- 24 Mart 2016
- 11
- 7
- 33
-
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Yeni gördüm yazınızı gerçekten mi hiç kullanmayayimmi bende acaba zaten çok çirkin tadı zor yiyorum bide çemen koku yapıyor aşırı o kadar da para verdim
merhabalar kızlar yıllardır göğüslerimin küçüklüğünden şikayetciyim şu aralar instagramda elitemoon adlı harman ve krem var kullanan ve sonuç alan var mı arkadaşlar ?
Merhaba kızlar, ben elitemoon kullanıyorum ve gayette memnunum. Buraya yeni üye oldum başlıklara bakarken merak ettim acaba bu ürün ile ilgili bir şey yazan var mı diye bu nedenle bende deneyimimi paylaşmak istedim :) 26. günüm ve gözle görülür değişim yaşadım. Kokusu ve tadı bana da başta kötü geldi fakat zamanla ona da alıştım. Emin olun düzenli ve sabırlı bir şekilde kullandığınız da sonuç alacaksınız. Bende sizler gibi başta tedirgindim. Elitemoon satışını yapan yetkililer ile görüştüm kafamda ki soru işaretleri silindi. Bence sizde onlarla konuşup öyle karar verin.
Bende boyle soyledım fake oldugumu belırttıler :) bende vazgectim bilgi vermekten :)
aynen gercekten bırdaha yazmayacaktım bu konu ıle ılgılı cok haklısınız.. ama bence guzel ve yararlı kesınlıkle etkili hiç inanmıyordum basta... Harmanla ilgili sıkıntısı olanlara soyluyorum atın agzınıza dırek ustunede bır bardak su gayet rahat tuketılıyorToplum olarak eleştirmeyi çok sevdiğimiz için güzel bir şey söyleyince şüphe duyuyoruz :) :)
Herkes fikrini söylüyor sonuçta kendileri bilir. Hem burayı hem başka sayfaları inceleyinde olumsuz yazanlarda var evet ama olumlu yorumlarda çok. herkes mi fake ? :)
Merhaba kızlar, ben elitemoon kullanıyorum ve gayette memnunum. Buraya yeni üye oldum başlıklara bakarken merak ettim acaba bu ürün ile ilgili bir şey yazan var mı diye bu nedenle bende deneyimimi paylaşmak istedim :) 26. günüm ve gözle görülür değişim yaşadım. Kokusu ve tadı bana da başta kötü geldi fakat zamanla ona da alıştım. Emin olun düzenli ve sabırlı bir şekilde kullandığınız da sonuç alacaksınız. Bende sizler gibi başta tedirgindim. Elitemoon satışını yapan yetkililer ile görüştüm kafamda ki soru işaretleri silindi. Bence sizde onlarla konuşup öyle karar verin.
Bende boyle soyledım fake oldugumu belırttıler :) bende vazgectim bilgi vermekten :)
Toplum olarak eleştirmeyi çok sevdiğimiz için güzel bir şey söyleyince şüphe duyuyoruz :) :)
Herkes fikrini söylüyor sonuçta kendileri bilir. Hem burayı hem başka sayfaları inceleyinde olumsuz yazanlarda var evet ama olumlu yorumlarda çok. herkes mi fake ? :)
Arkadaşlar 1 nisanda regl oldumağrı sızı geçti dolgunluk hissim de azaldı ama pes etmeyip devam edicem. Kısa sürede söyle olur böyle olur denmesine inanmayın zaten bi nevi ticaret bu para kazanıcaklar. Bende durum bu şekilde.
merhaba ben de 60 günlük söyledim bugün 2. günüm açıkçası işe yaradı diyen duymadım sizde kaç beden büyüme oldu acabacanım benım ben denedım bu urunu o kadar mukemmel kı anlatamam :) bence herkes kullanabılır normal bır kremö ve cayı bulunuyor emın olun yan etkı vs hıc yok ve asırı etkılı verdıgınız para hıcbırsey yanı :)
merhaba bende elite moon söyledim 2. günüm ve 60 günlük paket söyledim şu anki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bu konudaYa ben bitki çayına başladım dolgunluk var normalde en fazla 3 gün içinde olurdum regl ama olmadım zaten tarihte yakın değil gözle görülür bir fark var
merhaba tatlım bi süredir yazışmıyoruz çayı içmeye devam ediyor musun ? sonuçları nasıl merak ettim yazayım dedimben kendimdeki gelişmeyi farkediyorum
başladın mı çaya canım sonuç aldın mı ?Deneyeceğim dediklerini inşallah fayda goruruz :)
Evet bayadır yazışmıyorduk tam gaz devam 93 te takılı kaldı ne aşağı ne yukarı b cup u dolduruyor o bana yeter bi donem daha devam edicem zira adet duzensizlğime de iyi geldimerhaba tatlım bi süredir yazışmıyoruz çayı içmeye devam ediyor musun ? sonuçları nasıl merak ettim yazayım dedim