Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

1 aylık fatura 385 sadece 5 petek yanıyor 45,50 55. arasında yaktım evde yalıtım yok bu yaz yaptıracagız inşallah evimin 4 tarafı açık üstünde ev yok altta yanmıyor off çok pahalıya ısınıyoruz yüksek derecede bile yakmadım bu ay

bizim merkezi sistem 3+1 butun odlar yanıyo gunduz evde yokuz ama hiç kapamayız sıcak su parası binanın ortak gıderi ve dogalgaz birlikte geliyor 2aylık fatura 250 tl geldi

Son düzenleme:

Cam acmamak evlerin icerisi de zamanla kuflenme ve yesillenmeye sebebiyet verir. Cok yanlis bir uygulama. Yemek yapilmakta evlerde, dus alinmakta ve evdeki kisi sayisi artinca oksijeni tuketirsiniz icerideki.
Direk cocuklarda astim hastaliklari, alerjiler, buyuklerde de sinüzit gibi rahatsizliga sebebiyet verir. Bogaz kurulugu, dudak catlamalari ve basagrisi.
Sigara icenlerin evinden bahsetmiyorum bile.

Herkes gunde en az iki kere evini havalandirmalidir

Merkezi sistem herzaman daha ucuzdur. Ayni isinmayi kombide daha pahali olarak saglarsiniz.

ben evi yaz kış demeden havalandırırım zaten, sıkıntım yok onunla. hani o kadar sıcak oluyor ki pencere açmak zorunda kalıyoruz demek istedim. haliyle de boşa yanıyor o kadar demeye çalıştım. yoksa havalandırılmazsa, en büyük faturayı zemin katlar öder ve odalarında rutubet başlar. yazık değil mi insanlara, sırf bunun için her kat havalandırmalı evini yaz/kış.

6 +1 havlupan petek gece gunduz surekli 60 derecede yaniyor.ev dublex, oda termostati var ve 18 derecede ev COK sicak.Dis cephe yalitimli.son kat, alt konsunun da pek yaktigi yok:)

Son fatura 242 metrekup kullanim ve 274 tl geldi. Iyi sanki:44:

3+1 yalıtımsız eski bina altta öğrenciler oturuyor yakmıyorlar pek
akşamları 60 derecede yaktık sadece 3-4 petek yakıyoruz
155 geldi bu ay,fazla sanki...:44:

234 tl geldi bu ay. Geçen ay 250 tl gelmişti. Full yakıyoruz hiç söndürmeden en düşük derecede. Hiç üşümedim o yüzden bu miktar bana batmadı :) Geçen sene hem üşüyordum hem de fazla ödüyordum.

Banada 97 lira geldi. Evim korunakli ve de mantolamali... Zaten 10 gun anca yaktim. Bence yinede cok. Yaktigimiz zamanda 45 derecedeydi kombi. Allahtan bu sene istanbulda cok soguk olmadi. Gecen yil bu zamanlar ful yakmistim...

ve bu ayki faturam 89 tl işe yaradı bu ay ise sadece 78 metreküp harcamışım 100 tl birden düştü faturamız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…