Doğal gaz faturanız ne kadar geldi?

158 geldi bu ay ben gündüz 40 a çekerim en düşk o çünkü akşamları 45-50 gibi anca ısınıyor ev üst katımdaki gelmiyor soğuklarda. ama gece asla kısmam açılıp üşüyoruz sonra veya wcye kalktığımızda üşüyoruz.

Hergün açık kombim.gündüz 40 da bırakıyorum.akşamları havanın durumuna göre yükseltiyoruz. en yüksek 50 ye aldım şimdiye kadar.. faturamız 170 tl geldi... nasıl sizce?

benim evimin üstü- altı, sağı -solu ev yani dörtbir yandan çevrilmş durumdayız. ön ve arka cepedede yalıtım var sözün kısası geçen ayı 60' a kapattım

Bu ay faturamız 195 lira 24 saat minumum da yanıyor yani 1 in altında...
İzmirde bana böyle fatura gelirken İstanbul soğuğunda 60 70 lira fatura görünce çok şaşırıyorum yaa..

ilginç miş siz bunları yazdığınızda 2008 yılındaymışsınız

2+1 ara kat, tek cephe (güney)
gelen fatura 70 tl (yıl 2011)

çok şanslyım, çook

geçen ay 125 gelmişti

bu ay hesapladım 130 dayız bugün yarın gelir fatura

hiç kapanmadı 50 60 arası hep yanıyo yatarken 40 50 arasına düşürüyorum sadece :97:

ilginç miş siz bunları yazdığınızda 2008 yılındaymışsınız

2+1 ara kat, tek cephe (güney)
gelen fatura 70 tl (yıl 2011)

çok şanslyım, çook

evet, çok şanslısınız

bi önceki faturam 36
ikincisi ise 27 geldi
ev mantolmallı,güney cephee,güneş eksik olmuyooo,,,

ya bu apartmanı da mantolasalar, paltolasalar:84::84:

yeni taşındım 3 aylık taksidi 65*3 ve kullanımıyla birlikte tam 649 tl...apartmanda kimse oturmuyor.ve doğalgaz acıldığında hava varmış die sayacı 300 kadar saydırdılar...

Bu ay 120 tl geldi yaz seviyesinin biraz üzerinde tutmama rağmen 100 lerden aşağı bir fatura göremedim daha..

45 günlük faturamız 380 tl ev yalıtımlı ve sadece oturma odası ,giriş ,mutfakta petekler açık.diğer yerleri kapattık.apartmanda da 350-300 o civarlarda herkesin niye böyle anlamıyorum

eskiden 250 tl 300 arası gelirdi. ama ev ısıyalıtımlı değildi. ne kdr çok doğalgazı yaksakta ev hiç ısınmıyordu. evi değiştirip ısıyalıtımlı bi ev aldık.. allaha şkr hiç soğuk olmuyor. şuana kdr en fazla gelen fatura 130 tl..

Kızlar

Bişey merk etcem merkeziden

kombi dogalgaza gectik 40 c de yaklıyor yaklaşık 4 petek calışıyor. sabah akşam acık peteklerin kısık olması tasarruf ettiyormu? yanı ettirmiyorsa boşuna kısıkda yanmasık komple acık olsn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…