Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

merhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar instagramda elitemoon adlı harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?

Merhaba kızlar, ben elitemoon kullanıyorum ve gayette memnunum. Buraya yeni üye oldum başlıklara bakarken merak ettim acaba bu ürün ile ilgili bir şey yazan var mı diye bu nedenle bende deneyimimi paylaşmak istedim :) 26. günüm ve gözle görülür değişim yaşadım. Kokusu ve tadı bana da başta kötü geldi fakat zamanla ona da alıştım. Emin olun düzenli ve sabırlı bir şekilde kullandığınız da sonuç alacaksınız. Bende sizler gibi başta tedirgindim. Elitemoon satışını yapan yetkililer ile görüştüm kafamda ki soru işaretleri silindi. Bence sizde onlarla konuşup öyle karar verin.

Merhaba kızlar, ben elitemoon kullanıyorum ve gayette memnunum. Buraya yeni üye oldum başlıklara bakarken merak ettim acaba bu ürün ile ilgili bir şey yazan var mı diye bu nedenle bende deneyimimi paylaşmak istedim :) 26. günüm ve gözle görülür değişim yaşadım. Kokusu ve tadı bana da başta kötü geldi fakat zamanla ona da alıştım. Emin olun düzenli ve sabırlı bir şekilde kullandığınız da sonuç alacaksınız. Bende sizler gibi başta tedirgindim. Elitemoon satışını yapan yetkililer ile görüştüm kafamda ki soru işaretleri silindi. Bence sizde onlarla konuşup öyle karar verin.

Bende boyle soyledım fake oldugumu belırttıler :) bende vazgectim bilgi vermekten :)

Bende boyle soyledım fake oldugumu belırttıler :) bende vazgectim bilgi vermekten :)

Toplum olarak eleştirmeyi çok sevdiğimiz için güzel bir şey söyleyince şüphe duyuyoruz :) :)
Herkes fikrini söylüyor sonuçta kendileri bilir. Hem burayı hem başka sayfaları inceleyinde olumsuz yazanlarda var evet ama olumlu yorumlarda çok. herkes mi fake ? :)

Toplum olarak eleştirmeyi çok sevdiğimiz için güzel bir şey söyleyince şüphe duyuyoruz :) :)
Herkes fikrini söylüyor sonuçta kendileri bilir. Hem burayı hem başka sayfaları inceleyinde olumsuz yazanlarda var evet ama olumlu yorumlarda çok. herkes mi fake ? :)
aynen gercekten bırdaha yazmayacaktım bu konu ıle ılgılı cok haklısınız.. ama bence guzel ve yararlı kesınlıkle etkili hiç inanmıyordum basta... Harmanla ilgili sıkıntısı olanlara soyluyorum atın agzınıza dırek ustunede bır bardak su gayet rahat tuketılıyor

Yapmayin Allah aşkına buda yalan yazılardan biri konuştuğum 50 kisi var hic birinde bendede fayda etmedide sendemi etti.. guldurmeyin beni.. sizde o markanin adamlarindan birisiniz..kimseyi kandirmayin

Arkadaşlar 1 nisanda regl oldum :KK43: ağrı sızı geçti dolgunluk hissim de azaldı :KK43: ama pes etmeyip devam edicem. Kısa sürede söyle olur böyle olur denmesine inanmayın zaten bi nevi ticaret bu para kazanıcaklar. Bende durum bu şekilde.

sadece sen değil bak bu da sahte profil.

Arkadaşlar 1 nisanda regl oldum :KK43: ağrı sızı geçti dolgunluk hissim de azaldı :KK43: ama pes etmeyip devam edicem. Kısa sürede söyle olur böyle olur denmesine inanmayın zaten bi nevi ticaret bu para kazanıcaklar. Bende durum bu şekilde.

Ne yazikki bu siteye de gelip sahte insanlar kendi adamlari faydasi var diye yalan soyluyorlar ki yoneticimiz Allah razı olsun yüzlerini gösterdi onlarin.. benim tek istedigim ben kandirildim 100 tl para verdim o kadar krem harmani kullandim cope attim parami kimse benim gbi bu duruma dusmesin tek derdim bu yazik gunah bu kadinlara kandirilmayi kimse haketmiyor.. dolgunluk hissi regl olacağın içindi harman yada kremden değil bendede öyle olmustu regl oldultan sonraaa kocaman bir hayal krikligi

canım benım ben denedım bu urunu o kadar mukemmel kı anlatamam :) bence herkes kullanabılır normal bır kremö ve cayı bulunuyor emın olun yan etkı vs hıc yok ve asırı etkılı verdıgınız para hıcbırsey yanı :)
merhaba ben de 60 günlük söyledim bugün 2. günüm açıkçası işe yaradı diyen duymadım sizde kaç beden büyüme oldu acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ben bitki çayına başladım dolgunluk var normalde en fazla 3 gün içinde olurdum regl ama olmadım zaten tarihte yakın değil gözle görülür bir fark var
merhaba bende elite moon söyledim 2. günüm ve 60 günlük paket söyledim şu anki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bu konuda

ya birisi diyebilir mi ki 1 beden 2 beden büyüdü diye bu 144 lira verdim 2. günüm ve çok pişman olmaya başladım yorumları görünce gerçekten işe yaramazsa dava açıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba tatlım bi süredir yazışmıyoruz çayı içmeye devam ediyor musun ? sonuçları nasıl merak ettim yazayım dedim
Evet bayadır yazışmıyorduk tam gaz devam 93 te takılı kaldı ne aşağı ne yukarı b cup u dolduruyor o bana yeter bi donem daha devam edicem zira adet duzensizlğime de iyi geldi

usagi91 usagi91 canım tebrik ederim iyi bir ölçü bu.
Ay keşke bende başlayabilsem ya tatile gidicem Temmuz başında şimdiden başlamam lazım sanırım.
Bi ara hayıt tohumu ve şerbetçi otu çaylarını kullandım biraz fayda etmişti ama devam edemediğim için eski hallerine döndüler :110:
Elimde şerbetçi otu ve hayıt tohumu var onlarla başlayayım bende bari. o_O

X