Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

VaLla benim gibi yogun ve usengec yaptiysa sen haydi haydi yaparsiz sadece sabir

Bende çok üşengeç bi insan olarak bi süre yapmıştım, Umarım yeniden devamı gelir.. Disiplinli olamıyorum malesef
Sonuc aldiysan hic usenme bence hakkaten insana bi guven geliyo ben usengecim ama kafama koydugumu da yaparim yaptim oldusimdi sirada karnim var gerci duz diyolar ama soyle 5-6 cm incelse fena mi

Sonuc aldiysan hic usenme bence hakkaten insana bi guven geliyo ben usengecim ama kafama koydugumu da yaparim yaptim oldusimdi sirada karnim var gerci duz diyolar ama soyle 5-6 cm incelse fena mi

Ay yap valla onu da yap kız..
Benim göbek falan maşallahı varda 45 kiloyum minyon tip e göğüsler de çocuk emdikten sonra söndü.
Kalça için egzersiz yapıyorum şu aralar göğüs için de çaya başlayayım tekrar.
Bu arada hamile olma ihtimali de var o kesinlikle kadar bi hafta daha bekleyeyim çay için en iyisi ben

Vay ne kadarlik ki cocugun

Benim kalca 92 geliyo olcunce ama oyle kalkik degil olaydi iyidi 93 gogse gore iyi ise 92 de kalcaya gore iyidir dimi
hani şu 90-60-90 ölçüsü var ya canım bende hep düşünmüşümdür.. benimde kalçam 91 belim 60 göğüsler zaten küçük onu geceyim :) ama bana zayıfsın diyolar ee göğüs hariç ölçülerimde gayet iyi napcam diyorum ?....... bi arkadasım var besyo okuyor bana göre gayet iyi bi fiziği vardı onun da kalçalar 90 civarıydı sabah akşam squata başladı günde 4 5 saat agırlıklı agırlıksız squat yapıyormus hergün ..Kalçaları gözle görülür şekilde dikleşti diyor ....bende 10 gün yaptım üşengeclık e ebirde işten gel yorgun ol bıraktım ...bırde kalçam erir diye de korktum açıkçası :))

Hmm squat denedim ama dizlerimde agri basladi bide gorumcem squat yuxunde menuskus olunca tirstim biraktim benim bel 72 ya incelse vucu hatlarim daha bi guzel olacak sanki du bakalim onun icinde formulum var

Hmm squat denedim ama dizlerimde agri basladi bide gorumcem squat yuxunde menuskus olunca tirstim biraktim benim bel 72 ya incelse vucu hatlarim daha bi guzel olacak sanki du bakalim onun icinde formulum var
kilon ve boyun kaç canım senin ??yanlış hareketten dolayı meniskus olabiliyormus evet canım hareketi dogru yapmak gerekliymıs .... bacaklar omuz hızasında açık ...sırt dik durmicak one dogru biraz egımlı bırde hergun sayıyı artırılacak çok yüklenmiceksin kendine ....

Beldeki formulun ne canım

Aaaaaaaa ben dik durmaya calisiyodum boy 162 kg 53 bu arada

Ben hala sungerli kullaniyorum ve dar oluyo acaba sikmasa biraz daha buyur muydu camasir yuzunden mi durdu cunku ne zaman sikmaya basladi o zaman o olcuye cakili kaldi
olabilir aslında düşününce mantıklı bırde sıkmayan sütyenle dene bir müddet bakalım ne olacak ?? bende mesela göğüslerimin büyümemesini ilk çıkmaya başladıgı sıralarda altı lastikli yarım atletlerden olabilir mi die düşünürüm hep .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…