- 29 Temmuz 2008
- 1.250
- 14
- Konu Sahibi SummerLove
doğal severim ama hafif makyaj da tercihim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğal severim ama hafif makyaj da tercihim
sende bendensin :lepi:
benimde ne fondotenim ne pudram var :)
zaten cilde çok zararlı fondoten cildin üstünü kapladığı için cilt nefes alamıyor nefes alamayıncada kötü oluyor ben çevremdede biliyorum çok fondoten sürenlerin ciltleri hep bozuluyor sivilceleniyo :1no2:
ondan sonra ayıkla pirincin taşını :):)
en güzeli doğal makyaj :lepi:
insan makyajla da doğlallığını koruyabilir ama tabiki soft ve doğal renkler seçerek doğru makyaj yaparak.makyaj kişinin güzelliğini destekler biçimde olmalı yoksa bakımsız makyajsız su gibi bir kız olmak çok az kadına has bir şey.yani genelde üzgünüm ama makyajsız pek bir şeye benzemiyoruz:)))
Bakımlılık... bende makyaj yapıyorum ama yaşıma göre... göz kalemi maskara ruj... önemli bir gün olmadıkça abartmamaya çalışıyorum zaten daha 17 yaşındayım niye pudralarla allıklarla cildimi bozayım? En güzeli abartmadan kendime bakmam hafifce makyajımı yapmam aynı zamanda da illede doğal olucam deyip bakımsız tarzan gibi dolaşmamak...
Aynı yaşıtız :) Bende senin gibi düşünüyorum doğallık bakımsızlık demek değil kendine bakıcaksın yeri geldiğindede makyajını yapıcaksın :) Şuan bizim için erken cildimizi bozmamamız gerekiyor kaydirigubbakcemile5