- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
-
- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
- #1.821
valla süpermiş.. o kadar peteğe çok iyi gelmiş..dün faturamız geldi.230tl .birdahakine 100 lü faturalara düşeceğimizi tahmin ediyorum.140 m2 çatı dubleks mantolama var Güney Doğu cephe bütün ev yanıyor toplamda 8 tane büyük petek hiç kapatmadık bu ay hatta kısmadık bile
Doğru tahmin etmişim bu ayki faturamız 130 tl geldi.bundan sonra kaldı bir ay .mart ayında bazı akşsmlar çok ayaz oluyo biliyorum. Artık ara ara akşsmlar yakarız gibime geliyo kışı bitirdik çok şükürdün faturamız geldi.230tl .birdahakine 100 lü faturalara düşeceğimizi tahmin ediyorum.140 m2 çatı dubleks mantolama var Güney Doğu cephe bütün ev yanıyor toplamda 8 tane büyük petek hiç kapatmadık bu ay hatta kısmadık bile
İnş canım ya. bitsin artık:)Gerçi buna şükür.. en yüksek ocak ayında ödedik 195 tl.. İdare etmesem 250 -300 olurdu.. Çalışmamın evde gündüz kimsenin olmamasının da etkisi büyük tabi.. Genelde akşamları yaktım.. çok soğuklarda gündüzde kıskta yandı elbet..Ama RAbbim büyük acıyor kullarına havalar iyi gidiyor genede..Doğru tahmin etmişim bu ayki faturamız 130 tl geldi.bundan sonra kaldı bir ay .mart ayında bazı akşsmlar çok ayaz oluyo biliyorum. Artık ara ara akşsmlar yakarız gibime geliyo kışı bitirdik çok şükür
mart başında biraz soğuklar olmuştu. nasıl olsa son gelcek fatura diye biraz fazla açtım kombiyi. sonuç geçen ay 90 gelen fatura bu ay yine 130a çıktıkışın bu kadar açsam 500 olcak demekki
kışın yakamadıklarımızın acısını çıkarmışızBenimde faturam geldi .100 ün altında beklerken Mart soğuklarında nasılsa son soğuklar diye doyasıya yaktım sonuç 130 tl