Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

1 buçuk aylık fatura geldi.
sıcak su ve ocak için olan faturamm 17 tl geldi.

145 m2 ısı yalıtımsız ev, merkezi doğalgaz her yer yanıyorm her akşam yaktılar o da 145 tl geldi.

Evim sifir, kombim ECA, evde toplam 4 petek var, biri arizali oldugu icin 3 tanesi yaniyor.

- 3 petek her gun 40 derecede yaniyor(en dusuk derece bu)
- Evde tek yasiyorum, yemek az pisiriyorum, dus deseniz tek kisi ne kadar kullanabilir ki.

Ve bu ayki faturam 157 tl geldi:KK14: Sorun ne cozemiyorum, gecen ay da benzer gelmisti:KK43:

140 metre kare ev ıcı , 6 adet petek var 4 tanesı buyuk

87 tl geldı
suanda esımın gececı olmasından oturu annemde kalıyorum ben yakmıyoruz tasarruf edıyoruz :)

not :mutfakta klıma yakıyoruz

110 m2 evim var 5 tane petek yanıyor ama bizim kartlı sistem faturalı diil
kurban bayramından beri yanıyor 300 tl yakmışız ama bu ay yine takviye yaparım...

kızlar isterseniz eşinizin maddi durumuna destek olabilirsiniz bizimde durumlarımız sizin anlattıgınız gibiydi hem şuan sosyal bir çevrem var hemde maddi özgürlügüm ve üstelik bütün bunları evimden çıkmadan yapıorum bir firmayaya üyeyim katalog satışı yapıorum ve şuan ekibimi kurmak istiorum isterseniz hep birlikte çalışabiliriz :KK16:

bize de 145 tl geldi. kombili. 5 petek yanıyor. toki evlerindeyim. kdv si 22 tl faturanın. gün içinde sürekli yanıyor bebeğim olduğu için ve 40 derecede civarında yaktık. yanarım da kdv ye yanarım çok fazla.

kızlar isterseniz eşinizin maddi durumuna destek olabilirsiniz bizimde durumlarımız sizin anlattıgınız gibiydi hem şuan sosyal bir çevrem var hemde maddi özgürlügüm ve üstelik bütün bunları evimden çıkmadan yapıorum bir firmayaya üyeyim katalog satışı yapıorum ve şuan ekibimi kurmak istiorum isterseniz hep birlikte çalışabiliriz :KK16:

avon,tupper fln mı ?
boş işler gibi geliyo bana bunlar tırı-vırı:KK51:

avon,tupper fln mı ?
boş işler gibi geliyo bana bunlar tırı-vırı:KK51:

hayır cnm evet dedigin gibi avon basit seyler ama benim dedgm lorems ve gümüş inci gibi firmalar sadece kozmetik degil tekstil ve aklına gelebilecek hersey ayrıca öyle her sattıgınız üründen 1 tl falan kazanmıyorsunuz en az 5 lira karınız var öyle boş işlerle ugraşılmaz zaten :KK34:

80 m2 kombi alarko 40-45 derecede kullanıyoruz ve 360 tl Geldi ev dubleks üst katı kullanmıyoruz komple kapalı acsak nolucak düşünemiyorum bu arada evde ısı yalıtımlı

Son düzenleme:
Şunuda eklim ayrıca kızlar ev soğuksa (yani kolay ısınamayan bir ev ise) kombi evi ısıtmak için daha çok çalışıyo doğal olarak daha çok yakıyo
Vaıllant yoğuşmalı kombiyi ben şiddetle tavsiye ediyorum diğer evimde bunu kullanıyodum ve evim 130m2 idi 100-110 tl fatura ödüyordum

ahhh şu doğalgaz faturalı..

hayır cnm evet dedigin gibi avon basit seyler ama benim dedgm lorems ve gümüş inci gibi firmalar sadece kozmetik degil tekstil ve aklına gelebilecek hersey ayrıca öyle her sattıgınız üründen 1 tl falan kazanmıyorsunuz en az 5 lira karınız var öyle boş işlerle ugraşılmaz zaten :KK34:

o mantıklı olabilir. Kolay gelsin bol kazançlar

X