ama çözümsüz değil.. dilerseniz size yardımcı olabilirim..
hayır kesınlıkle oyle bır amacım yok. huzurunuzu bozduysam cok samımıyetımle özür dilerim

özür dilemeniz için söylemedim ama bu bile sizin erdeminizi gösteriri tebrik edrim.. sadece bu tip sanal ortamlarda bir üslup gerekir ve siz biraz sınırları zorladığınız için dışlandınız.. yoksa eleştri yapmanız tabi ki n doğal hakkınız. diyebilirsiniz ki ya kızlar neden lens kullanıyorsunuz doğallık varken vs. ama herşeyin bir söylenme biçimi vardır.. karşımızdakileri kırmanın kimseye faydası olmaz.. biz burda hoşça vakit geçirmek için bulunuyoruz.. neden gerilelim ki durduk yere değil mi :) sen hoşlanmadıysan lenslerden başka topiclere bakabilirsin.. inan bana sana göre de şeyler vardır kesinlikle :) oldukça geniş bir forum çünkü :)

çok teşekkur ederım çok naziksiniz. Evet lens kullanıyorum şeffaf ve çok memnunum. sadece fikirlerimi paylaşmak ıstedım. Uslubuma yaptıgın guzel yorumların ıcın cok tesekkurler.:KK49:
rica ederim,ne demek zevk ile:KK31:hamile misin yoksa bir karın ağrın mı var? :KK23:

özür dilemeniz için söylemedim ama bu bile sizin erdeminizi gösteriri tebrik edrim.. sadece bu tip sanal ortamlarda bir üslup gerekir ve siz biraz sınırları zorladığınız için dışlandınız.. yoksa eleştri yapmanız tabi ki n doğal hakkınız. diyebilirsiniz ki ya kızlar neden lens kullanıyorsunuz doğallık varken vs. ama herşeyin bir söylenme biçimi vardır.. karşımızdakileri kırmanın kimseye faydası olmaz.. biz burda hoşça vakit geçirmek için bulunuyoruz.. neden gerilelim ki durduk yere değil mi :) sen hoşlanmadıysan lenslerden başka topiclere bakabilirsin.. inan bana sana göre de şeyler vardır kesinlikle :) oldukça geniş bir forum çünkü :)

ben zaten foruma çok sık girmiyorum ki neden dışlanayım çocuk muyuz biz :) Ama hakikaten kasıtlı olarak yapmadım bunu bilmenizi isterim. Ondan sonra ister dışlayın ister içleyin :) (çok iğrencim :) )

evet bence de kendimizi erkeklere beğendirmek için yırtınan kişilermiş gibi etiketlenmemiz hiç hoş değildi..aramızda erkek arkadaşı olanlar nişanlı olanlar hatta evli olanlar var..ve hayatında zaten bir ilişkisi varken bu kişi neden kendini birilerine veya başka erkeklere beğendirmek istesin dimi ?

bu yeni katılan arkadaşımız şeffaf lens kullandığı için sanırım lensin kozmetik özelliklerini değil de medikal yönlerini öğrenip bilgi almak için buraya gelmiş...belli ki renkli lense karşı ilgisi yok...ancak niçin renkli lens konularına girip bizleri böyle ithamlar altında bırakıyor bilmiyorum...burada yazılan her mesaj her satır medikal içerikli olmak zorunda değil..sonuçta burası sağlık sitesi veya göz doktoru sitesi değil..hepimiz de göz doktoru veya optisyen değiliz...

ben zaten foruma çok sık girmiyorum ki neden dışlanayım çocuk muyuz biz :) Ama hakikaten kasıtlı olarak yapmadım bunu bilmenizi isterim. Ondan sonra ister dışlayın ister içleyin :) (çok iğrencim :) )

espiriyi hiç okumamış farzediyorum :KK70: onun dışında geç de olsa hoşgeldiniz diyorum foruma :) hamileliğiniz de hayılı olsun,, karnınız ağrıyormuş geçmiş olsun :) daha lması gereken bişi varsa hayırlıysa olsun inşallah :KK70:

bazısına lens taksa da bi işe yaramıyor zaten o yüzden bu saldırmaları anlayışla karşılamak lazım:))

espiriyi hiç okumamış farzediyorum :KK70: onun dışında geç de olsa hoşgeldiniz diyorum foruma :) hamileliğiniz de hayılı olsun,, karnınız ağrıyormuş geçmiş olsun :) daha lması gereken bişi varsa hayırlıysa olsun inşallah :KK70:

saolasın çok teşekkür ederim valla bu kadarını zor kaldırıyorum bu kadarlık yetsin dimi :)

saolasın çok teşekkür ederim valla bu kadarını zor kaldırıyorum bu kadarlık yetsin dimi :)

bunlar tatlı yorgunluklar :) sonucunda mucize gibi bir ödül var.. tabi o ödülü alana kadar çekilenler hiç kolay değil ama boşuna buyurmamış Efendimiz sav Cennet anaların ayakları altındadır diye :).. annelere saygm sonsuzdur.. saygısızlık ettiysem özür dilerim,, kusuruma bakmayın..

bunlar tatlı yorgunluklar :) sonucunda mucize gibi bir ödül var.. tabi o ödülü alana kadar çekilenler hiç kolay değil ama boşuna buyurmamış Efendimiz sav Cennet anaların ayakları altındadır diye :).. annelere saygm sonsuzdur.. saygısızlık ettiysem özür dilerim,, kusuruma bakmayın..

yok cnm o ne demek ne saygısızlıgı. hadi artık doğal lens önerilerinizi yapın arkadaslar konu daha da dagılmasın

X