- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 33
- Konu Sahibi cevizlitarcinli
sorma ya ilk dediğnde apışıp kalmıştım resmenhe he, mevzu meme oldumu hepsi uzman bunların.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma ya ilk dediğnde apışıp kalmıştım resmenhe he, mevzu meme oldumu hepsi uzman bunların.
Etki ederse yada etmezse inşallah ederr tabi de bizimle paylaşırmısın canımBen 19 gundur kullaniyorum henuz etki etmedi bugun etki etmedigini bildirdim kullanim miktarini biraz daha arttirmami soylediler. Kendileri baya ilgili :)
Tabi paylasirim 1 ay daha kullanmayi dusunuyorum Sonucu yazarimEtki ederse yada etmezse inşallah ederr tabi de bizimle paylaşırmısın canım
teşekkürlerTabi paylasirim 1 ay daha kullanmayi dusunuyorum Sonucu yazarim
Sen de benim gibien iyisi silikon bende istiyorum koca razı değil off
aynen ben ona para vermem diyoyapaylığıda sevmiyo beyimiz halinden memnunmuşduyda inanmaSen de benim gibi
Silikon istiyorum onun için birikim yapcam 1 yılda anca biriktirirm ama eşime nasıl söylicem bilmiyom
Hayatta izin vermez
canım benım ben denedım bu urunu o kadar mukemmel kı anlatamam :) bence herkes kullanabılır normal bır kremö ve cayı bulunuyor emın olun yan etkı vs hıc yok ve asırı etkılı verdıgınız para hıcbırsey yanı :)Göğüs büyüttüğünü iddia eden kremlere para verecek kadar aptal olma...
ne kadardır kullanıyorsun canım ne kadar bir etkisi oldu?ayrıca soyle bır durumda var amelıyat vs gıbı seyler cok tehlıkelı kucuk goguse sahıp olan herkes herseyı denesınler sonrasında amelıyat gereklı ıse dusunsunler gercekten cok tehlıkelı olabılıyor
4 hafta oldu cuma gunu 2. ayı sıparıs verdım.. dolgunlastı cok bırde catlak vardı bende onların gitmeye basladıgını gordum yenı bedenlere ıhtıyacım olunca daha da hosuma gıttı :)ne kadardır kullanıyorsun canım ne kadar bir etkisi oldu?
yan etkisi falan var mı4 hafta oldu cuma gunu 2. ayı sıparıs verdım.. dolgunlastı cok bırde catlak vardı bende onların gitmeye basladıgını gordum yenı bedenlere ıhtıyacım olunca daha da hosuma gıttı :)
bende olmadı yan etkısı sayfalarını sureklı takıp edıyorum zqaten kımsedede bırsey yok hatta kullananlarla sureklı ıletısımdeyız :)yan etkisi falan var mı
Sizde ne zaman etki gostermeye basladi ben 29. gunumdeyim hala bir buyume yok :/ay bıde sunu paylasayım calısanlar super gercekten cok ılgılıler ve yardımcı oluyorlar kargoyu soyledıklerı tarıhte ılettıler ve nasıl kullanacagımı ayrıntılı sekılde bıldırdıler :) o kadar doktor numarası almıstım artık yavas yavas atabılırım onları :)
bende katılıyorum sana canım.kulupteki baska bir arkadasla da aynı muhabbeti bizde yaptık. sahte profil gibi geldiyukarıdaki sibelassk isimli kullanıcı hiç inandırıcı gelmedi bana üstelik yeni üye olmuş yazdıkları çok samimiyetsiz sanki satışını kendi yapıyormuş gibi,dikkatli olmak lazım
tabıkı o sekılde dusunebılırsınız ama okuyunca cok sınırlendım goguslerı kucuk olanlar anlarlar benı bır umut bıle olsa amelıyat yerıne gecebılecek bır urun ve etkılı gerceklerı yazıyorum burda yenı uye olan bırı herhangı bır urunu yerden yere vursaydı bırınız bıle umursamazdınız sahte mı degıl mı dıye bu sekılde devam edın kotulerlerse dogrudur ıyı yazarlarsa kesınlıkle sahte ve yalan siz kendınız bılırsınızbende katılıyorum sana canım.kulupteki baska bir arkadasla da aynı muhabbeti bizde yaptık. sahte profil gibi geldi