- 4 Mart 2016
- 366
- 171
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
umduğumuz göğüslere sahip olamıcaz galiba kzlar :/ ya daçareyi silikonda bulcaz ... kendim için konusuyırum silikon dünyam hiçbir zaman olmayacagı için hep küçük göğüslerle kalıcam :'(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kendimdeki gelişmeyi farkediyorumumduğumuz göğüslere sahip olamıcaz galiba kzlar :/ ya daçareyi silikonda bulcaz ... kendim için konusuyırum silikon dünyam hiçbir zaman olmayacagı için hep küçük göğüslerle kalıcam :'(
gercekten mi senin adına çoook sevindim tatlımm... adacayı ve rezene içiyordun sen dimi ?ben kendimdeki gelişmeyi farkediyorum
göğüslerim sızlıyordu bende umutlanmıstım bugün regl oldum erken geldi yine üzüldüm yaben kendimdeki gelişmeyi farkediyorum
evet canım rezene-adaçayı içiyorumgercekten mi senin adına çoook sevindim tatlımm... adacayı ve rezene içiyordun sen dimi ?
hmm umutların suya düştü desene ne kadar zamandır içiyosun kigöğüslerim sızlıyordu bende umutlanmıstım bugün regl oldum erken geldi yine üzüldüm ya
onun harici baska bişey yapıyor musun tatlım öncesinde ölçtün mü su an aradaki farkın kaç cm oldu acabaevet canım rezene-adaçayı içiyorum
2 aydır içiyorum ama gün aşırı değildi tatlım bi gün içiyorsam bi gün içmiyordumhmm umutların suya düştü desene ne kadar zamandır içiyosun ki
88di şimdi 91 oldu bide göğsüme masaj yaptım aslında göğüs yapısıyla da alakalı sankionun harici baska bişey yapıyor musun tatlım öncesinde ölçtün mü su an aradaki farkın kaç cm oldu acaba
yok ben bi kez bile aksatmadım hergün içiyorum ben2 aydır içiyorum ama gün aşırı değildi tatlım bi gün içiyorsam bi gün içmiyordum
maşallah diyeyim keske benimki de 88 olsa :)yok ben bi kez bile aksatmadım hergün içiyorum ben
ama dediğim gibi yapıyla da alakalı mesela benim göğüslerim doğumdan sonra sütle dolup şişen 2 ay sonra oğlumun emmemesi nedeniyle boşalıp balon gibi sönen yapıdaydı şimdi o kadar olmadı tabi de yine bi dolgunlaşma varmaşallah diyeyim keske benimki de 88 olsa :)
Ben bekarım tatlım 76 ydı78 oldu su an kaç bilmiyorum... Tek takıntım göğüslerim 85olsa özgüvenim yerine gelicek.ama dediğim gibi yapıyla da alakalı mesela benim göğüslerim doğumdan sonra sütle dolup şişen 2 ay sonra oğlumun emmemesi nedeniyle boşalıp balon gibi sönen yapıdaydı şimdi o kadar olmadı tabi de yine bi dolgunlaşma var
hmm bende öyle düşünmüştüm canımne diyim inş ulaşırsın istediğin ölçüye ama ben bu çayı bi blogda okudum ilk yapan kişininde ölçüleri senin ki gibi 70 lerdeydi şimdi tam hatırlamıyorum 3 ay sonrasında 7-8 cm lik bi farktan bahsediyodu yazısında bana başta abartı geldi ama bu kısa sürede ben bu kadar gelişme gördüysem 3 ay gibi bi sürede sende görürdün benceBen bekarım tatlım 76 ydı78 oldu su an kaç bilmiyorum... Tek takıntım göğüslerim 85olsa özgüvenim yerine gelicek.
İnşallah canım bugün tekrar düzene koyayım çay olayını o zamanhmm bende öyle düşünmüştüm canımne diyim inş ulaşırsın istediğin ölçüye ama ben bu çayı bi blogda okudum ilk yapan kişininde ölçüleri senin ki gibi 70 lerdeydi şimdi tam hatırlamıyorum 3 ay sonrasında 7-8 cm lik bi farktan bahsediyodu yazısında bana başta abartı geldi ama bu kısa sürede ben bu kadar gelişme gördüysem 3 ay gibi bi sürede sende görürdün bence
Bende ki etkiler aynı kızlar sızlama ve aşırı hassasiyet var aynı şekilde dolguluk ta ilk yorum yaptığım zamanki seviye de ve hala regl olmadım inanarak devam ediyorum. yoğurta pekmez ekleyerek yiyorum. İnş fayda görürüm. Ama anladığım kadarıyla olumsuz sonuc alan çogunlukta zaten instagram da o kadar olumlu yorum olupta olumsuz olmamasından belliydi silindiği. Kendimize yarayan yöntemi böyle böyle bulucaz artık. Hepimiz umduğumuzu bulalımm inş :)
ARKDAŞLAR KESİNLİKLE ALMAYIN BU ÜRÜNÜ hiç bir işe yaramıyor işe yaramadığını yazınca engelliyorlar bide ya. Birsürü kişiyle konuşuyorum kullanan hiç bir işe yaramamış haberiniz olsun paranızı çöpe atmayın
Yeni gördüm yazınızı gerçekten mi hiç kullanmayayimmi bende acaba zaten çok çirkin tadı zor yiyorum bide çemen koku yapıyor aşırı o kadar da para verdimSende mi kullandin