Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

bu ay daha düşük geldi sevınmıstım gercı herkesin daha düşük gelmiş havalar ıyı oldugu için herhalde... gene o kar sogukları olsa gene fena gelecek yani.... ısınamadan bir sürü para veriyoruz yazık günah

Çocuğun olupta yakmamak mümkünmü 202 tlcik gelmiş geçen aydan 10 tl daha az....offf offff havalar ısınsada rahatlasak...kışı ayrı bir dert yazın sıcağı ayrı bi dert...

450 lira civarı geliyor bizede hep. Geçen yıl 300 350 gelirdi. Seneyede 600 fln olur. Sonra maaşı oraya devrederiz artık :) ahh ahh.

oda termostatı mantığı nedir arkadaşlar ve kaçta kullanıyorsunuz?

benim 22-23 arasında termostatım ve ılık havalarda 15 e indiriyorum,yanlış mı yapıyorum nasıl kullanmalıyım,önerileriniz nelerdir? evim 2+1 98 metrekare...

oda termostadı evin kaç derecede sabit sıcak olmasını istiyorsanız size o dereceyi sağlamasını ve evin fuzuli doğalgaz yakmasını önlüyor.benim ufak çocuğum olmadığı için 19 ve 20 derece yetiyor.kombiyi aç kapa ile uğraşmıyorum sabit açık kendisi otomatiğe alır ve çalışır.dolasıyla evim soğuk değil bize yetecek kadar sıcak.zaten çocuklarım sıcağıda sevmiyor:KK34:

103 geldiiii bakalım bu ay kaç gelecek.. :KK4:

104tl geldiii... :KK19:

benımde oda termostatım ,evin her yanını yakıyoruz

gündüz 20-22
akşam 23-25,
yatacagımız zamanda 18e dusuyorum (bir insanın ideal uyuma sıcaklığı 18 c miş.)
2 kişiyiz ve 180m2 evim var neden bu kadar büyük evde oturdugumuzu hala daha anlamıs değilimmm,ahh eşimm ahh :KK23::KK23::KK47:

diğer 2 odayı boşu boşuna ısıtıyoruzzzz.. kirada ona göre tabi..:KK20::KK19:

bana da 146 gelmis..genelde gunduzleri yakmiyoruz,geceleri de yattigimiz odayi aciyoruz.ve banyoyu da cok az aciyoruz sabah soguk bir banyoya girmek kabus gibi:KK19:
ev 1.kat isinamiyoruzzzz:KK36::KK36::KK36::KK36:

geçen ay hatırlarsanız, apartmana yeni taşınanların dereceyi kafalarına göre yükselttiklerinden bahsetmiştim, neyse yöneticimiz bodrumun kapısını kilitledi ve bu ay 100 lira az geldi. bencil insanlar yüzünden geçen ay aidatsız 340 lira ödemiştik bu ay aidat dahil 250 lira ödedik.

104tl geldiii... :KK19:

benımde oda termostatım ,evin her yanını yakıyoruz

gündüz 20-22
akşam 23-25,
yatacagımız zamanda 18e dusuyorum (bir insanın ideal uyuma sıcaklığı 18 c miş.)
2 kişiyiz ve 180m2 evim var neden bu kadar büyük evde oturdugumuzu hala daha anlamıs değilimmm,ahh eşimm ahh :KK23::KK23::KK47:

diğer 2 odayı boşu boşuna ısıtıyoruzzzz.. kirada ona göre tabi..:KK20::KK19:

çok iyi bence, kombin nedir canım ...

132 geldı subat ayı

bakalım mart ayı ne gelecek
yanı 17 martta gelecek fatura yıne o cıvarda olacagını dusunuyorum en dusuk ısıda sureklı yanıyor gecen aydır
sureklıa cıp kapatmak bızı hıc ısıtmadı
ev 140 metre kare
kombı yogusmalı degıl

X