Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

Bence çok büyük fark olmaz.tek bir fark oluyor o da evin genel ısısı düştüğünden siz evin pek iyi ısınmadığını düşüneceksiniz.Aynı işlemi bende yapmıştım.İki ufak odanınkini önce kıstım sonra kapattım.Ancak geçen ay hepsini açtım.Farkettimki eskiden 45 ile ısınamazken şimdi 40 ve hatta daha ılık ayarda bile gayet sıcacık olduk.Tabi hiç kapamadan.Arada belki 5 oynar belki 10 bilemem o kadarını ama emin olun sıcaklık farkedecek.

Peki 4 odanınkı acık 40 c ile aylık ne kadar fatura geliyor size?

Peki 4 odanınkı acık 40 c ile aylık ne kadar fatura geliyor size?
Şöyle aslında, geçtiğimiz ay çok aşırı soğukken hep 40 da yandı ama birkaçgün 45-50 yaktım çünkü karlıydı hava..bizde 3 oda koca bi salon koskoca bi antre-bana göre büyük yani- banyo mutfak hepsi yanınca 140 lira geldi geçen ay..ha birde istanbulun en soğuk yerlerinden birindeyiz..resmen dağ..ayrıca ormanlığın yanındayız hava burda istanbula göre daha bi soğuk ..birde alt ve üst katlarımız boş maalesef..bana göre bu fatura çok çok fazla..çünkü kombimiz bakımsız ve çok ufak kapasiteli olduğundan sürekli çalışıyor ama ısıtamıyor..bende korkuyorum bakıma ..ev sahibi diiliz ve bir sorun çıkar diye korkuyorum..bilirsiniz bu kombi servisleri durduk yere tonla masraf çıkarır.kışın ortasında kombisiz kalmak istemem..bende çalışıyo diye yaptırmadım ama sorun bence kombide..yani apartmanda yalıtım var..en fazla 70 gelmeli normal şartlarda siz bu rakama göre tartın değerlendirin derim.140 liraya göre diil ..

siz bütn bu bahsettikleriniz karşısında 140 liranın çok olduğunu mu düşünüyorsunuz?? ... gerçekten?....

Arkadaşım ben izmirde 100 mtre evde en kısıkta geçen ay 195 lira fatura ödedim...70 lirayı biz mayıs gibi ödüyoruz ancak:26:

siz bütn bu bahsettikleriniz karşısında 140 liranın çok olduğunu mu düşünüyorsunuz?? ... gerçekten?....

Doğrusu evet Bu başlıktaki yazılanları okudum ve benzeri şartlarda yaşayanların faturaları 50-80 arası gelmiş..Ya onlarda bi gariplik var ya bende dedim..kombimiz gerçekten çok ufak ve kendini çok zorluyor sesinden belli oluyor zaten..Ama sitede oturuyoruz ve herkesin kombisi maalesef aynı..ev soğuk değil hiç söndürmeyince gayet normal ama sonuçta sürekli 50-60 yakıyor olsaydım 140 normal olucaktı..

Arkadaşım ben izmirde 100 mtre evde en kısıkta geçen ay 195 lira fatura ödedim...70 lirayı biz mayıs gibi ödüyoruz ancak

Duyguege, ev 130 m2 ama dediğim gibi kombi bakımsız ..ve ben dediğim gibi diğer arkadaşların yazdıklarına bakarak yorumladım durumu.Komşuma da sordum ama kendisi tüm gün yakmıyor ve çelişkili cevaplar veriyor o nedenle kimseyle de karşılaştıramıyorum ama bu başlıkta genelde 50-70-80 lik faturalardan bahsedilince benimki çok yüksek kalıyor..

Sizi anlıyorum aslına bakarsanız zaten dünyanın en pahalı enerjisini kullanan ülkelerden biriyiz bu kesin..150 lira 200 lira bunlar insanın yaşamsal gereği olan ısınmak için çok pahalı rakamlar ama işte burası Türkiye...

Hemde doğalgaz, petrol vs kaynakları çok zengin olan, ama nedense bi türlü dünyanın önde gelen üreticilerinin arasına katılamayan güzel ülkemizde..haklısınız yazık ..

geçen ay 1 hafta evde olmamamıza rağmen 139 tl gelmişti.
normal şartlarda 150 160 arası geliyor.

evimiz 140 m2 4 oda, 1 oda kapalı diğer yerler full time açık ve hep 1de yanıyor, 40 dereceye tekabül ediyor sanırım.

140 bu büyüklükte bir ev için zaten çok az.140 m2 ev'e benim ailem 300-400 arası ödüyor..2+1 'e ben 100-130arası ödüyorum..

en son fatura 25 tl . apartmanda değil sitede en çok bize geliyor arkadaş anlamadım gitti evde camış besliyoz sanki en yüksek faturalar hep bize gelir.

Merhabalar annemi doğalgazlı bir eve taşımayı düşünüyoruz.daha önceleri ben bu evde kirada oturuyordum ozaman doğalgaz döşenmemişti.Sonra ben ev aldım kendi evime çıktım.Şimdi eski çıktığım ev kiralık.2+1 ve çok güzel güneş görüyor akşama kadar ve daire ara katta.Aylık ortalama ne kadar fatura gelir acaba?Birde annem benim oğluma baktığı için hergün kendi evinde olmayacak.Bizde kaldığı günlerde oluyor.Yani ayda 20 gün yaksa bu şartlarda ortalama ne kadar öder çok soğuk günlerde?Fikir almaya çalışıyorum çünkü ona göre düşünüp taşınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…