Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal göğüs büyütücü kullanan var mı kızlar

olabilir aslında düşününce mantıklı bırde sıkmayan sütyenle dene bir müddet bakalım ne olacak ?? bende mesela göğüslerimin büyümemesini ilk çıkmaya başladıgı sıralarda altı lastikli yarım atletlerden olabilir mi die düşünürüm hep .....
Kullandigim camadirlarin hic bi sekilde esneme sansi yok bu arada

yok tatlımm gövden çok hafif egimli olacak ..Kilonla boyun iyiymiş seninde.. sende zayıfsın ama oyle kuru bi zayıflık gibi durmuyo anladım kadarıyla hatların var gibi canım ?
Evet beli biraz daha inceltirsem tam istedigim gibi olacak :KK36:bu arada biberiyenin yaninda plates ve sopa cevirmede yapacagim :KK51:

hani şu 90-60-90 ölçüsü var ya canım bende hep düşünmüşümdür.. benimde kalçam 91 belim 60 göğüsler zaten küçük onu geceyim :) ama bana zayıfsın diyolar ee göğüs hariç ölçülerimde gayet iyi napcam diyorum ?....... bi arkadasım var besyo okuyor bana göre gayet iyi bi fiziği vardı onun da kalçalar 90 civarıydı sabah akşam squata başladı günde 4 5 saat agırlıklı agırlıksız squat yapıyormus hergün ..Kalçaları gözle görülür şekilde dikleşti diyor ....bende 10 gün yaptım üşengeclık e ebirde işten gel yorgun ol bıraktım ...bırde kalçam erir diye de korktum açıkçası :))
Squat bende yaptım ilk günler bacaklarda aşırı ağrı oluyo ama devam edersen geçiyo vücut alışana kadar yani, Benimkş uzun sürmedi üşengeçlik işte:KK48:
Ama bi hafta yaptım ve eşim sen kilo mu aldın ne kalçalarımdan bahsederek kilo aldığımı söyledi dikleşti mi acaba onu kilo mu sandı anlamadım ama yine Başlıycam ben Squat yapmaya geçmek bilmeyen bacak ağrılarıma iyi gelmişti :KK49:

Squat bende yaptım ilk günler bacaklarda aşırı ağrı oluyo ama devam edersen geçiyo vücut alışana kadar yani, Benimkş uzun sürmedi üşengeçlik işte:KK48:
Ama bi hafta yaptım ve eşim sen kilo mu aldın ne kalçalarımdan bahsederek kilo aldığımı söyledi dikleşti mi acaba onu kilo mu sandı anlamadım ama yine Başlıycam ben Squat yapmaya geçmek bilmeyen bacak ağrılarıma iyi gelmişti :KK49:
hadi ya ciddi misin o kadar fark yaratıyomu ya

hadi ya ciddi misin o kadar fark yaratıyomu ya
Valla bilmiyorum ki, kilo falanda almamıştım yani insan bilir ya kendini sen kilo mu aldın dedi kalçalarımı işaret ederek Bilmem dedim, ki kendisi Squat falan yaptığımı bilmiyordu kesinlikle
Agırlıksız yapınca eritiyo diolar canım gitmesin bizim kalçalar sonra
Ay zaten azcık var bende giderse yapacak bişi yok :KK70:
Netten ve kk daki topicinde baktım iyice ağırlık kullanan pek kimse yok gibi ama o_O

canım benım ben denedım bu urunu o kadar mukemmel kı anlatamam :) bence herkes kullanabılır normal bır kremö ve cayı bulunuyor emın olun yan etkı vs hıc yok ve asırı etkılı verdıgınız para hıcbırsey yanı :)
Cnm kremin adını vs yazarmisiniz. Bende alicam. Etkili diyorsan.

X