Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

umduğumuz göğüslere sahip olamıcaz galiba kzlar :/ ya daçareyi silikonda bulcaz ... kendim için konusuyırum silikon dünyam hiçbir zaman olmayacagı için hep küçük göğüslerle kalıcam :'(

maşallah diyeyim keske benimki de 88 olsa :)
ama dediğim gibi yapıyla da alakalı mesela benim göğüslerim doğumdan sonra sütle dolup şişen 2 ay sonra oğlumun emmemesi nedeniyle boşalıp balon gibi sönen yapıdaydı şimdi o kadar olmadı tabi de yine bi dolgunlaşma var

ama dediğim gibi yapıyla da alakalı mesela benim göğüslerim doğumdan sonra sütle dolup şişen 2 ay sonra oğlumun emmemesi nedeniyle boşalıp balon gibi sönen yapıdaydı şimdi o kadar olmadı tabi de yine bi dolgunlaşma var
Ben bekarım tatlım 76 ydı78 oldu su an kaç bilmiyorum... Tek takıntım göğüslerim 85olsa özgüvenim yerine gelicek.

Ben bekarım tatlım 76 ydı78 oldu su an kaç bilmiyorum... Tek takıntım göğüslerim 85olsa özgüvenim yerine gelicek.
hmm bende öyle düşünmüştüm canımHoppane diyim inş ulaşırsın istediğin ölçüye ama ben bu çayı bi blogda okudum ilk yapan kişininde ölçüleri senin ki gibi 70 lerdeydi şimdi tam hatırlamıyorum 3 ay sonrasında 7-8 cm lik bi farktan bahsediyodu yazısında bana başta abartı geldi ama bu kısa sürede ben bu kadar gelişme gördüysem 3 ay gibi bi sürede sende görürdün bence

hmm bende öyle düşünmüştüm canımHoppane diyim inş ulaşırsın istediğin ölçüye ama ben bu çayı bi blogda okudum ilk yapan kişininde ölçüleri senin ki gibi 70 lerdeydi şimdi tam hatırlamıyorum 3 ay sonrasında 7-8 cm lik bi farktan bahsediyodu yazısında bana başta abartı geldi ama bu kısa sürede ben bu kadar gelişme gördüysem 3 ay gibi bi sürede sende görürdün bence
İnşallah canım bugün tekrar düzene koyayım çay olayını o zaman

Bende ki etkiler aynı kızlar sızlama ve aşırı hassasiyet var aynı şekilde dolguluk ta ilk yorum yaptığım zamanki seviye de ve hala regl olmadım inanarak devam ediyorum. yoğurta pekmez ekleyerek yiyorum. İnş fayda görürüm. Ama anladığım kadarıyla olumsuz sonuc alan çogunlukta zaten instagram da o kadar olumlu yorum olupta olumsuz olmamasından belliydi silindiği. Kendimize yarayan yöntemi böyle böyle bulucaz artık. Hepimiz umduğumuzu bulalımm inş :)

Bende oyle dolgunluk oldu nasil sevindim megerse adetim yaklastigi icinmis ertesi gune söndüler.. 1 ayi tamamladim daha 15 gunluk var ama kullanmicam kist filan olusursa psikolojim coker

Meraba ben 1 haftadır kullanıyorum bir harmanı var birde kremi harmaninin içinde tere tohumu çemen ve Hayıt tohumu var sadece bu yüzden denemek istedim ama kremini bilemeyegim inşallah bi zararı olmaz tedirginimde aslında ama bakalım 1 ay kullanacağım sonucunu yazarım sizlere

Son düzenleyen: Moderatör:
X