- Konu Sahibi cevizlitarcinli
Offf (Canım sahte profil onu yazan inanma hiç bir etkisi o ürünün
Uyarı için tşk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Offf (Canım sahte profil onu yazan inanma hiç bir etkisi o ürünün
Adaçayı ve rezeneyle azda olsa etki alan arkadaşlar var... Yada şerbetçi otu ve rezeneyle kullanmak istersen biz bu sayfadan sonuçları paylaşıyoruzOfff (
Uyarı için tşk.
Ben sabah aksam bir kasik kuc suyla aliyorum sabahlari iki hurma yiyorm arada da adacayi ya da serbetci ve masaj yapiyorum. 76.5 ile basladm su an 78e yakinim reglim dun bitti tamamen ama inme olmadi. Umarim ise yarar bakalim. Yilmak yokAdaçayı ve rezeneyle azda olsa etki alan arkadaşlar var... Yada şerbetçi otu ve rezeneyle kullanmak istersen biz bu sayfadan sonuçları paylaşıyoruz
kızlar şu göğüs büyütme telkini varmış... bir kaç saattir onu okuyorum yorum yazanlar baya olumlu yorumlar yazmış... bana çok saçma gelmişti yıllar önce duydugumda şimdi içeriğine girip detaylı okuyunca yorumlarıda görünce aklım karıştı deneyen oldu mu aranızda ??Ben sabah aksam bir kasik kuc suyla aliyorum sabahlari iki hurma yiyorm arada da adacayi ya da serbetci ve masaj yapiyorum. 76.5 ile basladm su an 78e yakinim reglim dun bitti tamamen ama inme olmadi. Umarim ise yarar bakalim. Yilmak yok
canımm baska bi formda rastaldım adına göğüs büyütme telkini ile ilgili özelden mesaj atmak şstedim ama kapalıydı gitmedi mesajımm ... sen göğüs büyütme telkinini denedin mi denediysen bilgilendirir misi ?Benşm bu tane kızım var temmuzda 4 yaşında olacak, şimdide hamile miyim değil miyim bilmiyorum hap kullanıyordum bıraktım geçen ay çocuk istediğimiz için ...
Varsada yoksaa hayırlısı olsun tabi..
Ben de görmüstum onu canım aynı seyi ben de cok merak ediyorum. Bi de su masaj aletini.. ise yariyor mu acabakızlar şu göğüs büyütme telkini varmış... bir kaç saattir onu okuyorum yorum yazanlar baya olumlu yorumlar yazmış... bana çok saçma gelmişti yıllar önce duydugumda şimdi içeriğine girip detaylı okuyunca yorumlarıda görünce aklım karıştı deneyen oldu mu aranızda ??
evet birde o masaj aleti var kimisi küçülmez mi falan demiş keske söyle kullanıp bunlardan kesin sonuçlar alanlar yazsalar :/Ben de görmüstum onu canım aynı seyi ben de cok merak ediyorum. Bi de su masaj aletini.. ise yariyor mu acaba
Ben birine msjla sordum o kisinn b cup dolmazken simdi doluyormus bir de bir arkadasi daha varmis onunki baya buyumus. Hatta iki hafta once falan yine siparis vermisler baska birisi icinevet birde o masaj aleti var kimisi küçülmez mi falan demiş keske söyle kullanıp bunlardan kesin sonuçlar alanlar yazsalar :/
Merhaba canım ben geçen denedim Telkini ama yanında şerbetçi otu ve hayıt tohumu çaylarınıda kullandım bana etkisi oldu sadece telkin fayda eder mi bilmiyorum ama ben iki hafta gibi bi sürede göğüslerimde dolgunluk elde ettim ama kullanmaya devam edemedim için tekrar eski haline döndü..canımm baska bi formda rastaldım adına göğüs büyütme telkini ile ilgili özelden mesaj atmak şstedim ama kapalıydı gitmedi mesajımm ... sen göğüs büyütme telkinini denedin mi denediysen bilgilendirir misi ?
acaba sarkma yapar mı ki sürekli bir titreşim göğüste...?Ben birine msjla sordum o kisinn b cup dolmazken simdi doluyormus bir de bir arkadasi daha varmis onunki baya buyumus. Hatta iki hafta once falan yine siparis vermisler baska birisi icin
Psikolojik olabilir. Inşallah psikojik değildir tabiiki :)Kızlar şaka gibi su an telkini dinliyorum sabah işyerinde de yaklasık iki saat dinlemiştim gözlerimi kapadım telkini dinlerken göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum gibi şeyler söyledim kendime birden göğsümde bir yanma basladı omuzlarımdan göğsüme dogru şişlik olustu yemin ederim sok oldum su an hemen telefonu elime alıp buraya yazdım
Olabiliracaba sarkma yapar mı ki sürekli bir titreşim göğüste...?
Evet katılıyorum psikolojik olabilir bakalım devam edeyim bi müddet daha gelişmeleri yazarım buraya da.Psikolojik olabilir. Inşallah psikojik değildir tabiiki :)
Sonuç aldiniz mu telkindenKızlar şaka gibi su an telkini dinliyorum sabah işyerinde de yaklasık iki saat dinlemiştim gözlerimi kapadım telkini dinlerken göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum gibi şeyler söyledim kendime birden göğsümde bir yanma basladı omuzlarımdan göğsüme dogru şişlik olustu yemin ederim sok oldum su an hemen telefonu elime alıp buraya yazdım
şu an göğüslerim 80 cm oldu ilerleme var ama telkinden mi bilemiyorum.yanlış yönlendirmek istemem çünkü çok düzenli dinlemiyorum 21 gün boyunca aksatmadan 6-7 saat dinlemek gerekliymiş çünkü ve şuna da inanıyorum kafanın rahat olması lazım.. benim şu aralar kafam çok dolu.ilk gün gercekten hissettim o yanmayı göğsümdeki kabarmayı ama ark. dediğin gibi psikolojik olabilir.Sonuç aldiniz mu telkinden
İyim canım benim ki 92 ye kadar çıkmıştı biliyosun bi sure aynı düzende devam ettim 93 u gördüm şimdi sabit 93 ne aşağı ne yukarı istediğim olçuye yaklaşınca hergun içmeyi bıraktım aklıma geldikçe içiyorum artıkusagi91 canım ne alemdesin ne var ne yok gelişmeler nasıl ?